reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Aleście naprodukowały:szok:Miałam co robić po wejściu na BB:-)Ale ja tak lubię:tak:Najbardziej mnie wkurza jak się nudzę,mówię poczytam,popiszę na forum a tam żadnego nowego posta:baffled:
Barmanko
wyglądasz zaje*iście!!!:-)Superowo,na prawdę,tatuaż tez świetny:tak:
Ja bym też chciała,ale P nie pozwala:nerd:I stan finansów:dry:I jeszcze bym chciała operację biustu i odsysanie tłuszczu i prostowanie nosa i ładniejsze włosy:-D:-D:-D
A co do włosów to ja miałam i różowe:-p:-)Ale to wieki temu:-DTeraz znów za mną brąz chodzi z pasemkami i się chyba farbnę:tak:Ładnie też wyglądałam w brązie z jasnymi i czerwonymi pasemkami,ale wszystkie odcienie czerwieni,rudości szybko płowieją i po 2 myciach miałam jakieś takie ryżawe te pasemka:baffled:
Asienko
ja już wczoraj miałam pytać czy to przypadkiem nie jelitówka:sorry:Oby jednak nie,zdrówka dla Aneczki:tak:
Barmanko
tu szczepiłaś Młodego na rota?Ile kosztuje szczepionka i czy jedna dawka wystarczy?W jakim wieku trza zaszczepić?
Idę na GG poklikać do takiej jednej;-):-D

reklama
Asieńko-no skoro ciąg dalszy to dobrze,że się wybierasz do GP-powodzenia i niech coś zaradzi:)
Aaniu-samych dobrych wieści u lekarza!!!
Gliwa-powodzenia na szczepieniu-mało płaczu życzę:)
Barmanka-co?Nie wierzysz w ładną pogodę w irlandii?;)))))Mój J wczoraj też podobną minę miał(do Twego męża)jak mi program uruchomił,który za żadne skarby mi"nie wchodził";))))))))))))))))))))))nie szczuj nas i dawaj tę fotę z warkoczykami:)))
Tichonek-mamy podobny spis chcianych operacji-zwłaszcza biust i tłuszcz(z tym,ze ja raczej biustu więcej bym chciała;)))Jak uczulenie?Działa cokolwiek?

Lubiczanko broń Boże większy biust!!!:szok::-DJa bym chciała mniejszy,jędrniejszy i wyżej:zawstydzona/y::-D
A plamy dziś znów miałam na nogach więc jak na razie żadnej poprawy ale może trza trochę odczekać:confused:Jak nie pomoże to w piątek idę do GP:tak:

Tichonku, młody był szczepiony tutaj, miał dwie dawki a to dlatego że szczepiłam go przed 6mc. Czytałam że jak dziecko starsze szczepisz to wystarczy jedna szczepionka. Koszt szczepionki u nas było ok 110e za jedną, więc wydatek był :-(
Dzięki za poklikanie :-D

Lubiczanka, wstawię wieczorkiem oki?;-)

ooo temat operacji, więc - cycki, jędrniejsze i wyżej je obsadzić, na wielkości mi nie zależy. Odessać tłuszcz z dupencji, brzuchola, udzisków i ramion.:-)

No to tak,zebyscie nie pomyslaly z eja jakas the best to tez bym zyczyla sobie jakas operacje:zawstydzona/y:...piersi jedrniejsze i deczko wieksze:-palebo i nie co za duuuzo to nie zdrowo,tylko jedrniejsze!!!odessac troszke tluszczu z brzucha i boczkow i pupy:-D:-Di zlikwidowac moje wielkie rozstepy:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::no:....
Rosolek dzis pichce bo tak mi sie zachcialo ze szok.....ale dla starego musze jakies ziemniory obrac

Asienko ooo biedna Ania:(pedz do lekarza!!!

Witam
.My wróciliśmy ze szczepienia z Igorkiem,jestem przerazona przychodnia obskurna i brudno jakos.Nawet nie badali Igorka masakra.:szok:.Całe szczęście zdrowy jest.Popłakał dosyć,ale pozniej sie uspokoił i spi.Szwy mi nie ściągneli,powiedziała że do GP musze jechać.Mąż zadzwonił dziś do przychodni,i powiedziaŁ jaka jest sytuacja to wizyte z 26sierpnia przełożyli nam na jutro godz.14.Popłakałam sie dziś z nerwów w tej przychodni,jak by mi nie mogli ściągnąc dzis.Jeszcze przychodze do domku,patrze a nawet mi nie wpisała do książeczki że mały miał szczepienie:wściekła/y:.Musze sie pozniej troszke zdrzemnąć głowa mnie pobolewa przez ta pogode i z nerwów.
Aniaa83 udanej wizyty w szpitalu,daj znać co i jak.
AsienkoR oby jak najszybciej Aniulce przeszło.
Miłego dzionka

reklama
Gliwa-o zgrozo!całe szczęście i nasz szpital-przychodnia i mój gp urzędują w nowiusieńkich budynkach:)))i się tak nie denerwuj-nie warto:)
Ewelcia-a nie jesteś the best?Ty chucherko z tym tłuszczem nie przesadzaj!!!;)))
Tichonek-a tego biustu to się domyślałam-miałam na myśli temat ten sam-a zabiegi różne...choć jak sobie pomyślę,to gdyby te moje do góry podciągnąć to może też z powiększania bym zrezygnowała;)
Asieńko-no się ta Twoja córa namęczy-moja bidulka:(((
No skoro tyle nas chętnych na zabiegi to może sponsorów poszukajmy;)))))))))))))))))))))

Do góry