reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hmmm operacje powiadacie.No coz.A wiec:
cycki juz zostawie w spokoju,bo nie chce mi sie wymieniac co 30 lat implantow:-D Za tokupilam sobie 4 staniki powiekszajace cycki i od lat nie mialam tak duzych balonow :-D Nie wiedzialam nawet ze mam miseczke D:szok: W koncu dobrze dobrany cyckonosz.
...ale dupe mam za wielka,udziska,brzuch maaaaaasakra,ramiona..kurcze kasy mi nie starczy :-D:-D

U mnie nudy, dla odmiany teskni mi sie za wspolnym snidankiem i pogaduchami z tesciowa.
J dziala mina nerwy,mamy ciche dni.Dzieci w miare grzeczne,lodowka pusta,a J focha ma.Ale ak chce cos zryc niech dupe w troki zabiera i jedzie zakupy robic.

reklama
GLIWA tym,że szczepienie BCG (bo chyba to miał Igorek?) nie jest wpisane do książeczki się nie martw,Matt też nie ma;-)Dopiero następne szczepienie ma wpisane (to na 2 miesiące):tak:
Asienko a może Ania jakąś zakaźną chorobę złapała i zaczęło się od biegunki?Ospę,różyczkę na przykład?A może to trzydniówka?Mojej koleżanki syn przechodził dwa razy:baffled:Choć ma być tylko raz...Radek miał raz:tak:
Barmanko dzięki,zapytam przy najbliższej okazji o tę szczepionkę ale tania nie jest:baffled:
Rozstępy...O tak,po Radku miałam chyba dwa na brzuchu a teraz mam poryty cały brzuch:szok:Nawet jakbym była laska szczuplutka to już na pewno nigdy dwuczęściowego stroju nie założę:no:

Tichonek..na Rota wirusa szczepi sie do 6 mies ..sa to 2 dawki u nas jedna po 90 e ..o tym ze pozniej mozna szczepic na rota to nie wydaje mi sie bo szwagierce lekarze mowili ze ta szczepionke podaje sie tylko do 6 mies zycia dziecka jest podawana doustnie

Tichonku tak Igorek miał to szczepienie BCG.Ale powinni mi wpisać.Mam pytanko jak wasze dzieci sie czuły po szczepieniu.
Igorek wypil mleczko i zasnął znów.

to normalne.. moje dzieciaki zawsze spaly po szczepieniach jak byly w jego wieku.. ale obserwuj bo moze goraczkowac albo miec podwyzszona temp..albo kupale walic..hihi ale wszystko to normalne.. czaami dzieci sa rozdraznione... ale widac Igorek dobrze znosi ..jak spi to dobrze

Tichonku tak Igorek miał to szczepienie BCG.Ale powinni mi wpisać.Mam pytanko jak wasze dzieci sie czuły po szczepieniu.
Igorek wypil mleczko i zasnął znów.

Moja miala 2 miesiace, jak Ja na BCG szczepili. Nic sie Jej nie dzialo; ani goraczki, ani spiaca jakos nadzwyczajnie nie byla, ani kup, tylko plakala przy samym szczepieniu, ale to normalne. Po chyba 6 tyg zaczelo ropiec i teraz sie strupek zrobil i odpada, ale odpasc nie moze ;-) Staraj sie tego nie moczyc, jak sie uwypukli, bo to tylko pogarsza sprawe, rozjatrza sie i babra...
A, do ksiazeczki nam wpisali. Widocznie jakas pielegniarka byla nierozwazna, ze nie wziela od Ciebie ksiazeczki i nie wpisala...

Witam
Asieńka zdrówka dla Anulki.
Ja to znowu bym sobie powiększyła biust ,ale cóż brak kasy i ważniejsze są rzeczy. Tak to jest każdy widzi w sobie jakieś neidoskonałości:/
Po pracy odpoczywam, pusta chata wczoraj zawiozłam L na lotnisko po pracy i tak będe sama przez tydzień:/ Ale mam troche do roboty więc nudzić się nie będe:)
Pogoda dziś dopisuje słoneczko świeci od razu człowiek sie lepiej czuje:))

reklama
Ewelcia-taaaaaaa...mogę każdej chętnej zasponsorować-jakąś gumę do zucia czy cukierka :)))))))))))))))Z moim przepasnym portfelem Kochana to do spozywczaka ino mogę się wybrać-i to bez szaleństw;)))
Barmanka-oczywiscie,że mozesz wieczorem:)))jak jutro wkleisz tez się nie pogniewam:)
Asieńko-dobrze,że znasz przyczyne,i ze to nic"poważniejszego"...choć i tak sobie wyobrażam jak się to Dziecko namęczy-straszne jest to,ze my Rodzice nie mozemy jakos im pomóc...Moja mama zawsze mówiła(jak któreś z nas chorowało),że najchętniej wziełaby to cierpienie na siebie-ja swoim też tak mówię...szkoda,że się nie da:/

Ostatnia edycja:
Do góry