reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam:-)
Ja tak tylko na szybciutko.Mam pytanie,jak usunac plamki z plesni na ubraniu a raczej pokrowcu do wozka.Na poprzednim domu przeciekal dach i troche zmokl nam wozek.Dzis zdjelam pokrowiec zeby wyprac,ale plamki zostaly,czy vanish tu pomoze?

OMG,ale miałam nadrabiania :szok:

Się melduje na szybko i spadam do książki,bo mnie wciągnęła ;-)

asienko-zdrówka dla Ani!Rota zawsze zaczyna się wymiotami,później jest biegunka.Dobrze,że już wiesz co i jak:tak:
ewelcia-śliczna chatka!Niech Wam się dobrze mieszka!
barmanka-czadowy kolor!Świetnie wyglądasz i synek przystojniacha jak nic!Ja też nie mam problemu ze zmianą fryzury.Mam takie podejście,jak Ty-włosy nie zęby ;-)Ostatnio stawiam na minimalizm i wygodę i strzygę się na krótko :blink:
Tichonek-ja też mam mega rozstępy na brzuchu i mam to gdzieś:blink:Bikini wkładam bo inaczej cycki me na brzuchu lądują..:-D
Zdrówka Tobie też!
anineczko-dobrze,ze z synusiem już lepiej:tak:

Nadrabiania miałam całe mnóstwo i niewiele pamiętam niestety:dry::sorry:
Dobrej nocy!

Witam:-)
Ja tak tylko na szybciutko.Mam pytanie,jak usunac plamki z plesni na ubraniu a raczej pokrowcu do wozka.Na poprzednim domu przeciekal dach i troche zmokl nam wozek.Dzis zdjelam pokrowiec zeby wyprac,ale plamki zostaly,czy vanish tu pomoze?

wilwia jak znajdziesz jakiś sposób to daj znac.Ja miałam ten sam problem i niestety pleśn po zastosowaniu wszystkich sposobów została.Nawet znajomy,który ma pralnie chemiczną się poddał.Nie piszę tutaj o świeżej pleśni,tą pewnie da się jakoś (choc też nie wiem jak ) usunąc,ale o takie właśnie,gdzie coś troszkę poleżało na strychu :baffled: Ja się poddałam,jeśli nawet specjaliści nie mogli tego usunąc to nie wiem jak to zrobic :no:

Ale się narobiłam dziś..jak głupia :baffled: Poukładałam sobie rzeczy w półkach w kuchni, Marcela fanty (kredki, farby) pozgarniałam w jedno miejsce. Od razu więcej miejsca się porobiło :-)

Asienka, jak klaruje się sytuacja wieczorkiem, Ani lepiej? Dobrze że już wiecie na czym stoicie.

Gliwa, lajcikowe podejście tu mają z tymi badaniami przed szczepieniem, co?... My szczepienie bcg nie mamy wpisane w książeczkę, dostaliśmy taki list i to trzymamy w książeczce.

Lubiczanka, znalazłaś sponsora na zabiegi?

Gastone, jeśli jesteś zainteresowana dobrze dobranym biustonoszem to mogę ci pare linków podesłać.. Wiesz mi, miseczki D to Ty już nosić nie będziesz :-p moja psiapsióła na jobla na punkcie piersiątek, dłuuuugo mnie namawiała :zawstydzona/y: a ja jak ten osioł uparty.. dopiero w tym roku postanowiłam zrobić coś dla Siebie.

Didi, no teraz mi coś w głowie świta z tym szczepieniem na rota..nawet kojarzę taką reklamę w tv - zaszczep dziecko na rota przed 6 miesiącem... To co w takim razie różni się w dawkach - zamiast dwóch w młodszych miesiącach daje sie jedną gdy dziecko starsze jest? Może to pneumokoki były..:dry: ech dzwoni mi gdzieś ale nie wiem w którym kościele :dry:

Wilwia, nie znaju się. Jak mi na starym mieszkaniu ciuchy pleśnią zaszły to je wywaliłam :nerd:

Madbebe, jaką ksiązkę czytasz?

Tichonku, sorki za wprowadzenie w błąd z tymi szczepieniami, nie miałam takiego zamiaru :-( kajam się...

Ja też sobie solennie dziś obiecałam że nie siedzę przed kompem czy tv i idę do łóżeczka z Edwardem Cullenem :-D

Ostatnia edycja:
Barmanko brak słów jakie tu maja podejscie do medycyny Irysy-Masakra:szok:
A dzionek szybko minął,Igorek całe szczęście nie gorączkował.Dużo spał.
Pod wieczór byłam odwiedzić Anie83:-),troszke pogadałyśmy.
Jutro bedzie męczący dzień,jade do Dublina z Igorkiem do GP,i ja na ściągnięcie tych szwów.
Dobranoc.

reklama
Barmanko - ja prosze o linki do stronek z małymi namiocikami... hihi. A tak serio, szlag mnie trafia jak mi ramiączka cały czas spadają...

Do góry