reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko no właśnie,ja mam laptopa :tak:
Aaaaa tatoo super! no właśnie ja w tym miejscu imiona bym chciała,prosty styl,jedno pod drugim :tak::tak:

Lubiczanko dlaczego nie M? no nie wiem,różne są koleje życia....żeby później z M na coś innego przerabiac? he he :-D:-D
Oby oczka szybko się naprawiły ;-):tak:

dobra idę zjeśc bardzo niezdrową i tuczącą kolację :-p:tak::tak:

reklama
Lubiczanka, speszajl for ju :tak::tak:
Ale przyznaj - dumna jesteś że słowa dotrzymałam i fotkę wstawiłam :sorry2:

Jakby to powiedzieć... Ave szatan

6a56db5e.jpg

0f20a5e2.jpg

Hejka, ja na chwilke, urobilam sie dzisiaj straszliwie :eek: jeszcze z M sie poklocilam :-( faceci to jednak ..................................................................
Barmanko ja mam i jedno i drugie. Ale teraz korzystam z notebooka (juz ponad rok). Maly, zgrabny, wszedzie go moge zabrac, bateryja trzyma okolo 6h. Nawet filmy na nim ogladam i mi to nie przeszkadza. Na poczatku mi bylo ciezko sie przestawic, ale jak juz sie przyzwyczailam, to jest ok. Lapka nawet nie odpalam. Ale zalezy jakie masz oczekiwania, do czego go potrzebujesz, jakie parametry Cie interesuja itp.

No, no, no wlosy rewelka!! A Marcel jaki przystojniacha!!! :happy2:

Gliwa mi wlasnie tak przez mysl przeszlo czy aby to nie sa do zdjecia... (te szwy).

Uciekam na razie, wpadne moze pozniej, jak sie troche uspokoje.

Dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie lapa, wciąż nie wiem czy zdecydować się na notebooka, czy na lapa :zawstydzona/y:
Garnka chyba nie doszoruje, nosz ale się wkurzyłam!

Anineczka, Aniaa, pod tym moim tatuażem kiedyś był inny :-D ale go zakryłam. Nie to że tamten się znudził :sorry:ale...robiłam tamtego (w sensie kolega robił) zaraz po maturze, struną od gitary, tuszem od pióra chińskiego :-D matko jaki człowiek kiedyś był głupi to szok w trampach!:evil:

Tabasia, a brakuje Ci w notebooku możliwości odczytywania płyt?

Witajcie!!!!!!

Barmanka - normalnie kolor... jak moja była teściowa, nie miała szans się zgubić w centrum handlowym, teść ja zawsze wyczaił. Zawsze mówił: "gdzie to czerwone czupiradło.."? Ale Ty fajnie wyglądasz w tym kolorze.
Hmmm powiadasz, że tatuaż tak, depilator nie. Ja tam tylko depilator (pachy też), za to nie mam tatuażu. Jak się rozstałam z moim byłym mężem to chciałam zrobić coś zwariowanego - myślałam o tatuażu i.... przebiłam pępek.

Barmanko no moze ze 2 razy mialam taka potrzebe, a tak to wszystko leci na memory stick ;-)

Ja tam depilatorem wszystko jade, tak jak Katrina :-D

Katrina, czerwone czupiradło wymiata :-)
Ja z kolorów na głowie to nie miałam jeszcze niebieskiego, różowego (na te kolory chyba już się nie zdecyduje w tym wcieleniu :dry:) i czarnego.

Tabaisa, Katrina, yyyyy a w Tamtym miejscu też depilatorem? :sorry2:
Kiedyś wina się nażłopałam i chciałam nogi ogolić... a idźźźź tam bolało jak sto diabłów :wściekła/y:

Dzięki za komplementy :tak: My tak odpicowani bo wczoraj szliśmy na imprezkę do znajomych (ich pierwsza rocznica ślubu).

reklama
W morde Barmanka czadowo wyglasz!
Ja na studiach mialam kumpele taka pankowe i ona co zjazd miala inny kolor wlosow.Szalona Jolka!
Ja tez bym chciala cos czadowego ale odwagi mi brak.Matka dzieciom ciagle grzeczna krotka fryzurka..Ech..

Do góry