reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:-)
ewelcia sie niebawem umówimy na kawke :tak: no i winko tylko powiedz czy białe czy czerwone ;-):-p fajnie ze dostaniecie cały depozyt :tak:
anineczka super ze Antkowi juz przechodzi i lepiej spi :tak: brawo dla Matta ;-)
Asienka-r oby Anusi szybko przeszło :tak:

a mnie jakos brzuch bolał jak na @ ale dopiero co miałam i jakos słabo bylo i wogole jakos dziwnie... pogoda sie popsula i nawet wyjsc z dzieciakiem nie bylo jak i marudzil cale popoludnie
moj ma jutro wolne wiec troszke luzniej bedzie :tak:

milego wieczorku :-)

reklama
Ejj laski, żadna z Was już nie ma laptopa czy notebooka?
sorry2.gif
sorry2.gif
heloooł...ja się pytam i rady potrzebuje
p.gif

Anineczka, nie widziałyście tatoo na zlocie? Mam go na lewej łopatce.. Kiedyś jak miałam nk to była tam fotka, ale nk wykasowałam. A tak to foto mam na jakiś starych płytach ze zdjęciami. Wejde na góre i poszukam, ale chce poczekać jak Marcel uśnie.

Aniaa, tatuaż bolał mnie tylko w pewnych miejscach, tam gdzie skóra przylega do kości. Wydaje mi się że na kostce musi zaje.. boleć. Choć właśnie w tym miejscu - paradoksalnie - najbardziej mi się podobają.
Co do bólu, tatuaż dałam sobie zrobić (gdyby nie to że zostaje on na forever to jeszcze jakiś bym se pyknęła), a depilatorem nóg za cholere nie ogolę. Ostatnio stwierdziłam że wolę dzieci rodzić (ból mam na myśli) niż depilatorem nogi golić:cool2:

Aania83 pewnie zależy w jakim miejscu robiony jest tatuaż,ponoc najbradziej boli przy kostkach,na dekolcie :tak:
Ja mam na lędzwiach i bolało ,ale do czego porównac? Jest bolący bardzo jak wypełnia się go pigmentem,taki świdrujący ból ,jakoś kontury mnie mniej bolały.:tak:
da się przeżyc,a i można podzielic na kilka wizyt :tak:
Fajny jest program na TLC o tatuażystach Miami Ink :-)

Barmanko no cholercia nie pamiętam ze zlotu twego tatooo :eek::dry:
Ja to bym chciała imiona chłopaków swoich wytatuowac...oczywiście bez mojego M,tylko dzieci :-D

Ostatnia edycja:
Witam z wieczorka.
Aniaa to fajnie że z Lenka wszystko w porządeczku.:tak:
Asienko zdrowka dla Ani.
A mi dzionek szybko jakoś minął,po południu byłam na mieście,spotkałam znajoma i zaprosiła mnie na kawke.
Igorek wykąpany i śpi smacznie.:-)A my z mężulkiem ogladamy telewizje.
Milego wieczorku.;-)

Anineczko-dlaczego bez M;))))
Barmanka-Ty mi tu"pitu pitu"a zdjecia jak nie było tak nie ma-pokazuj mi tu zaraz włoski swe!!!;)))
Aaniu-no to byle do finishu:/I oby jednak przestało tak doskwierać:)
Lece,bo Młoda nie da za wygraną-a J przy niej od 10minut,bo mnie trafia...Nie to zebym na Domisię narzekała,bo choć jej sie poprzestawiało i nie idzie spać tak rachu ciachu-bite 1.5godziny muszę siedzieć przy niej-a własciwie to mój cyc;)ale w zamian pierwsza pobudka ok 2giej i nastepna rano,wiec zgrzeszyłabym marudząc...no ale dzis "muszę"postekac,bo mam chyba zapalenie spojówek-oczy mnie pieką i ropieją...wczoraj tylko prawe a dziś juz oba:(Tak więc miłego wieczorku i do jutra:)

ja pierdziu nie czyta mi jednej płyty! tam gdzie miałam warkoczyki na całym łbie przez afrykankę zaplecione :szok::-( i właśnie chyba na tej płycie jest tatoo prosto z salonu :-(
Znalazłam jedną fotkę z tatoo, tylko nie śmiać się z mojej miny bo to było na hen party i miałam już w czubie :-p

Załączniki

• Hen Partner Monia 169.jpg
    Hen Partner Monia 169.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 52
Barmanko mi tez sie podobaja na kostce ...no i przyznac sie bez bicia musze ze na zlocie nie widzialam Twego tatooo nawet nie wiem czy z Toba rozmawaialm ,tyle nas bylo ze wszystkich i tak nie zapamietalam

My mamy dwa laptopy toshiba w kraju mamy 15 cali a tutaj mamy 17 cali i szczerze Ci powiem ze jestemy zadowoleni

Lubiczanko to ladnie Ci spi moja jak zje o 21 to do 5 rano mam spkoj choc nie zawsze czasmi o 2 potrafi sie obudzic na mleczko
Zdrowka zycze

mam znalazłam :tak: ufff
ale i tak szkoda mi tych fotek z płyty z warkoczykami, może na innym kompie odczytam ta płytę.

Anineczka a gdzie byś chciała imiona dzieci wytatuować?
Ja też starego bym nie chciała mieć na tatoo ;-):-D:-D

Lubiczanka, zaraz zabiorę się za fotki z aparatu.

Aniaa, z tego co pamiętam to Ty miałaś jakoś później na zlot przyjechać, a my się musieliśmy zwinąć bo stary do pracy szedł.

reklama
jeju a Szymek to mi do dzisiaj jeszcze sie budzi na mleko:sorry2:
Damian mi dzisiaj naczynia pozmywał:eek:nudzil sie a ja tak palnęłam :to idz kuchnie posprząj:-Da on poszedl i pozmywał:eek::-DSzymek siada na kibelek i brawo sobie bije jak zrobi siusi:tak::-)

barmanka ja tez mam laptopa z 5-cio letnim ubezpieczeniem i juz raz gizmo kawke na niego wylał ale poza tym śmiga:tak:

Do góry