reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
anineczko nie pamiętam bo posmarowałam 2 razy i mi przeszło:/

tichonek tabletke dostałam 1 i wyrzuciłam opakowanie a uczulenie miałam po antybiotyku i to takie ze nawet "tam"mnie swędziało i wysypało na nogach,po tabletce jeszcze cały dzień sie męczyłam i przeszło:-)

lubiczanka te ruskie to pod 99 poprosze,my wszyscy uwielbiamy tylko nikt nie umie robic:/

byliśmy dzisiaj zobaczyc jak wygląda egzamin z jazdy i jestem w szoku:/kto takie przepisy wymyślił??nawet ja po tylu latach tak nie dałabym rady jechac:/:/parodia

Asieńko-cholerka...mam nadzieje,że to jednak ząbki...Byleby Anulka duzo piła-zeby się nie odwodnić:/
Marta-już w zamrazarce leżą;))))Co tam nawymyslali z tymi egzaminami???

tichonek ale mój GP tez powiedział ze to nie od antybiotyku ale po niczym innym nie mogło mnie wysypać:/:/więc to ogólnie była jakaś odczulająca tabletka:-)

lubiczanka juz powiedziałam dla J jak to wygląda:-)

Witam

Dopiero teraz sie melduje rano nie mialam czasu pozniej bylismy na wizycie w szpitalu z Lenka wszystko dobrze i lekarz mowil ze to pierwsza i ostatnia wizyta w szpitalu
Nasza kluseczka wazy 6190 g:tak:
W drodze powrotnej zjechalismy na zakupy spozywke i z ubraniami troszke ubranek pokupywalam dla siebie i dla dziewczynek i od razu humorek lepszy :-)
Lenka jak zasnela kolo 15 to do tej pory spi :szok:

Lubiczanko a dziekuje samopoczucie bez zmian a to przez antybiotyk tak sie fatalnie czuje jeszcze jutro musze wziasc ostatnie tabletki a pozniej tylko furagin mam nadzieje ze po niem bede sie dobrze czula

Tichonek ja mam masc fenistil jak chcesz to daj znac

Asienko zdrowka dla Anulki

Gliwato ladnie Igorek przybiera:tak:

Anineczko brawo dla synka,my jeszcze Natalce ubieramy pampka na noc raz zasika a raz jest suchy ale w najblizszym czasie tez chce ja oduczyc

Didi nie bolalo Cie jak mialas robiony tatuaz?

Cos jeszcze mialam pisac hmmmm nie pamietam...

Ostatnia edycja:
boszz dlaczego doba nie jest dłuższa :wściekła/y: cierpię na chroniczny brak czasu, a już na pewno na brak czasu tak do 20, bo po 20 to już nawet palcem nie chce mi się kiwnąć...

Tichonku, lekiem na uczulenie jest Zyrtec, możesz go kupić tu w aptece, nie wiem czy jest na receptę.

Wilwia, u nas jeszcze brak piątek, i powiem że sie dygam tego momentu, jednak dziecko czym starsze tym gorzej przechodzi ząbkowanie, tak myślę.
Zdrówka dla synka!

Lubiczanka, ja za ruskimi nie bardzo przepadam :zawstydzona/y:
dziś na obiadzio miałam jagodowe pierogi...z zamrażalnika, dobrze mieć zapaski :-D

Gliwa, gratki dla Igorka.

Ania, gratki dla Lenki :tak:. A tatuaż to i mam :cool2:

dobra lece do kuchni bo dziś tak kucharzyłam że spaliłam garnek :wściekła/y: ciekawe czy go brilem doszoruje czy pódzie się ... do kosza :-(

Aaania dzięki :tak:
Ja się nie spieszyłam,nie oduczałam,sam z siebie zrezygnował :tak: Mi tam na noc nie przeszkadzało,że miał pampka.Ba! I tak odstawił szybciej niż Antek :tak:
Fajnie,że z Lenką wsio ok.Obudziła się już? Ma spanie :-D

Barmanka a ja nawet nie wiem kiedy czwórki i piątki wyszły chłopakom.Bezobjawowo totalnie,mi się wydaje,że jest na odwrót :sorry2:
A pochwal się tatuażem :-p

Aniaaa83 no myślę,że robienie tatuażu nie łaskocze,a raczej boli,przynajmniej mnie :-D
ale korci mnie jeszcze jeden :-D

reklama
Anineczko na napewno boli zle ujelam .... to napisz prosze do czego mozna przyrownac bol
Ja chyba bym sie niezdecydowala ale u kogos mi sie bardzo podoba
Tak Lenka obudzila sie jakies 10 minut temu ,moze by jeszcze spala ale Natalia co chwile podchodzila i jej buziaki dawala:-)

Barmanko no prosze to pochwal sie swoim tatuazem :-)A co do zabkow to u Natalia tez jakos bezproblemowo wychodzily nawet niewiadomo kiedy,ciekawe jak Lenka zniesie zabkowanie:dry:

Do góry