reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Tichonku współczuję swędzenia,ale w zasadzie lekarz chyba przepisze leki antyhistaminowe Zyrtec lub tą Claretinę.Moja siorka w Pl brała to drugie :tak:

lubiczanko zapomniałam cu powiedziec,ze w lidlu sa tez body z dl.rekawem i inne fajne rzeczy.A ta kołderka to ma 140cmx100cm a na opakowaniu jest napisane 120cmx100 ale to nic,skrócę sobie u krawcowej :tak::tak:
Mmmmm ruskie...pychotka. :tak:

no i skasowalam se posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Didi cos slodkiego na poprawe humorku polecam i kawke do tego no i jakies zakupy wskazane!!!
Lubiczanko no to bierz sie za malowanie:)
Aurelia to kiedy tylko bedziecie mieli checi i ochote to zapraszam na kawke i mozejakis winko obalimy przy okazji:-p:-p:-)
Wilwia zdrowka Tobiemu zycze!
Gliwa a ogladala Twoje szwy?mowila cos?
Anineczko jak tam Antos?mam nadzieje ze nuz ok:)

bylismy dzis w agencji spytac czy tamta chate juz ogladali,bo klucze oddalismy we czwartek:)i Pan powiedzial ze byl w piatek i ze jest grejt:sorry2::cool2:...no a co on myslal,ze ja syf zostawie?:cool:powiedzial ze depozyt bedzie oddany w calosci:-)

A pewnie Tichonku :tak::tak:

Ewelcia a wyobraź sobie,że dzisiaj Antek przespał nockę pierwszą od dwóch tygodni bez leków przeciwbólowych.Fakt,obudził się po 1 w nocy,ale udało mi się go uspokoic i nie wołał czopka.O alleluja.Dopiero o 6 rano wołał o leki.:tak:
Nawet teraz zajada lasagne :szok: co jest jego pierwszym normalnym posiłkiem od 2 tygodni.
Często pomaga mu herbatka uspokajająca,którą mu serwuje cały dzień...on nie wie,że dostaje szałwię do wypicia...on myśli,że to cudowna herbatka uspokajająca i co lepsze to placebo działa na niego :-D

Ewelcia tak pokazywałam jej,jednak te sznureczki są do ściągnięcia.Jutro mam szczepienie,to sie M spyta czy moga mi ściągnąc.Powiedziała że można je samemu ściągnąć lub do GP. .Ale ja jednak wole iść do lekarza,nie będę sama przy tym grzebała.

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Lubiczanko kochana moja, buziaczek, za to, że zauważyłaś, że mnie nie ma:-D:-D:-D. A młoda do 8 pospała, ale nie miałam czasu, wczoraj nawet kompa nie włączałam, bo nie było jak. Ania poszalała na placu zabaw i ciocię odwiedzała:-p, a w nocy miała biegunkę:no::dry:. Dzisiaj już trzy prania zrobiłam:-p już po obiedzie:-p i spacerze:-p. Niedawno kompa odpaliłam.
Wilwia dla Tobiaszka wszystkiego najlepszego:-):-):-) i zdróweczka, ale może to naprawdę ząbki, Ania od kilku dni zachowuje się tak samo, kicha, wkłada rączki do buzi i gryzie ciuchy:-D:cool2: i mówi, że zęby ją bolą:cool2:
Tichonku o jakie cholerstwo. Faktycznie idź do lekarza, tylko kiedy:sorry2:. Ja chyba mam takie zwykłe wapno, mam na pewno tylko muszę popatrzeć, czy się nie przeterminowało. Bo zwoziliśmy leki, które potem leżały. No i się przeterminowało:no::wściekła/y:
Anineczko fajnie, że z Antonim lepiej:-)

I nie wiem, co komu jeszcze

Witajcie dziewczyny ja tylko na chwilkę. Mam pytańko do Pańktóre mają tatuaż z Galway- czy znacie jakiegoś polaka (lub polke) który robi tatuaże w galway lub okolicach za rozsądną cene :-)? Bardzo zależy mi na czasie
pozdrawiam

reklama
Witajcie dziewczyny ja tylko na chwilkę. Mam pytańko do Pańktóre mają tatuaż z Galway- czy znacie jakiegoś polaka (lub polke) który robi tatuaże w galway lub okolicach za rozsądną cene :-)? Bardzo zależy mi na czasie
pozdrawiam
ja robilam mój u Kałuży nie pamietam imienia chyba Artur..hihi robi on w tyl salonie-solarium kolo Papu placilam za moja jaszczure ktora zajmuje mi całą łopatkę i ramie 180 e

Do góry