reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No właśnie te tabletki Calcium to raczej nie to:no:W ulotce słowa nie ma o działaniu antyalergicznym:no:Zresztą wzięłam dwa razy te tabletki,zanim przeczytałam ulotkę i nic nie pomogły więc to jest wapń a nie wapno:baffled:A Zyrtek właśnie wiem,że jest i się nad nim zastanawiam,widziałam jeszcze Claritine i nie wiem co lepsze:sorry:

reklama
Tichonku zapraszam....moge ci serniczek upiec...mam otreby jeszcze i mazeine wiec wsio da sie zrobic...ustalaj z P kiedy i wal do mnie smialo:-):-):-)
a w PL sklepie nie ma wapna u was?u nas bylo kiedys,ale ostatnio jak Pauli chcialam kupic to tez nie bylo:no:

Tichonku tu nie ma wapna, takiego naszego na alergie :/ Sama kiedys potrzebowalam i gosciu w aptece dal mi dokladnie to co kupil Twoj M :/ Pozniej pytalam znajomej i niestety potwierdzila, ze wapna nigdzie sie nie dostanie. A tego bananowego nie mozesz sobie zapodac??? Czy to ma za slabe dzialanie? Kompletnie sie na tym nie znam...

A ja sprzatam :D mam powera, jutro przy dziecku nie dam rady, a musze troche porzadkow w schowku porobic...
Jutro do Was zagladne :)
Branoc!

ewelcia nie wiem czy to po tym tuńczyku...Ale nic nowego nie jadłam ostatnio tylko jego:sorry:Poszukałam w necie i ponoć tuńczyk może być uczulający:sorry:Ale czy on jest przyczyną...nie wiem:sorry:Jadłam go w czwartek i wieczorem miałam kilka bąbli,myślałam,że mnie coś pogryzło.W nocy wyszły mi trzy plamy na nogach...Potem cały piątek ok a wieczorem dokończyłam sałatkę z tuńczyka na kolację i w nocy dostałam takiej pokrzywki,że myślałam,że sobie nogi odrąbię,żeby zasnać,tak strasznie swędziało.Całe nogi w ogromnych piekąco-swędzących plamach,no jakbym po kolana w pokrzywy wlazła:wściekła/y:

Tichonek - pamiętam jak kiedys w Pl w aptece pytałam o wapno na odczulanie, to Pani mi wtedy powiedziała, że najlepsze jest to zwykłe musujące, nie żadne smakowe. Ale tu nigdzie takiego nie ma.

BRY :-) ja juz na nogach :dry:

Ewelcia krzesełko super :tak: jak malego przycisłam to se mógl tylko nogom pomachac :-D:cool2: moj tez powiedział ze fajnie sie gadalo i jak najbardziej na kawe sie moze umówic :tak::-D dziekuje w imieniu meza :-D
Tichonek zobacz w lidlu, powinien byc taki do rozpuszczenia typu plusszzz

na razie, milego dnia :-)

reklama
witam

tichonek ja miałam taki problem przed wyjazdem do Pl,wiem jak sie męczysz,ja drapałam aż do krwi:/:/aż poszłam do lekarza,dostałam 1 tabletke odczulającą(ale to tylko na recepte) i maść po której poczułam ulge,K gdzieś ją wsadził i nie moge znaleźć ale po pracy ci napisze nazwe chociaż podejrzewam ze tez na recepte:/

Do góry