reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

a no moj konczy prace o 15;30 i wpadnie po drodze :tak: dziekuje za zaproszenie na pewno skorzystam :tak:moze nawet niebawem :rofl2: i rowniez zapraszamy do siebie :-)

ja na razie nie mobilna jestem wiec mojego musze ciagnac :-D a swoja droga to mam czas do lutego bo testy mam zdane juz 1,5 roku :eek: ale odwleklam przez ciaze

jak wykupie jazdy to dam znac abyscie zdazyły sie w domach pochowac :-D:-D:ninja2::ninja2:

reklama
Ewelcia-nieeee,no nie lecę:(Młod jeszcze paszportu nie ma,a wciąż na cycuchu(pare miechy bedzie ino na mlesiu maminym;))Mój brat przywozi moje"Maleństwa":)
Kasiuleczko-no się własnie jakoś"zwijają"nasi rodacy:(Dawid jak się dowie,że jego dwóch kolegów z klasy wyjechało na stałe to będzie czarna rozpacz;/No i ta pogoda-rzeczywiscie zamyka nas w domku-no to moje 5te lato w Irlandii a gorszego nie było:(((
Aureliamarcel-ja tez się dziele...sama nie piję,a od jakichś 8miesięcy martini mi"kwitnie"w lodówce:/nie mam kogo częstować(choć kilka drineczków już przygotowałam z tego i kilka razy w gotowaniu wykorzystałam).ale wciąż na drineczka mogę zaprosic;))
Katrina-kolejna z lodzikami:)))))

obiecane fotki

Załączniki

• P5170487.jpg
    P5170487.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 63
  • P5170488.jpg
    P5170488.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 64
  • P5170492.jpg
    P5170492.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 62
  • P5170495.jpg
    P5170495.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 59
  • P5170497.jpg
    P5170497.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 54
  • P5170498.jpg
    P5170498.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 60
  • P5170500.jpg
    P5170500.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 59
  • P5170501.jpg
    P5170501.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 61
  • P5170503.jpg
    P5170503.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 62
  • P5170504.jpg
    P5170504.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 61
lubiczanka tak w naszym Supervalue:-) a w pennym kiedyś o 50e mi za dużo wydała:-)a ja oczywiście w długą:-D

ewelcia domek śliczny:-)

a my farta mieliśmy,pojechaliśmy do Kilkenny,garda zatrzymywała ale tylko w przeciwną strone,więc nas nie,a ja patrze a my bez taxu:/wykupiłam ale dysk dalej w domu leżał:-D

barmanko historia z pampkiem super :-p
czy ja dobrze doczytałam ze się farbnęłaś na czerwono??
bo ja własnie kilka dni temu zaliczyłam farbiwanie i właśnie na czerwono:-D
ewelcia śliczna chatka :-) i śliczny kolorek hihi
gastone dzięki za pomoc :-)

yyy coś jeszcze iałam napisać
aaa chciałam jeszcze raz spytać o to solarium.. czy któraś chodziła na solarium karmiąc piersią??

Vikamcia ja nie pomoge odnosnie solarium,ale moze znajdziesz na necie jakies info odnosnie tego?

ciesze sie ze wam sie chatka podoba....chetne na kawke zapraszam:-)

Aurelia a Twoj m gdzies w carlow pracuje?

reklama
Aurelia hehe:-D:-D:-Da ja nigdy nie zwrocilam uwagi ze tam Polak pracuje:confused2:...dwie Polki chyba jest,jedna jakas Slowaczka,Litwinka czy cos takiego, taka blondi chuda-ona mieszka na tym osiedlu na ktorym ja wczesniej mieszkalam-na wprost mieszkalismy prawie ze.....
eee to do mnie chyba bez problemu trafi,co?

Do góry