reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia wzial gps :-D a pracuje tam dopiero 2,5 miesiaca :tak:aaa i numer tel tez ma jak cos to zadzwoni ;-) ogolnie wie gdzie bo jezdzimy tamtedy do Ken Black ( toys & nursery) :tak: dobrze ze rzadko bo bym zbankrutowała :szok:

reklama
aha,no to do mnie sie skreca za stacja benzynowa(TOPAZ) w prawo i caly czas tak jakby po glownej i bedzie taki duzy napis WILLOW PARK i tam wjedzie i znajdzie nr....nie mam na drzwiach,ale sasiedzi dwa mieszkania dalej maja wiec sie kapnie ktore to "moje":-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ewelcia fajne kolorki wybralas,nio i widze ze tez bigggg klatke dla królika macie ;-)
Lubiczanko noooo moje to chyba tez juz 5lato i faktycznie najgorsze jest.
Dzis udalo sie zaliczyc spacerek i plac, w tym czasie dwa razy padalo ale jakos udalo nam sie schowac a to w sklepie a to pod daszkiem wiec nie zmoklysmy.

Witam
Ewelcia ładny domek:))
Barmanko jesli chcesz pograć w eurobiznes to zapraszam ja regularnie grywam ze znajomymi od kilku miesięcy:)!! Świetna gra towarzyska i wygląda jak ta którą grałam ponad 10 lat temu:)))

Bry:-)
Ja po prośbie:sorry:
Niech mi ktoś powie jak się tu wapno nazywa:wściekła/y:
Nadal mi wychodzi ta pokrzywka,P mi kupił w aptece Calcium,ale to jest wapń z dodatkiem wit.D3 na mocne kości,zęby i wspomagające leczenie osteoporozy:eek:Nie zapytał i wywalił 17E za coś czego używać nie będę:sorry:Mam wapno w syropie dla dzieci o smaku bananowym z Polski i tam pisze Calcium:eek:No ale w aptece jak Calcium to nam dają to co powyżej...A jak spytałam o lime for allergy (znalazłam "lime" w słowniku polsko-angielskim medycznym) to oczywiście nikt nie wiedział o co mi chodzi:wściekła/y:Mało tego nic mi w zamian w aptece nie umiały polecić:wściekła/y:Mam Zyrtek ale w syropie dla dzieci więc jest słabiutki i nic nie pomaga:sorry:Może znacie nazwę pod jaką jest tu wapno i czy w ogóle jest?A może polecicie coś sprawdzonego,dobrego na takie atrakcje:sorry:
Z piątku na sobotę nie spałam pół nocy bo mi tak nogi od kolan w dół wysypało,że myślałam,że zeświruję ze świądu:wściekła/y:
Co dziwne,w ciągu dnia mnie nie wysypuje a jak się zbliża wieczór to się zaczyna:eek:
Ewelcia śliczne kolorki sobie zaserwowaliście:tak:I w ogóle chata super,muszę się w końcu do Ciebie kiedyś wybrać:tak:Jak mi upieczesz jakieś ciasto dietetyczne:-p:-D
Wilwia Najlepszego dla Tobiego:-)
happy_2nd_birthday1.gif

Barmanko dawaj fotę płonącą:-D
ViKamcia Ty też:tak:

reklama
Tichonek - tu w aptece też jest Zyrtec w tabletkach dla dorosłych, a wapno to kupiłam Calcium w tabletkach, ale sprawdziłam właśnie, że to chyba to samo bo z wit. D.

Do góry