reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie i ja napisałam sie posta i skasowalam!!!
to tak na szybko zycze miłej niedzieli
dziś u nas w Athenry festyn i wesole miasteczko jest jak pogoda dopiesz to po obiedzie bedzie rozrywaka
i kinder party dzis mamy wiec zmykam:tak:

reklama
WITAM
Barmanka-tylko się fotka nie zapomnij pochwalic:)jestem ciekawa tej Twojej czerwieni:tak::-)A z pieczenia nie rezygnuj-co tam kilka kg,jak sobie mozna lepiej uprzyjemnic zycie jak nie jakąś pysznością?A i ja również jednak laptopika polecam(teraz z dobrymi [parametrami jest promo w tesco na acera-15.6cala...miałam acera,HP,2razy Toshibę i acer posłuzył mi najlepiej i najdłużej:tak::sorry:)
Pauletta-nie wiem czy przeczytasz,ale J mi mówił,że dzwoniłas wczoraj...nie odebrał bo w kapieli był,a ja już spałam(ostatnio jakoś tak po 20tej jak Małą utulam do snu sama też legam;-))
Tabasia-zdrówka Maluszkowi,a Tobie miłej pracy:)
Julia-oby pogoda Wam dopisała,bo festyn fajna sprawa;)
Wilwia-z jednodniowym poslizgiem,ale najszczersze życzenia Tobiaszkowi-100lat tak kolorowych i roześmianych jak jego dzieciństwo:)
Gastone-ja bliźniąt nie mam a też promocje typu "buy 1,1get free"mnie radują:tak:A wczoraj tak sobie własnie myslałam czy juz Ci przeszło?Widzę,że nie odpuszcza-więc jeszcze raz zycze zdrówka:)
Marta-w naszym supervalu:confused2:Naprawdę?
Kasiuleczka-co tam u Was?Pewnie Ci Andzulinki brakuje,bo z tego co kojarzę dosyć często się spotykałyście?
Anineczko-no pochwal się z jakimi zdobyczami M do domku wrócił;-)
Monidan-co się nic z tej Polski nie odzywasz?
Madbebe-mam nadzieje,ze Wam pogoda dopisuje.Jak zdrówko?
Aureliamarcel-no proszę jak winkiem się chce częstować;-):-)Kurcze-mój J nie umie/lubi grac w karty a ja tak chętnie bym sobie w tysiaczka,remika czy tez pokerka pograła:-(
No moje Dzieciątka przylatują w piątek-zabookowalismy bilety-alez się ciesze:tak::-DA dziś Dziadek zabrał ich do kina 5D:)
Miłej niedzielki

Ostatnia edycja:
witam i ja niedzielnie :-)
maly dzis wstal o 6 wiec jestem nietomna :no: teraz spi a ja kawke spijam wiec moze bedzie lepiej, mezu w pracy wiec kolejny nudny dzien :confused2:
Lubiczanka a no sie podziele jak mam, a co bede sama spijac :-D super ze dzieciaczki wracaja, Danielek nie bedzie sie juz nudzil :tak:
Biola udanego lotu, bedzie dobrze :tak: jak ja leciałam to do 2 butelek wzielam zimnej wody po 100 ml i jedma pusta taka wieksza a potem jak przeszlam bramki to od dziewczyny co kawe sprzedaje wzielam goraca ( policzyla jak za kawe) i mieszalam jak potrzebowalam :tak:
Barmanka zarzuc fotka jak bedziesz ready :tak:

milej niedzielki :-)

Witam

Barmanko dzieki

Biola my teraz jak lecielismy to wzielam trzy butelki jedna byla pusta a dwie mialy odmierzona wode i byly w torbie co cieplo trzyma,mleko tez mialam odmierzone wszystko przeszlo bez problemu a i jeszcze Natalia miala picie i tez sie nieczepiali ja Ci powiem ze jak sie wraca to w kraju o wszystko sie czepiali J nawet musial wozek rokladac kolo sciagac aby przeswietlili a w Dublinie na lotnisku wozka nie przeswietlali
Szczesliwiej podrozy.

AgaIrlandia a slicza ksiezniczka i jaka pyza :-)

Gastone zdrowka zycze

Gliwa ja tez mialam rozpuszczlne a tych niteczek to nie kojarze abym miala po bokach ale jak Ci sie nic nie dzieje to pewnie sa rozpuszczalne

Cos jeszcze chcialam pisac ale nie pamietam....

J zaraz do pracy i znowu same zostajemy :-( Jak nie bedzie padac to sie pojdziemy na plac zabaw
Milej niedzieli zycze

ello
Lubiczanko ano brakuje tej Andziulinki od czasu do czasu na kawke wpadla:-) .Najgorsze jest to ze coraz wiecej moich znajomych do polandii wyjezdza.:-( No ale mam tu jeszcze Larcie, nasze córy sa w tym samym wieku wiec sie razem bawiá.Nio i na osiedlu jest jeszcze znajoma tez z coreczká wiec na kawe mam do kogo isc;-)szkoda tylko ze pogoda w tym roku do bani ze nawet na spacer codziennie wyjsc nie mozna tylko trzeba sie kisic w domku. ha ha za to od wrzesnia to spacerowac bede codzinnie do przedszkola :-D chyba musze sie zaopatrzyc w jakies kurteczki przeciwdeszczowe i parosolki:confused2:

Biola no to roznie bywa z tymi plynami zalezy na kogo sie trafi.Ja zazwyczaj mialam w buteleczce wsypane mleczko, w drugiej te dozwolone 100ml a w samolocie prosilam o przegotowaná wode .;-)i sobie wszystko miksowalam.Ja to mam zawsze telepawki przed odprawa w domku jestem pewna ze wszystko gra ale na miejscu sie trzese jak bym co najmniej cos przemycala:-D:-D:-D jak juz przejde to mi to mija.

Rosolek sie gotuje i co tu robic moze jakies muffinki hmmmm

Witajcie w niedzielne przedpołudnie,
Życzę dużo zdrówka chorowitkom, dużo cierpliwosci mamom, które same dziś pełnią wartę, a wszystkim miłej i przyjemnej niedzieli.

Gardło boli? Loda poliż
laugh.gif
laugh.gif
- Barmanka to cytacik z Ciebie... i kto jest zboczyluskiem?????? hihi

witam sie niedzielnie:)
wlasnie zaczelo padac:baffled::wściekła/y:
jakos sie dziwnie dzis czuje,nie wyspalam sie wcale,polozylam sie po 1 po 3 wstalam bo przed 4 m Paule na lotnisko odwozil,pozniej sie polozylam ale jakos zasnac nie moglam a teraz laze jakby mnie ktos olupem przez lep walnal:baffled:.....szym wstal po 7.
Aurelia czekam na was po poludniu:-);-)
Lubiczanko czy ja dobrze zrozumialam ze ty w piatek do PL lecisz?
Gliwa ja tez mialam nitki po bokach dosc dlugo,bo po prawej stronie mialam jakos wiecej naszyte:confused2:ale po jakims czasie nitki zniknely.
Wilwia wszytskiego naj dla Tobiego>)lepiej pozno niz wcale:zawstydzona/y:

Witam.No i mamy niedziele,szybko minął ten tydzień.:tak:
Tak Was pytałam o te szwy bo juz sama niewiem,teraz bedzie położna umnie to sie M spyta.Pogoda mnie drazni,juz mam jej dosyc.
Wszystkim chorowitką dużo zdróweczka.
Biola udanego i szczęśliwego lotu.
Ewelcia ja mam czarne,a po lewej i prawej stronie sa takie biale sznureczki na zakończeniu.
Śniadanko zjedzone,dziś mężulek zrobił jajecznice:-),Igorek zjadł mleczko i spi.
Pozniej wybieramy sie do Centrum Handlowego u Nas jak oczywiście padać nie bedzie.
Udanej niedzieli dziewczynki.:tak:;-)

reklama
Do góry