reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie i ja napisałam sie posta i skasowalam!!!
to tak na szybko zycze miłej niedzieli
dziś u nas w Athenry festyn i wesole miasteczko jest jak pogoda dopiesz to po obiedzie bedzie rozrywaka
i kinder party dzis mamy wiec zmykam:tak:

reklama
WITAM
Barmanka-tylko się fotka nie zapomnij pochwalic:)jestem ciekawa tej Twojej czerwieni:tak::-)A z pieczenia nie rezygnuj-co tam kilka kg,jak sobie mozna lepiej uprzyjemnic zycie jak nie jakąś pysznością?A i ja również jednak laptopika polecam(teraz z dobrymi [parametrami jest promo w tesco na acera-15.6cala...miałam acera,HP,2razy Toshibę i acer posłuzył mi najlepiej i najdłużej:tak::sorry:)
Pauletta-nie wiem czy przeczytasz,ale J mi mówił,że dzwoniłas wczoraj...nie odebrał bo w kapieli był,a ja już spałam(ostatnio jakoś tak po 20tej jak Małą utulam do snu sama też legam;-))
Tabasia-zdrówka Maluszkowi,a Tobie miłej pracy:)
Julia-oby pogoda Wam dopisała,bo festyn fajna sprawa;)
Wilwia-z jednodniowym poslizgiem,ale najszczersze życzenia Tobiaszkowi-100lat tak kolorowych i roześmianych jak jego dzieciństwo:)
Gastone-ja bliźniąt nie mam a też promocje typu "buy 1,1get free"mnie radują:tak:A wczoraj tak sobie własnie myslałam czy juz Ci przeszło?Widzę,że nie odpuszcza-więc jeszcze raz zycze zdrówka:)
Marta-w naszym supervalu:confused2:Naprawdę?
Kasiuleczka-co tam u Was?Pewnie Ci Andzulinki brakuje,bo z tego co kojarzę dosyć często się spotykałyście?
Anineczko-no pochwal się z jakimi zdobyczami M do domku wrócił;-)
Monidan-co się nic z tej Polski nie odzywasz?
Madbebe-mam nadzieje,ze Wam pogoda dopisuje.Jak zdrówko?
Aureliamarcel-no proszę jak winkiem się chce częstować;-):-)Kurcze-mój J nie umie/lubi grac w karty a ja tak chętnie bym sobie w tysiaczka,remika czy tez pokerka pograła:-(
No moje Dzieciątka przylatują w piątek-zabookowalismy bilety-alez się ciesze:tak::-DA dziś Dziadek zabrał ich do kina 5D:)
Miłej niedzielki

Ostatnia edycja:
witam i ja niedzielnie :-)
maly dzis wstal o 6 wiec jestem nietomna :no: teraz spi a ja kawke spijam wiec moze bedzie lepiej, mezu w pracy wiec kolejny nudny dzien :confused2:
Lubiczanka a no sie podziele jak mam, a co bede sama spijac :-D super ze dzieciaczki wracaja, Danielek nie bedzie sie juz nudzil :tak:
Biola udanego lotu, bedzie dobrze :tak: jak ja leciałam to do 2 butelek wzielam zimnej wody po 100 ml i jedma pusta taka wieksza a potem jak przeszlam bramki to od dziewczyny co kawe sprzedaje wzielam goraca ( policzyla jak za kawe) i mieszalam jak potrzebowalam :tak:
Barmanka zarzuc fotka jak bedziesz ready :tak:

milej niedzielki :-)

Witam

Barmanko dzieki

Biola my teraz jak lecielismy to wzielam trzy butelki jedna byla pusta a dwie mialy odmierzona wode i byly w torbie co cieplo trzyma,mleko tez mialam odmierzone wszystko przeszlo bez problemu a i jeszcze Natalia miala picie i tez sie nieczepiali ja Ci powiem ze jak sie wraca to w kraju o wszystko sie czepiali J nawet musial wozek rokladac kolo sciagac aby przeswietlili a w Dublinie na lotnisku wozka nie przeswietlali
Szczesliwiej podrozy.

AgaIrlandia a slicza ksiezniczka i jaka pyza :-)

Gastone zdrowka zycze

Gliwa ja tez mialam rozpuszczlne a tych niteczek to nie kojarze abym miala po bokach ale jak Ci sie nic nie dzieje to pewnie sa rozpuszczalne

Cos jeszcze chcialam pisac ale nie pamietam....

J zaraz do pracy i znowu same zostajemy :-( Jak nie bedzie padac to sie pojdziemy na plac zabaw
Milej niedzieli zycze

ello
Lubiczanko ano brakuje tej Andziulinki od czasu do czasu na kawke wpadla:-) .Najgorsze jest to ze coraz wiecej moich znajomych do polandii wyjezdza.:-( No ale mam tu jeszcze Larcie, nasze córy sa w tym samym wieku wiec sie razem bawiá.Nio i na osiedlu jest jeszcze znajoma tez z coreczká wiec na kawe mam do kogo isc;-)szkoda tylko ze pogoda w tym roku do bani ze nawet na spacer codziennie wyjsc nie mozna tylko trzeba sie kisic w domku. ha ha za to od wrzesnia to spacerowac bede codzinnie do przedszkola :-D chyba musze sie zaopatrzyc w jakies kurteczki przeciwdeszczowe i parosolki:confused2:

Biola no to roznie bywa z tymi plynami zalezy na kogo sie trafi.Ja zazwyczaj mialam w buteleczce wsypane mleczko, w drugiej te dozwolone 100ml a w samolocie prosilam o przegotowaná wode .;-)i sobie wszystko miksowalam.Ja to mam zawsze telepawki przed odprawa w domku jestem pewna ze wszystko gra ale na miejscu sie trzese jak bym co najmniej cos przemycala:-D:-D:-D jak juz przejde to mi to mija.

Rosolek sie gotuje i co tu robic moze jakies muffinki hmmmm

Witajcie w niedzielne przedpołudnie,
Życzę dużo zdrówka chorowitkom, dużo cierpliwosci mamom, które same dziś pełnią wartę, a wszystkim miłej i przyjemnej niedzieli.

Gardło boli? Loda poliż
laugh.gif
laugh.gif
- Barmanka to cytacik z Ciebie... i kto jest zboczyluskiem?????? hihi

witam sie niedzielnie:)
wlasnie zaczelo padac:baffled::wściekła/y:
jakos sie dziwnie dzis czuje,nie wyspalam sie wcale,polozylam sie po 1 po 3 wstalam bo przed 4 m Paule na lotnisko odwozil,pozniej sie polozylam ale jakos zasnac nie moglam a teraz laze jakby mnie ktos olupem przez lep walnal:baffled:.....szym wstal po 7.
Aurelia czekam na was po poludniu:-);-)
Lubiczanko czy ja dobrze zrozumialam ze ty w piatek do PL lecisz?
Gliwa ja tez mialam nitki po bokach dosc dlugo,bo po prawej stronie mialam jakos wiecej naszyte:confused2:ale po jakims czasie nitki zniknely.
Wilwia wszytskiego naj dla Tobiego>)lepiej pozno niz wcale:zawstydzona/y:

Witam.No i mamy niedziele,szybko minął ten tydzień.:tak:
Tak Was pytałam o te szwy bo juz sama niewiem,teraz bedzie położna umnie to sie M spyta.Pogoda mnie drazni,juz mam jej dosyc.
Wszystkim chorowitką dużo zdróweczka.
Biola udanego i szczęśliwego lotu.
Ewelcia ja mam czarne,a po lewej i prawej stronie sa takie biale sznureczki na zakończeniu.
Śniadanko zjedzone,dziś mężulek zrobił jajecznice:-),Igorek zjadł mleczko i spi.
Pozniej wybieramy sie do Centrum Handlowego u Nas jak oczywiście padać nie bedzie.
Udanej niedzieli dziewczynki.:tak:;-)

reklama
Do góry