Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej tu masz numer do Moniki 0857101931 ja u niej bylam raz ale seper obcina przynajmniej ja bylam zadowolona wzieła 20e.Dziewczyny ratunku czy ktoras z was zna dobrego fryzjera nie drogiego,,,,,,,bo wlasnie dzis zepsulam sobie sama wlosySZOK,,,,,
hej czy to jest w zakladzie fryzjerskim w miescie???Hej tu masz numer do Moniki 0857101931 ja u niej bylam raz ale seper obcina przynajmniej ja bylam zadowolona wzieła 20e.
Julia tak niewiem jak dokładnie ta ulica sie nazywa to jest jak jest głowna poczta w centrum to caly czas prosto mijasz sklep po 2e i przechodzsz ulice i caly czas prosto az zobaszysz po prawej stronie salonmam nadzieje ze mnie zrozumiesz?hej czy to jest w zakladzie fryzjerskim w miescie???
tu jest kontakt do nichdidi dzieki a moze masz jakis numer telefonu??:-)ja dzwonilam dzis do tego fryzjera kolo galway adwentaiser tam mi powiedziala ze 63e za polozenie koloru:-)