reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej,

nie zagladalam ostatnio na forum, ale widze ze nik nie zauwazyl:sorry2:.
Nie chce mi sie nic, pogoda mnie dobija, jeden dzien sloneczka potem deszcz i tak w kolo wojtek. w depreche mozna wpasc. Naszczescie jeszcze 5 tygodni i Polska:-).

Zgaga wszystkiego najlepszego dla Cory z okazji urodzinek, spoznione ale szczere
ViKamcia, Asienka_r i Didi pomyslnego odpieluchowywania
Didi jak tam Zdrowko??
Tichonek synio sliczny, a z moja tesciowa to tylko z 5 dni bym wytrzymala bo my mamy calkiem inny swiatopoglad
Lubiczanko swietny kostium, mam nadzieje, ze ze wszystko u Was ok.
Pauletta gratki dla synka
Biola pewnie ostatnia Ci gratuluje wiec, GRATULACJE
Gliwa widze, ze weekendzik udany
Asienka_r szkoda, ze Twoj M wczoraj dlugo pracowal i nie moglismy sie spotkac moze w innym terminie.
Misia wiele cierpliwosci zycze
Gastone tobie rowniez cierpliwosci zycze. Moja Zuzia sypia w dzien i cale szczescie bo jakby nie spala to zwariowac mozna bo ona ciagle na rece chce. A jak nie to plach i spazmy.

Ostatnio myslalam ze Zuzi zaczely zeby isc bo byla marudliwa i niespokojna, miala tez dziasla spuchniete i biale sie zrobily ale nie jedynki dolne tylko dwojki, ale jakos sie uspokoilo. Zato prawie wszystki ubranka niedlugo poniszczy bo albo ulewa, albo przy jedzeniu zaczyna kichac i nie pomagaja sliniaczki i inne tam.
A po weekendzie z tatuskiem to potem na nastepny dzien jest taka nieznosna, ze moj naladowany przez weekend akumulator wieczorem jest juz pusty.

Pozdrawiam i milego dnia zycze.

reklama
AsienkoM ja zauważyłam, ale tak myślałam, że zajęta jesteś. Szkoda, że nie wyszło, ale na weekend coś wymyślimy, może jakiś grillek u nas albo my przyjedziemy. Ale wiesz, że to u Zuzi mogą być ząbki, nie zawsze najpierw wychodzą jedynki. Także razdę kupić żel do ząbków, jak przestanie być marudna to znaczy, że to ząbki

a no moi sąsiedzi są the best:-D

misia kurde ja delikatnie zmywałam i nic sie nie działo:/:/

lubiczanka to ona mu z liścia walnęła a on zaczął wyrzucac rzeczy jej z samochodu:-Duśmiałam sie jak nigdy

no niestety sąsiad wpadł w szał tylko dlatego ze jego baba zwróciła mu uwage ze za szybko jeździ na osiedlu a on uważa ze 40km to jest wolno:baffled:zresztą oni są siebie warci:baffled:

Szymek poszedł na podwórko w kaloszach,mimo to po kolana mokry wrócił:dry:biegał pokałużach:baffled:ale jaki ubaw miał:-D

Witam mamunie:-)
Ostatnio nie grzesze frekwencja tutaj,choc staram sie podczytywac.Dzis mam jakis zly dzien,maz byl w domu na 10 min i zdazylam sie z nim poklocic-wlasciwie to sama nie wiem o co.Do tego u mojego dziecka od 3 dni jest wszystko na nie.K byl troszke wiecej w domu w niedziele i poniedzialek i mojemu dziecku sie poprzewracalo w glowie.Chyba dlatego,ze ogolnie bardzo malo widzi tatusia.Tak wiec teraz mam w domu placzka,dla ktorego wszystko jest na nie,tylko tatus moze go nakarmic,przytulic,ubrac...tylko,ze tatusia od dzis znowu nie ma.Do tego budzi sie czesto w nocy i krzyczy NIE i wyma****e raczkami.Tak wiec Misia widze ze Tobi ma te same "objawy"co Alus,wiec moze jednak to bunt dwulatka.Jedyna jakas pocieszajaca dla mnie wiadomosc to to,ze siostra kupila juz bilet i przylatuje 1 lipca.Oby znalazla jakas sezonowa prace,bo inaczej bedzie u nas 2 tyg,a jak sie powiedzie to calusienkie wakacje:-)Uciekam cos zjesc i chyba pjerze szafe Tobiego,bo jakos ostatnio wszystko mu juz przymalawe:-D

reklama
Witam mamuśki!

To widzę, że nasze kochane maluszki zamieniają się w zbutnowane dwulatki :-D Emma od rana jest na "nie" niegdy nie chce sie ubrac, ostatnio mówie jej spokojnie chodź sie ubrać, a ona "nie" a ja dlaczego nie chcesz, a ona "nie chce, bo nie chce!!! i z jaką złością to wykrzyczała
No nic takie życie z dzieciaczkami ;-)

Wczoraj naczytałam się przepisów na różne desery i dzis zaopatrzyłam sie w składniki i zrobiłam chałwe oraz ciasto czekoladowe na parze- poezja :-)
oto one
zdj_cie%2525205.JPG

poza tym mam w planach serniczek na parze, tiramisu oraz ciasto maślane z rabarbarem, :-)

Zmykam smakowac moją poezję :-)

Do góry