reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny melduje sie :-) mielismy troche przezyc ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo
Lenke dopiero wczoraj wypuscili ze szpitala dzis juz byla polozna sprawdzic ile przybrala i we czwartek mamy jechac do szpitala ponownie ja zwazyc uparli sie jej wagi a malo nie wazy na dzien dzisiejszy wazy 3500g

Narazie tyle musze poczytac co u WAs sie wydarzylo postaram sie odyzwac

Pozdrawiam Was serdecznie i dziekuje za esemsy

Bry:-)
Cześć,Aniaa,nareszcie jesteś:-)Super,że Lenka już w domciu,teraz już będzie tylko lepiej:tak:Jeszcze raz ogromnie gratuluję:tak:
Biola,Nikolaska już na NK widziałam,ale i tu powiem,że przystojniaczek mały,słodki jest i śliczny:tak:
U nas nadal teściowa i tak do 28 czerwca:sorry2:Fajnie,nie powiem,ale już odliczam dni...o ja niedobra,niewdzięczna:zawstydzona/y::-D:-D
Może jak już wyleci to więcej mnie tu będzie:sorry2:
U nas wsio ok,Matt wcina,że szok:-)Głodomorek mały...Jutro mamy baby check:tak:Grzeczny jest,w wóziu albo foteliku samochodowym cały dzień mógłby spać:-DTylko go wozić a cisza jak makiem zasiał:-DWczoraj zaliczyliśmy mega długi spacer,plac zabaw,park i mniejszego jakby wcale nie było:tak:Uwielbia jeździć:-)Za to starszy wyszalał się za wszystkie czasy a dziś do szkoły oczu nie umiał otworzyć:-D
Wrzucam parę fotek i spadam na serniczek:-p

Załączniki

• Zdjęcie0764.jpg
    Zdjęcie0764.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie0612.jpg
    Zdjęcie0612.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie0594nk.jpg
    Zdjęcie0594nk.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC14566nk.jpg
    SDC14566nk.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 45
Tichonku mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej,Lenka ma problem z kupka placze prawie caly czas
Super masz chlopakow :tak: Radek jaki dumny :-)

Mi Mama zrobila niespodzianke i przyleciala 28 maja i zostaje do konca czerwca :-)

Tichonku mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej,Lenka ma problem z kupka placze prawie caly czas
Super masz chlopakow :tak: Radek jaki dumny :-)

Mi Mama zrobila niespodzianke i przyleciala 28 maja i zostaje do konca czerwca :-)

Jejku Aniu, ale super niespodzianka, bo na pewno potrzebujesz pomocy, bardzo się cieszę, cały czas o Was myślałam

Aaniu-dobrze Cię widzieć:)Cieszę się,że obie jestescie już w domku:)
AsieńkoM-Ciebie tez dobrze wreszcie widziec:)A u nas w porządku-tak jakby;)ale nie ma tragedii:)Ząbki-zazwyczaj rzeczywiscie pierwsze wychodzą dwójeczki,więc prawdopodobnie to"to";)Zaopatrz się w zelik...i może taką gumową szczoteczkę na palec-Daniel był w 7mym niebie jak mu tak"szczotkowałam"dziąsełka:)))
Tichonek-ale Ci dobrze z takim grzecznym synciem:)
Marta-no szok z tymi Waszymi sąsiadami:/

Asienko tak pomocy teraz potrzebuje choc przyznam szczerze ze doszlam juz do siebie fizycznie gorzej chyba psychicznie chce o tym wszystkim jak najszybciej zapomniec wiec dobrze ze jest Mama i J caly czas mnie wspieraja

Asienko tak pomocy teraz potrzebuje choc przyznam szczerze ze doszlam juz do siebie fizycznie gorzej chyba psychicznie chce o tym wszystkim jak najszybciej zapomniec wiec dobrze ze jest Mama i J caly czas mnie wspieraja

Pamiętaj, że jakbyś czegoś potrzebowała, pogadać czy coś to wal śmiało:-)

reklama
Do góry