reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aniu witaj spowrotem:)
Tichonku super foteczki dzieciaki słodkie:)
Marta no sąsiadów masz niezłych..
Co do buntu 2 latka to Oli takowego nie miał, ale za to w wieku 4 jak zaczął przedszkole to była masakra..
Widze że tu sie niewiele dzieje...
Ja po imprezie spoko, bardzo udana była, rano wstałam zero kaca, ale stawy to uuuu bolą i puchną że szok no więc faszeruje sie dalej przeciwbólami i czekam na wyniki krwi:/ Masakra jakaś palce kostki nadgarstki wszystko mnie boli przez co jestem ograniczona ruchowo trochę..ale mam off więc nic nie robię, gorzej jak już trzeba do pracy iść:(

lubiczanko ja robilam sezamowa chalwe, smakuje inaczej niz ta ze sklepu, mysle ze ciezko zrobic taka sama, trzebaby przeczytac sklad na etykiecie i troche poeksperymentowac ;-) moja za to jest super zdrowa bo ma tylko sezam, migdaly i miod zadnych " ulepszaczy" ani cukru co pewnie jest we sklepowej

ania83 witaj z powrotem na forum

ale mi sie cisnienie podnioslo na wieczor, Emma wylala pol wanny, cala lazienka plywala, plytki, wykladzina w przedpokoju, ale najgorsze ze poszlo pod podloge i mamy w salonie sufit mokry, no masakra, wrrr ale mnie ta coruchna wkurzyla, normalnie M na chwile wyszedl z lazienki a ona wziela kubek i chlup.

O wlasnie sie dowiedzialam ze jutro nie mam nocki tylko 3 godzinki, to dobrze bo po 2 tygodniach przerwy to ciezko zaczac
No to ktora ma ochote na maslane ciasto z rabarbarem? ;-)
misia moze wyrwiesz sie z kieratu i wpadniesz na kawke z chlopakami :-) wiliwa ty tez
zabierajcie swoje zbuntowane dwulatki i wpadajcie :-)

Witam:)
Monidan-smaka mi narobiłaś...może jednak zapodasz ten przepisik???
Kamcia-no bidulko Ty:(((Mam nadzieję,że chociaż te antybiotyki pomagają...ciekawa jestem czego efektem są te puchnięcia?????
A ja za zadanie mam przygotowanie Dawidkowi urodzinowego party-postanowiliśmy mu zrobić domówkę,ale towarzystwa trochę chce zaprosić,więc kreatywna mama musi pokombinować co tu robić żeby towarzystwo przez 3godziny się dobrze bawiło-mhmmmm:/
Udanego dnia Wam-bez względu na pogodę;)

Bry
Pogoda jakaś dziwna, rano zapowiadało się na deszcz, teraz świeci słońce, ale wieje. Nie przeszkodziło mi to jednak uskutecznić trzech prań:baffled:. Posprzątałam już, zjadłyśmy śniadanie i się bawimy

Hello:-)
Ja dzis w nie najlepszym humorze.Znow poklocilam sie z K,nie wiem co sie ostatnio dzieje,przez to powoli chyba wpadne w jakas depresje.
Moniadan propozycja bardzo kuszaca,ale nie dam rady wpasc.Mam wizyte u ginekologa.Robilam ostatnio wymaz i powiedzieli,ze jak bedzie cos nie tak to do mnie zadzwonie a jak wszystko oki to nikt nie bedzie mnie niepokoil.No i niestety zadzwonili,tylko pani na recepcji nie mogla mi udzielic zadnych informacji.Kazala przyjsc do pani doktor.MAm nadzieje,ze to nic strasznego,bo juz sie denerwuje.

Asieńko-skąd Ty bierzesz tyle prania?A może na boku interes kręcisz i całe osiedle daje Ci zarobić;)))
Wilwia-mam nadzieję,że to nic poważnego i wizyta okaże się tylko formalnością:)I poprawy humorku:*

reklama
Asieńko-skąd Ty bierzesz tyle prania?A może na boku interes kręcisz i całe osiedle daje Ci zarobić;)))
Wilwia-mam nadzieję,że to nic poważnego i wizyta okaże się tylko formalnością:)I poprawy humorku:*

Sama się zastanawiam:-p:cool2:. Do soboty nic nie piorę:-p

Wilwia powodzenia na wizycie, oby to nic poważnego

Do góry