reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam ale tu cisza dzisiaj
Ja po pracy zabrałam Oliviera na zakupy prezentowe i do Maca ale sie ucieszył:)
Potem z babciami pogadalismy, mama zabierze Oliviera nad morze na wakacje więc super
Ja juz sie lepiej czuje leki mnie troche zamulają ale naszczescie nie mam jutro tak busy
Dobranoc

reklama
hejka

u nas dzien dziecka bez szalu ..dostali wielkie lizaki i byli szczesliwi
moja choroba nadal trwa...i zastanawiam sie czy do lekarza sie nie wyrac bo niby tylko katar ale tak jakos ciezko mi na duszy ...hihi ciagle nos zapchany jeszcze i zmeczenie czuje a do tego dzisiaj mam dzieci do pilnowania a wolalabym polezec w lozeczku

ehh

milego dnia zycze..

didi zdrówka i leć do lekarza może da ci coś:-)

zgaguś wszystkiego najpiękniejszego dla Adusi:-D
pewnie ze da antybiotyk a ja nie chce sie odrazu faszerowac...dzisiaj mam smoczy wyziew bo od rana wciagam czosnek i pije mleko z miodem... ehh ale po czosnkowej kanapce odrazu wszystkie poty ze mnie wyszly wiec spokojnie jeszcze pomecze wszystkich dookola czosnkowym oddechem..hihi

Zgagus ..dla Adulinki sto lat i kazdego dnia duzo usmiechu na jej slodkiej buzce ktora i tak zawsze jest rozesmiana

Zgagus wszystkiego najlepszego dla Twojej panny....duuzo zdrowka i usmiechu na buzce:-);-)

Didi zdrowka zycze!

Ja jedno pranie juz wywiesilam,zaraz nastawie drugie...tez niby jest cieplo,ale slonca nie ma:no:....ja mysle ze u nas jednak sie rozpada pozniej:wściekła/y:

reklama
Do góry