reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
pogoda cudowna ..puscilam dzisiaj chyba 5 pralek ..posciele wszystko co sie dalo a jutro koce popiore hihi bo dzisiaj juz nie mialabym gdzie ich wieszac

widze ze czas odpieluchowan nastal ja od jutra puszczam Ewulca w majtkach juz zobaczymy jak bedzie nam szlo sikanie na nocnik..

Ostatnia edycja:
Zgagus sto latek dla córci
noooo wreszcie jest cieplo...normalnie odzylam... jak wyszlysmy o 14 to o 18 wrocilysmy do domku po drodze zakupki,zalegly prezent musialam kupic dla Olivy bo wczoraj w taka pogode nie chcialam wychodzic. Ha ha chcialam sobie kupic jakoms bluzke na poprawe humoru ale oczywiscie nic fajnego nie znalazlam i skonczylo sie na skarpetkach i pizamce.nio i plac zabaw zaliczylysmy w koncu, moze te moje dziewcze pojdzie wczesniej spac hmmmm.
Vikamcia to powodzenia w nocnikowaniu,ha ha czapy zrobione a tu pogoda sie poprawila ,ze czapy nie potrzebne teraz beda.A sprawdzalas poczte? bo emaila Ci wyslalam.

Ostatnia edycja:
U mnie karuzela będzie od jutra :-p:-D

ViKamcia D musiałby kilka dni wziąśc wolnego bo wątpię by w 1 dzień dziecko nauczyło się siusiac tylko do nocniczka :sorry2: Teraz taka pogoda,że tylko na naukę bez majteczek.Dasz radę z dwójką ;-)
ja wiem. ale mi chodzi o to ze na pierwszy dzien go chce zeby zobczyc jak to bedzie wyglądac bo narazie to tylko robi w nocnik rano i wieczorem przed kąpielą.. ale ak cały dzień to jeszcze jej nie miałam.. może będzie spokojnie siadac sama :-) albo chociaż wołać że chce :-p

jak w 1 dzień będzie lajtowo to późnije sama będe jej pilnowac :-)

kasiuleczka
no właśnie.. hehe
choć Emmie się czapulka przyda jeszcze :-) za mała żeby chodzić bez ...
maila nie sprawdzałam , zaraz z obacze

Hello Dziewczynki
Baaaardzo dziekuje wszystkim za zyczenia dla mojej Adusi:-) Wszystkie przekazalam i choc raczej ich trescia wykazywala srednie zainteresowanie, to obrazki jej sie bardzo podobaly. To do niej bardziej przemawialo:-D:-D
My dzisiaj dzien spedzalismy baaaaardzo aktywnie. Wkoncu "podpisalam liste obecnosci" na naszym placu zabaw. Wieki mnie tam nie bylo. I tak mi sie milo zrobilo, bo jak sie pojawilam, to jedna mamuska powiedziala, ze czekala na mnie poltorej godz. bo wiedziala, ze przyjdziemy:tak::-):-) Oj, jak dobrze wyjsc do ludzi i w koncu po angielsku pogadac:happy2::-)

A teraz juz musze uciekac. Sprzatansko mnie czeka, bo mielismy male party ogrodowe i dopiero co znajomi wyszli:-)

Jeszcze raz dziekuje za zyczenia dla Adulinki i pozdrawiam Was wszystkie, bez wyjatku!!!:-)

Aaaaa, i postanowilam... Jutro robie porzadek w suwaczkach i awatarkach, bo takie srednio aktualne sa:-D:-D:-D:-D Nie ma to jak roczna trzylatka i dwudniowy dziesieciomiesieczniak:-p:-D:-D:-D

uff dopiero co zasiadlam/..//troche neta "przelecialam":-p:-D....
No wlasnie co tam u Ani i Lenki..sama zem ciekawa...

Vikamcia,AsienkoR zycze poodzenia z odpieluchowaniem....
ja juz mam to za soba...dzis maly sukces...Szymko zrobil i kupe do nocnika...wiem ze nie za barzdo chyba jets sie czym chwalic,ale on ostatnio mial z tym problemy:(

Pogoda byla dzis cuuuudna...prosze o wiecej:-):tak::-D:-D

Witam w kolejny śliczny poranek:)))
Vikamcia-nie ma za co:)I powodzenia z majtami;)
Asieńko-i Wam również powodzenia:)
Didi-jak tam samopoczucie???
Kamcia-nie ma to jek słodkie lenistwo z synkiem na ogródku:)))
Anineczko-mój od kwietniowych upałów wciąż kwitnie(o basenie mowa jakby co;))-przed napełnieniem zdecydowane szorowanko mnie czeka:/Ale może się dziś za to zabiorę-dzieci będą zachwycone:)
Ewelcia-no brawo-co się nie ma czym cieszyc???Każdy sukces dziecka jest powodem do radości:)))
Dawid ma dziś dzień sportu-całe wczorajsze popołudnie walczyliśmy z J nad zrobieniem mu kostiumu-potem wkleję foty;)
Miłego dnia Dziewczynki

hejka

milego slonecznego dzionka zycze wszystkim

Lubiczanko ...moje zdrowko hmm... chyba coraz gorzej w klacie mnie boli i jakos tak ciezko mi..dzisiaj jakis prawie normalny kaszel sie zaczyna i odrywaja chyba mi sie pluca bo az tak boli..hihi nie wspome juz ze katar ciagle..wiec dzisiaj zmykam do lekarza czy mi juz na oskrzela nie padlo...echh..ale zawsze lepsze oskrzela niz jakby mialo mi na glowe pasc chociaz i to jest blisko przy takich dzieciach do pilnowania

hmm o basenach piszecie ja mam taki wielki chyba dla ewuchy zaduzy i trzeba zaopatrzyc sie w cos miniaturowego hihih aby bylo bezpiecznie ...

zmykam jakies sniadanko wciagnac

reklama
Do góry