reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi dużo zdróweczka.
Zgaguś Wszystkiego Najlepszego dla Adulinki.
A ja wrociłam z poczty,byłam wysłac siostrze prezencik urodzinowy.:-)
Pogoda dziś nawet dopisuje.Pranie schnie na ogródku,drugą pralke właczyłam.
Teraz siedze i oglądam Barwy Szczęścia:tak:.
Miłego Dzionka.

reklama
Jutro ma byc jeszcze cieplej tak więc jak tylko M wróci z pracy to ściągnie basen ze strychu.
Jak na razie chłopcy moczą nogi w misce ;-):-D

chyba zaraz też wywalę cielsko na kocyk :dry:

kasiuleczka u nas tak było od porodu do niedawna.. bo tak wiało i padało że z maleństwem nie chciałam wychofzić..
wychodziłysmy raz na tydzień.. dopiero od tygodnia nam się z pogoda ruszyło i ozyłam ..:-)
a Viki przestała stać w oknie i wołac papa ;-)
dziękuję za czapulki :*

u nas z nocnikiem jest tak ze mała na nocnik idzie rano i wieczorem przed kąpielą
a tak to nie .. chcę ją nauczyc i musze ją puścić bez w dzień i zobaczyć reakcje ale potrzebuję żeby D miał wolne w ten dzień bo sdama nie będę miała jak przy 2 dzieci biegać i zmywać po niej albo gankiać ją na nocnik :-p
ladyzgaga 100 lat dla córci

didi
i pozostałe chorowitki .. zdrówka dla was

lubicznak
o jak to Ci szybko zleciało
a przy okazji dziękuję za przepisik , sorki ze eskami męczyłam ale nie wchodziłam wogóle na kompa ...:zawstydzona/y:

tichonku suoer ten Twój synuś :-))

dziewczyny wpadajcie do mojej mieścinki.. hihi karuzela przyjechała :-p

U mnie karuzela będzie od jutra :-p:-D

ViKamcia D musiałby kilka dni wziąśc wolnego bo wątpię by w 1 dzień dziecko nauczyło się siusiac tylko do nocniczka :sorry2: Teraz taka pogoda,że tylko na naukę bez majteczek.Dasz radę z dwójką ;-)

reklama
Do góry