reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko teraz też z powodzeniem można dac dzieciom czekoladkę z okienkiem,to zależy tylko i wyłącznie od nas,rodziców.
Moje dzieci raczej nic nie dostaną,to święto w Polsce jest obchodzone,tutaj jakoś nie zauważyłam,tak więc raczej nie będzie prezentów.
Cieszę się,że z dzidzią wsio ok,to miałaś dziś usg?Mam nadzieję,że posiedzi w brzuszku jeszcze ze 5 tygodni,oby zlot przebyło w brzusiu ;-)

Zupka zrobiona,ale jeszcze krokieciki wyciągnęłam z zamrażalki,właśnie konsumuję :blink:

reklama
Anineczko-dokładnie tak jak mówisz...ale moje uświadomione,że rodzice dostali grosz od dziadków na tę okoliczność:/ja też wciągnęłam krokieciki:)))
No było USG-oczywiście-tylko nic nam ono nie"powiedziało"

Lubiczanko:szok:Toż Ty już w 34 tygodniu:szok:Masakra:szok:Dopiero jak napisałaś,że dzidzia główką w dół to spojrzałam,Matt też od 34tc wisiał se główką do dołu i tak mu już zostało do końca:-D
Normalnie...wiem,że sie powtarzam ale nie mogę uwierzyć,że już w ciąży nie jestem:sorry2:Jakbym dopiero wczoraj pisała,że chcę dziecka a mój P jeszcze o tym nie wie,a potem szast prast - decyzja,staranka,dwie kreski,9 miesięcy i Matuś z nami:-)Niepojęte:no:
A jakie przezenty macie dla dzieciaków?
Ja tam nic nie mam:baffled:Może dziadki się zlitują:baffled::-D:-D

Witam
A ja dziś byłam u lekarza i pobrała mi krew przepisała tabletki przeciwbólowe i drugie na stawy, więc mam nadzieje że będzie lepiej.
Lubiczanko ja też nie mogę uwierzyć ale ten czas leci..
Tichonku a no bo tak długo byłaś w tej ciąży więc teraz cięzko sie przyzwyczaić:)))
Jutro dzień dziecka no tak przydałoby sie coś dziecku kupić...:)

A i zapomniałam sie pochwalić że kupiłam ten lot do Hiszpani na tydzien juuupi..
Miłego wieczorku

hejka

hmm..a ja z okazji jutrzejszego dnia dziecka kupilam moim dziecia lizaki w sklepie za 2 e takie wielkie jakby ale w duzym jest 12 szt albo miejszym 8 szt lizkow ... wiec wystarczy na oslodzenie jutrzejszego swieta no i moze zabiore synka na Kung fu Pande 2 bo graja od jutra

Ewelcia szczujesz tymi pierogami :wściekła/y:
Ja tu tylko pomidorówkę tworzę bo na więcej sił brak.
Ale obiecałam sobie,że jutro zrobię placki po węgiersku :cool2:
nom,ta co nie szczuje no!!!!!
najpierw placki po wegiersku,a pozniej krokiety:no:
zapraszam na pierozki....moze byc jutro:-pdla was styknie...

Ewelcia-pakuj te pierogi,wsiadaj do auta i grzej do mnie;))))
hehehe...TY sie pakuj i grzej do mnie/...
ja wszsytkich zapraszam,ale nie wiem czy dla wszsytkich starczy/....nie wiem ile kto moze wciagnac:-D:-D:-Dpodejrzewam ze Twoj zoladek juz mniejszy:-p;-):-D:-D:tak:;-)

Faktycznie,jutro dzien dziecka....nic nie mamy dla mlodego...
ja bedac dzieckiem nie zawsze cos dostawalam na kazda okazje...
na razie Szymko jets na tyle maly ze nie kuma co to za swieto:-p

Kamcia fajnie ze bilety zakupione.....a my chyba we wrzesniu na 4dni do Anglii polecimy:-);-)na chrzciny do Oskara

Lubiczanka to ja juz zgupialam.To ty wiesz co tam pod serduchem nosisz czy nie..Jestem zdezorientowana i zakrecona hehe

Witam
Gastone-teoretycznie Dominikę,ale...no właśnie-zawsze pozostaje to"ale":(
Tichonek-no teraz to i ja nie narzekam na ten czas-w weekend chyba łóżeczko zmontujemy;)Leci,leci:/a dla dzieci-Danielek dostał takie małe autko na pilocika(bo straszliwie zazdrosny o prezent Dawidkowy-ale ten jego mikrus nawet się nie umywa do tej fury Dawida),Dadzia takiego misia,który w brzuszek ma wbudowany(do wyciągnięcie)mediaplayer-już jej ściągnęłam np.bajkę"brzydkie kaczątko",a Dawid taką kolejkę górską na baterię...A najlepsze-wcale fortuny na to nie wydaliśmy,bo w TOY STORY mają ciągle jakieś promocje-a jak to moja mama mówi jam spec w wyszukiwaniu okazji;)))
Kamcia-super,że będą wakacje!!!No i mam nadzieję,że wizyta u lekarza okaże się owocna-ileż cierpieć można;)
Ewelcia-nie wiem czy to dużo,ale tak na jeden raz z 5,6pierożków zdołałabym wciągnąć-zresztą ruskie to to,co tygryski lubią najbardziej:))
Didi-fajny pomysł z tymi lizorami...a ja w głowie wciąż tę czekoladę z okienkiem mam;)
Miłego i słodkiego dnia-Wam i Waszym dzieciom
dzien-dziecka.jpg

reklama
Do góry