reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienka nie narzekaj kochana,ja mam podwojne zabkowanie,wyobrazasz to sobie?:confused2: wtedy idzie sie pochlastac.
Lubiczanka pozostanie ci chyba poczekac hi pamietasz jak ja dlugo czekalam na te 100 % jednej z moich lasek? Do porodu:-D

reklama
hejka:-)
WSZYSTKIM DZIECIOM TYM DUZYM I TYM MALYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA :-)
U nas dzis spokojnie dzieci prezent dostaly wielkiego hamera na sterowanie i trenuja jazde:rofl2: chcialam im kupic duza zjezdzalnie ale pogardzily nia:eek::crazy:
Pozatym juz odliczam dni do wyjazdu a wczoraj mnie mama pocieszyla, ze podobno lipiec ma byc deszczowy w Pl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oby sie nie sprawdzilo bo wpadne w depresje na maksa:confused2:
Lubiczanko-faktycznie ten czas leci, nim sie obejzysz i na Ciebie przyjdzie pora na porodowke :-D
AsienkoR- oby Ani szybko przeszly zabki :tak: na pocieszenie-Wam juz nieduzo brakuje do konca, bo u Nas jeszcze w sumie7:baffled:
ewelcia,anineczko-przestanie szczuc takimi pysznosciami:-p:laugh2:mmmm ale placki po wegiersku na obiadek niezly pomysl ;-)
pauletta-gratki dla Wiktorka! super, ze tak szybko Wam poszlo:-)
Moja siostrzenica ma dzis bierzmowanie, a ja zostalam bez auta :crazy::crazy::crazy:myslalam ze przynajmniej na kawke skocze i dzionek szybko minie wrrrrr:wściekła/y:
ok spadam na sniadanko

helolll!!!
jakie tu pustki ostatnio:szok::confused2:
Asienko wspolczuje...szym tez jeczy caly czas i tez zrzucma wsio na zeby..mam nadzieje ze sie u nas cos "wykluje" w sensie zeby:)
Lubiczanko to jak 5,6 wciagniesz to zapraszam:-Dnie no,Tobie wiecej dam bos Ty nadal 2in1;-)
Fajnie zejest jakas nadzieje ze bedzie girl...oby was w konia nie zrobila:nerd:

Szym spi,jak wstanie to jakis spacer zlaiczymy:_)

Witam.Wszystkim dzieciaczka Z OKAZJI DNIA DZIECKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO UŚMIECHU NA TWARZY.
AsienkoR.żeby córci szybciutko przeszedł ból.
A ja siedze i ogladam M jak Miłośc bo wczoraj nie oglądałam.
Wcześniej byłam na mieście siostrze kupić prezent na urodzinki 18:-).
Miłego Dzionka.

Ciao!

Wszystkiego cudownego dla Waszych-Naszych Dzieciaczkow z okazji ich swieta!!!

My z naszym juz zaliczylismy rano Smythsa. Dostal wielki Micky Mouse Clubhouse :))) Coz to byla za radosc...targal sam to pudlo przez caly parking :)
Potem oczywiscie musielismy z nim sie bawic na ziemi. Z okazji Dnia Dziecka specjalnoscia kuchni sa dzis nalesniczki..specjalnie dla Alusia:)

Lece..bo ssak wola.

reklama
Hey
Dzien dziecka okazal sie dla nas super dniem
Nic szczególnego sie nie wydarzyło po prostu fajnie spędziliśmy czas i dzieciaki były mega grzeczne!!!
Eryk dostał atlas swiata dla dzieci i 20 pudelek ciastoliny i jest wniebowziety :-)
A Emma puzzle drewniane które średnio ja uszczesliwily ale nie narzekała ;-)
Umowilam sie w koncu do fryzjera zobaczymy conz tego wyjdzie bo ide pierwszy raz do tej fryzjerki mam nadzieje ze bede zadowolona
Zreszta to tylko włosy w razie czego odrosna
Oki ide na YCD

Do góry