reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
a cóż to za zaciszny zakątek???
Ewelcia-jak na razie nic do przodu:(
Od rana nam świeciło,a przed chwilką gradzik-no miodzio poprostu:/Dziś J w domku,więc nie poszaleję-mamy wizytę w szpitalu i usg(oby):)
Miłego dnia Wam

reklama
My dzis pospalysmy do 9,30 zaraz sie zabieram za sprzatanko bo balagan sie straszny zrobil(SAM:-D)
Kamcia next time bo dzis sie umowilam,a Tobie zycze zdrówka.
ehhhh mnie sie marza tez jakies wakacje,nawet do Pl bym pojechala bo tam 30stopni.

hej mamuśki
Myślałam, ze dzis bedzie ładna pogoda, ale chmurzy się
Wiecie moze czy jutro w Papu organizuja cos na Dzień dziecka?

Dzień Dobry;-)Myślałam że dziś pogoda bedzie ładna,ale coś sie chmurzy.:wściekła/y:
Kurcze coraz bardziej mnie meczy ból pleców.
.Wczoraj jakoś miałam płaczliwy dzień i zle sie czułam.Strasznie jestem teraz wrażliwa.
Pozniej trzeba iść do sklepiku coś na obiadzik kupić.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
Witam.
Zrobilam prawie 90sztuk pierogow ruskich:-p
nogi mi wlaza w szanowna...
pogoda mnie wkurza na maksa:wściekła/y:
tak ladnie sie zapowiadalo a tu nagle deszcz...i pada co chwile z przerwami:wściekła/y:

milego dzionka zycze

Bry:-)
Wyciszyło się nam forum jakoś:sorry2:
...My dziś mieliśmy wizytę midwife z Health Centre:tak:Same ochy i achy,lovely,gorgeous i handsome boy:-DMatt przybiera pięknie na mamy mlesiu,piersi z dnia na dzień lepiej:tak:Jak na razie aniołek jakich mało:-)Śpi,je,śpi i je,w nocy śpi po 3 godz.,zajada cyca,odkładam go i znów zasypia na 3-3,5 godz:-)Narzekać nie mogę:tak:Oby nie zapeszyć:sorry2:
Załączam fotki na dowód:biggrin2:Żółty jest już dużo mniej,za to wczoraj oczki mu zaczęły ropieć i wysypało go na czole ale położna powiedziała,że to naturalne i zniknie po paru dniach:tak:Wiem,wiem,Radek miał to samo:tak:
Lecę bo mój cycuś właśnie się budzi na jedzonko:tak:

Witam

A u nas ładnie,jakieś chmury są,ale 2h na placu zabaw zaliczone.
Ponoc na weekend ma byc ładnie.

Ewelcia szczujesz tymi pierogami :wściekła/y:
Ja tu tylko pomidorówkę tworzę bo na więcej sił brak.
Ale obiecałam sobie,że jutro zrobię placki po węgiersku :cool2:

Pogoda sie poprawiła :-).Ja siedze i ogladam swój serial na TV4.
Tichonku to super ze Twój synuś taki grzeczniutki.
Ewelcia86 no no Anineczka ma racje szczujesz tymi pierogami.
Ja dziś mam na obiadzik piersi z kurczaka,ziemniaczki i ogorki.:tak:

reklama
Ewelcia-pakuj te pierogi,wsiadaj do auta i grzej do mnie;))))
Tichonek-super wieści:)i oby tak dalej:)))
Noooo-dłuuugaśchny ten dzień,ale całkiem,całkiem.Oczywiście dopieroco wróciliśmy z tego szpitala-na pocieszenie za 2tygodnie znowu wizytka:/Dzieciątko główką w dół ułożone i właśnie za 2tygodnie mam sprawdzanko czy oby napewno dziecię takie malusie,a nie coś więcej-tfu tfu.Znowu krew pobierali-a że znowu info o anemii będzie też mam pewność,bo ja juz taki urok anemiczki w ciąży mam:/
No i z J mieliśmy okazję kupić prezenciki dzieciom z okazji ich jutrzejszego święta-za moich czasów-na dzień dziecka czekoladę z okienkiem z orzechami się dostawało,a teraz???

Do góry