reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam!

Wywołałaś mnie lubiczanko to się odezwę,a co;-) Podczytuje,ale ciężko coś skrobnąć :sorry:
U mnie po staremu..;-)

kamcia-gratuluje wakacji i zazdroszczę oczywiście!
wiesienka-miłego pobytu!Oby ten pożar to nie u Was..:eek:
Tichonek-chociaż na brak fotek nie będziesz narzekać;-)

Ja myślałam żeby polecieć do Pl w sierpniu,ale chyba jednak nie dam rady.
Mam nadzieje ze dobre prognozy pogody się sprawdza i tutaj wakacje będą piękne..;-)
Noo przyszły weekend tez zapowiada się ciepły,oby!:blink:

reklama
Kamcia-ale mnie pocieszyłaś tym holenderskim ogórasem:/Faaajnie,ze Wam się uda wyrwać:)
Madbebe-nic mi nie mów o lotach-u nas na minusie pewnie do końca roku-a dzieciom choć wakacje u Dziadków obiecaliśmy:/

Hejoo ;-) diżizass ja nie mam ostatnio czasu na nic ..doba za krótka o jakieś 24h noooo:sorry2::sorry2: dzisiaj zapowiadało się ślicznie i by było gdyby ten grad co jakiś czas nie padał :eek: landlord przyjechał skosić trawę i coo i pojechał bo padało :wściekła/y: ale wróci jutro i zrobi porządek z tymi chaszczami :tak: My już tak na dobre się pożegnaliśmy z pieluchami u Wiktorka nawet w nocy śpi bez :-) szczęścia mego nie ma końca :-):-):-) Zuza co raz bardziej komunikatywna choć jeszcze nie mówi doskonale potrafi mi pokazać czego chce :tak:
Przepraszam, że się nie odniosę ale podczytuje z doskoku a później nie pamiętam co komu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chorowitkom wszystkim zdrówka dużo życzę :tak:

Witam...
ech ja jakos ogarnac sie nie moge...
rano na miasto wybylismy,na male zakupy,pozniej kolezanak przyszla na kawke a pozniej jeszcze do znajomego na zalegle urodziny pojechalismy...
Zahaczylismy tez o Lidla...sa fajne krzeselka plastikowe dla dzieci po 3 e chyba i stolik plastikowy jakos za 6e...i fajny stolik skladany do ogrodka,taki typowo ogrodkowy maly,moze byc na jakies wypady grillkowe poza ogrodek;-):-pza 20e.....
Ewelcia wy tak miło spędzacie popołudnia , a kiedy mnie odwiedzicie???:)
Miłego dnia
Kamcia dziekujemy za zaproszonko...oj nie wiem kiedy..mamy jeszcze zalegla wizyte u zgagusi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:....mam nadzieje ze sie zmobilizujemy ktoregos dnia....
Na razie mnie glowa boli od nadmiaru mysli i nie mysle pozadnie:cool2:
Super ze szykuje wam sie wypad/....mnie pozostaje tylko IE w tym roku chyba...:sorry::eek:licze na piekne slonko:dry:

Ewelciu cała przyjemnośc po naszej stronie :cool2:;-)
A Szym mam nadzieję,że szybciutko zasnął,nie to co ja.Pierwszy raz od czasu zajścia w ciążę nie mogłam spac w nocy,co chwila się budziłam :confused:
Dziwne jak na mnie. :-D
troche mu zeszlo za nim zasnal....jadys Anka-gadal,Anka bum,bum...dla nie wtajemniczonych Anka to Antek:cool2::-D:-D:-D:-)
Moze przezywalas nasza wizyte do takiego stopnia ze spac nie moglas???;-):-D:-D:-D

Tichonku super ze masz tesciow takich kochanych...z checia sie zamienic moge:blink:
Lubiczanko i jak tam?wsio ok?
Pauletto gratki dla synka!!
Moj w dzien bez pamoka,ale na noc zakladam,bo rano mega mokry jest:sorry:
mamy problem z kupa....nie zrobi na nocniku czy na klopie,walnie w majty albo w pampka tylko:-:)-:)-(
na poczatku jak zaczal siadac na nocniku to i kupe zrobil,a teraz nie:-:)no:

Szym jets na diecie...nic nie jadl dzis....tylko ze dwa kopytka od m z talerza rano wciagnal:eek:

Ostatnia edycja:
Ewelcia też miałam problemy kupowe z Olim, ale powiedz czy ma zatwardzenia czy poprostu sie zblokował i nie chce robić?

Ewelcia nie naciskaj na niego żeby sie mocno nie stresował, i nagradzaj za każda próbę zrobienia na nocnik. Czytaj mu bajeczki o tym jak dzieci używają toalety żeby wiedział że to super sprawa:) Możesz mu włączać minutnik który będzie odmierzał czas i to będzie forma wyścigu i zabawy żeby na czas zrobić. Czy miał zatwardzenie lub problem z wypróznianiem że sie zblokował? Bo u o Oliego sie od tego zaczęło i długo trwało a co sie on namęczył i my to no comment.Możesz mu dawać laktuloze co mu polużni kupke i ułatwi załatwianie. powodzenia

A ja chyba dostałam reumatoidalne zapalenie stawów bo wszystko mnie boli palce u rąk kostki mięsnie, już to kiedyś miałam po ciąży ale w gorszej formie. Więc jutro ide do lekarza po leki i pewnie badania trzeba zrobić:/

Miłej nocki

reklama
Bry

Wstałam o siódmej,poprasowałam, ugotowałam zupkę, mała wstała o 8.30 i teraz mamy czas na wspólną zabawę, właśnie robimy pisi, jak mów Anulka. Na razie na dworze chłodno i mokro, ale niedługo pewnie na dwór wyjdziemy

Do góry