reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

W końcu odzyskałam swojego laptopa i gg.

U nas się strasznie chmurzy i zaraz będzie padac :eek:
Ot piękna pogoda.

Ewelciu cała przyjemnośc po naszej stronie :cool2:;-)
A Szym mam nadzieję,że szybciutko zasnął,nie to co ja.Pierwszy raz od czasu zajścia w ciążę nie mogłam spac w nocy,co chwila się budziłam :confused:
Dziwne jak na mnie. :-D

Wiesieńko a nie macie tam pożarów,bo ja w tv widziałam,że Ibiza płonie i ludzie uciekają z wyspy? :eek::eek:
Sfora.pl - Ibiza płonie. Największy pożar w historii - Świat
No ale oczywiście nie życzę wam ewakuacji,może jesteście w innej części wyspy?

Tichonku ale masz mało suwaczków :-D:-D:-D

reklama
hejka
u nas ze tak powiem nudnawo:dry:czuje sie jak wiezien we wlasnym domu.
Naszczescie dzis obudzilo mnie sloneczko i mam nadzieje ze juz tak codziennie bedzie, jeszcze zeby grad nie padal to byl bylo git(wlasnie przed chwila sypnal grad:eek:) Od czwartku przez kilka dni ma byc cieplej oby sie sprawdzilo:happy2:
Wszystkim chorowitká i duzym i malym zdrówka
Wiesienko milego odpoczynku(zazdraszczam tego sloneczka)
Tichonku wytrwalosci zycze w tym cyckowaniu oby bol szybko minal(a wiem co to ,moja Oliva tez nie umiala sie przyssac i 3tyg karmienia to byl dla mnie koszmar az lzy mi lecialy z bólu)

Bry:-)
Wpadam pomiędzy zgrywaniem kolejnych setek zdjęć moich teściów na płytki:eek::-DNormalnie szaleją jak nie wiem:-D
Bimbałki moje z lekka lepiej,ale jeszcze bolą:sorry2:A jakie wielkie:shocked2:...Jakby małe były przedtem:dry:

Tichonku ale masz mało suwaczków :-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2:Obiecałam kiedyś,że po ciąży mocno okroję ich ilość i oto rezultat:-D:-D
...Ale wiecie co?Jakoś mi tak dziwnie,że już nie jestem w ciąży:sorry2:Już Mateuszek nie jest tylko mój i tylko dla mnie:sorry2:Do tej pory miałam go tylko dla siebie a teraz muszę sie nim dzielić:sorry2:
Narzekać na niego nie mogę jak na razie,oby tak dalej:tak:
Spadam,następny telefon ze zdjęciami teściowa niesie:sorry2::-D

Witam dziewczyny.:-)
AsiuR to fajnie ze mała już nie gorączkuje.
Malaulka,mam bardzo kochającego mężusia:tak:
Tichonku to widać że masz tak dobrych teści,i ciesza sie nowo narodzonym wnuczkiem.:-)Super.
Dziś pospałam długo,wyspałam sie.Dopiero koncze sniadanko,zaraz trzeba podłogi pomyć.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
Misia-ufff-dobrze,że to jednorazowy wypadeczek był;)
Tichonek-ciesz się,że wszyscy tacy zapatrzeni w Twoich chłopców;))
Asieńko-wreszcie Anulka może pobrykać:)
Kamcia-znajdziesz coś,znajdziesz-cierpliwości:)
Madbebe-juhuuuu-where are U????
Dla Mam pieluszkowych dzieci-w super value pampersy jumbopaki są za 15e(144szt rozmiar 3(4-9kg)np)

Hej ja tylko chciałam dac wam znac abyście nie kupowaly hiszpańskich ogorkow

Hi,

just a quick warning for those who like eating cucumbers. 
Last week ten people died in germany due to some infection produced by "e-coli" . This virus was coming from spanish cucumbers, so have a look before buying these kind of vegetables, avoid them specially if they are coming from spain (just in case...)
BBC News - Germany: Ten die from E.coli-infected cucumbers

Ja tez kupialam ale irlandzkiego
Co za pogoda dzis co chwile słońce i deszcz ja wlasnie pod Szkola czekam ;-)

Misia w jaskini zimno ale gdyby Tymus byl w chuscie kolo mamusi i jeszcze bluzę byś ubrala to spokojnie tam sie zwiedza tylko około 20 minut nie caly dzien
A warto
My na drzemki Emmy juz nie zwracamy uwagi bo ona zawsze zrobi na opak ;-)
WcOraj jak zasnela ontej 17 to obudziła sie dzis 7:45 :-)
A bałam sie ze w nocy spac nie bedIe
Oki ide po dziecko

reklama
No odnośnie tej zarazy pisałam już wcześniej, i własnie na warzywa z Holandi , Niemiec i Hiszpani lepiej uważać. Ja naszczęscie kupiłam ostatnio ogórka irlandzkiego. Ale Oliviera mi bardzo wysypało na policzkach , ma mocno czerwone i to chyba od malin właśnie:/

Kasiuleczka jak jestes więżniem to moge cie uwolnić i spotkać sie z tobą na kawe bo mam wolne , np jutro??:)

Lubiczanko tak sie składa że już chyba znalazłam wakacje, bo holiday w pracy mam już dawno zamówiony pod koniec czerwca i na nasz zlot. Ale właśnie jak mama poleci z Olim 27 to idealnie by było lecieć na tydzień no ale zlot jest. Dlatego miałam problem jak to zrobić czy by na 4 dni tylko lecieć ale jak dla mnie to za mało słońca:) No więc znalazłam tańszy lot do Hiszpani z Knock lub Cork i zadzwoniłam do pracy czy moge przesunąc wolne o jeden tydzień na co sie zgodzili(bo nie chciałam opuszczać zlotu:/) Ale jak mama będzie będe musiała pracować no ale cóż:) Więc dziś lub jutro kupuje bilety do Alicante (tam gdzie rok temu) u tych polaków sie może zatrzymamy. Więc w niedziele na naszym zlocie będziemy sie szybciej zrywać prosto na lotnisko. Ale sie rospisałam, ale ciesze sie bardzo bo myślałam że nie bedzie nas stać na ciepłe kraje ale sie udało no i będziemy sami bo Oli w PL z kochanymi babciami:)))

Ja już pranie 2 razy chowałam bo pada , ale słonće grzeje więc może wyschnie zaraz:) Mam ochote na naleśniki mhhmmm..:)

Do góry