reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

AgaNatalia jednak wracasz do pracy?Tej samej czy nowej?
Zycze ci zdrowka,co za cholerstwo was dopadlo?A blizniaczki nie zalapaly??

A my dzis na spacerze w lesie bylismy,Max sie wyszalal,dziewczynki dotlenily.

reklama
Aga Natalia- zdrówka dla Was!!
Gliwa to kochanego mężusia masz:tak: ja też przygaduję na urodziny o pierścionku
Vikamcia poprawy nastroju życzę
Wisienka ale Wam fajnie:tak:
Didi a ja widzę na suwaczku , że Twoja córcia ma urodziny więc dla Ewuni wszystkiego najlepszego.

urodziny-kp.thumbnail.jpg

U nas dziś spokojna, leniwa niedziela, pogoda nie za bardzo więc i nie kusiło nigdzie wychodzić, po za tym Liga Swiatowa to oglądamy mecze na żywo, tylko z pieskiem na spacer trzeba wyjść.
Pozdrawiam.

Vikamcia, Tichonek i Ania gratuluję narodzin dzieciaczków!!!

Ciao!

Witam sie tylko. Ja nie wiem co z tymi wymiotami...Alex poszedl spacna drzemke. Spal 3 godziny. Obudzil sie,Aaron wzial go na kolana a ten jak puscil pawia,a raczej 3 to pol pokoju zarzygal,siebie calego i aarona tez. Biedak byl przerazony bo pierwszy raz w zyciu wymiotowal. Biedny caly dzien to przezywal...ciagle pokazywal na nos bo mu nosem tez poszlo. Ale potem juz ok bylo wiec musialo mu cos zaszkodzic. Ale taki byl biedniusi.
Tymcio spoko. Wprowadzilam mu smoka wiec juz tak na mnie nie wisi. Ladnie spi. Wogole grzeczniutki jest. A jak rosnie!!! Juz niektore ubranka za male:) Moj grubcio:)

Wisienko tylko pozazdroscic takiego urlopu:)
ja wciaz czekam na slonko,az pojawi sie tutaj....ciagle mam nadzieje ze bedzie...ale wiadomo nadzieja matka glupich:sorry::cool2:

Anineczko dziekujemy za wspaniale spedzone popoludnie:)Szym nie moze zasnac bo ciagle gada ze do Anki chce jechac:-D:-D
Zapraszamy teraz do nas:-);-):tak:

Hey
Aga Natalia Zdrowka zycze i oby bliźniaczki nie zlapaly
Gliwa fajnie z tym poerscionkoem
Misia dla Alusia rowniez Zdrowka
Emma czesto pyta czy Alus przyjdzie nie wiem co tak sobie go ubzdurala :-)
A jak mówię ze dzis nikt nie przychodzi to mowi tak słodko plosze dzieci przyjda :-)

Wczoraj byłam w kinie jak cudnie sie wyrwać z domu w miłym towarzystwie
Film fajny Hangover
A dzis pojechaliśmy do Aillwee cave
Były dni otwarte i wszystko za free pogoda dopisała były pokazy ptaków karuzele No i oczywiscie jaskinia Dzien udany w koncu cos innego niz siedzenie w domu
Emma zasnela o 17 w aucie przenilismy ja do naszego lozka i spi caly czas
Ciekawe o ktorej pobudke zrobi
Oki zmykam dobranoc mamuski

siemanko
milego poniedzialku zycze.
ledwo zycze chyba jakas grypa mnie lapie albo cos...kazdy miesien mnie boli..wczoraj nieprzytomna doslownie bylam a dzisiaj juz lepiej odrobinke ale glowe to mi rozsadza

.
Didi a ja widzę na suwaczku , że Twoja córcia ma urodziny więc dla Ewuni wszystkiego najlepszego.

suwaczek zatrzymal sie..ale dziekujemy za zyczenia chociaz urodzinki miala w kwietniu ..

zmykam mlodego budzic do szkoly
jeszcze raz milego dnia a chorujacym duzo zdrowka

Dzień dobry
Wiesieńko-zazdroszczę....wypoczywaj na całego!
AgaNatalia,Misia-zdrówka dla Was i Waszych rodzinek
Didi-nie poddawaj się chorobie!
Asieńko-jak Ania?
Tichonek-ja nic na brodawki nie stosowałam-ino zęby zaciskałam...na pocieszenie-to"tylko"na przyssaniu tak boli;)))
Monidan-nie wiem co,ale pozdrawiam;)
Dziś jest mega ważny dzień...a potem oczekiwanie do środy,czwartku i będę wiedziała na czym stoimy:/Miłego dnia Wam

Ciao!

Alex ok takze to tylko byla jakas chwilowa niestrawnosc chyba. Szaleje dzis od 5 rano bo to ostatnio jego godzina wstawania.....:sorry2::shocked2: Wogole zle sypia. Budzi sie,krzyczy i placze ...Aaron sie nie wysypia. Wyglada na to,ze ma koszmary jakies. Szukam przyczyny ale mozliwe,ze zmiana w jego zyciu zwiazana z pojawieniem sie Tymcia,tak na niego wplywa.
Moniadan-tez chcialam jechac do jaskini ale kurka wodna...godziny spania Alexa nam totalnie zmianiaja plany dnia. Pozatym Aaron nie chcial jechac bo mowil,ze w jaskini bardzo zimno ...za zimno dla Tymcia...well...

Dzis jedziemy do miasta na maly schopping ubraniowy dla dzieci,rzecz jasna. A w New Looku SALE---ehhh....

Witam
Piękny poranek :)
Mnie też coś mięśnie bolą nie wiem od czego, nawet u rąk:/ Oby to nie było zapalenie mięśni jak to miałam po ciąży bo się pochlastam..
Szukam jakiś tanich lotów gdzieś do ciepłych krajów bo normalnie deprecha łapie z braku słońca!!!
Misia Didi zdrówka życzę.

Dziewczyny uważajcie jak kupujecie warzywa i owoce z Hiszpani ponieważ wycofują je bo zawierają Ecoli , i kupe ludzi sie zatruło. To samo było w Niemczech. Najpierw wykryli w zielonych warzywach a potem w owocach, moja koleżanka kilka dni temu wymiotowała i teraz wie od czego od zielonego ogórka!

Ewelcia wy tak miło spędzacie popołudnia , a kiedy mnie odwiedzicie???:)
Miłego dnia

reklama
Do góry