reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Brak weny na pisanie:rofl2:ale podczytuje,...
asienko dziekuje za zyczenia:)
Tichonku Tobie rowniez:)

Zrobilam ciacho,ale jeszcze nie wiem czy jadalne bo nie probowalam....
mam nadzieje ze jutro nie pomzemy:-p

reklama
Dzień dobry
Ania wieczorem dostałą gorączki, nic dziwnego, że taka jęcząca była przez cały dzień, i nadal ma, teraz paralink ją zbił. Innych objawów brak

Tichonku oby ból szybciutko minął a mały szybciutko pozbył się bilurubiny. Jeszcze będę do Ciebie pisać w sprawie odwiedzin małego Matiego:cool2:
Ciekawe, jak tam Ania

siemanko

miej niedzieli zycze
widze ze tutaj pustki...i do tego jeszcze ta pogoda dobijajaca

Tichonku... mnie suty hihi bolaly prawie tydzien jak karmilam Alberta , smarowalam tylko bepanthenem i zaciskalam zeby jak mlody zasysal ..a mialam az do krwi pogryzione... trwalo to tydzien ale preszlo... wiec powodzenia zycze i napewno niedlygo juz beda Twoce cycusie cacy ..hihi

a jak tak na szybko z Ibizy sie witam,
pogoda wymarzona:-D, zaraz uciekamy na basen, Asia wczorajszy mecz w pubie z nami, krzyczala jak gol byl i taki kibic ze wszyscy tylko sie smiali. Ja juz dobrze, po anginie ani sladu, po Asi wirusie tez, jutro wybieramy sie na wycieczke, przeciez calego urlopu na plazy i basenie nie spedzimy. uciekam, milej niedzieli wszystkim zycze.:-)

a jak tak na szybko z Ibizy sie witam,
pogoda wymarzona:-D, zaraz uciekamy na basen, Asia wczorajszy mecz w pubie z nami, krzyczala jak gol byl i taki kibic ze wszyscy tylko sie smiali. Ja juz dobrze, po anginie ani sladu, po Asi wirusie tez, jutro wybieramy sie na wycieczke, przeciez calego urlopu na plazy i basenie nie spedzimy. uciekam, milej niedzieli wszystkim zycze.:-)

Wiesienka 123 milego wypoczynku wam zycze:))
a kiedy w dublinie bedzie lato???? ;(

witam
ja wogóle jeszcze Ani nie pogratulowałam więc gratuluję serdecznie Aniu..
mam nadzieję że szybko dojdziecie do siebie :*

yhh nie mam nastroju na pisanie

Witam.Ale tu dziś cisza.:tak:
Wisienka udanego urlop i wypoczynku.;-)
A my niedawno wociliśmy z Pawilonu,byliśmy na zakupach.Pochwale Wam sie,mężuś mi dzis pierścionek kupił :-)więc jestem happy.
Szybko dzionek mija dziś jakos.I jutro znów poniedziałek.

Witam!!!!

Ja nieprzytomna. Wczoraj południu moja Nadusia zaczęła wymiotować. Pojechałam z nią do szpitala, do strasznie to wyglądało. Na szczęście w szpitalu ustąpiło i wróciliśmy do domu. Nie zdążyłam wejść do domu i zwymiotowałam przed domem, no i się zaczęło, mój mąż to samo.Zasnęłam o 7 mej o 9 tej pobudka, bo wczoraj dostałam wiadomość, że dziś wracam do pracy. Byłam od 12-4 i teraz idę od 7-1. Obym się tylko nie rozpadła. Pozdrawiam Was!!!!

reklama
Wisienko ale ci fajnie ja te chce!!! Odpoczywaj i ciesz sie słońcem. Ja też szukam jakiś tanich wakacji...

Do góry