reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aga to chyba "Blizniaki atakują"
Gastone ma na myśli
Marcysia moj lekarz powiedział mi na 100% i ze jak bedIe syn to moge reklamacje składać ;-)
Wilwia cała przyjemność po mojej stronie, jak juz wyszłas przypomnialam sobie ze eklerka ci nie dałam

Marcysia , mnie te tabsy wogole nie pomagaly, a mialam je lykac przez miesiac 3 razy dziennie:szok: po 3 dniach tak mnie brzuch bolal ze je odstawilam, zel tez taki jakis nic nie pomagal ani nie rozgrzewal ani nie chlodzil.Wiec smarowalam vikiem a rano dwie tabletki nurofen na bol miesni bralam zeby jakos funkcjonowac. i co chwila termofor i wieczorem garaca kapiel.Najgorsze bylo to ze wieczorem juz bylo git a w nocy znowu wszystko wracalo.
Wilwia gratulacje córci,jak juz dwa razy mówili ze dziewczynka no to juz tak prawie 100%( ja mialam w 19 i 24tyg usg panie pokazywaly 3 kreseczki i mówily ze na 1000% dziewczynka hi hi ) teraz jak wejdziesz na dzial z ciuszkami dla dziewczynek to nie bedziesz mogla stamtad wyjsc:-D.

aganatalia Blizniaki atakuja :-)
U mnie jest identycznie.Zazdrosc straszna,placze ,krzyki.
W dodatku wlaczyl sie im instykt blizniaka.W tym samym czasie chca jesc,spac,robia kupe,wymiotuja,wrzeszcza...A ja rece mam dwie..Czasem siasc i plakac.A jeszcze przeciez podwojne kapanie,chalupa do sprzatania,obiad,zakupy ...Dobrze ze wszystkie sprawy urzedowei i tp zalatwia J.Jeszcze czasem musze Maxa zawiesc i przywiesc a z moja 2 to nie latwe.Przez okno nie wyskocze bom nie wariatka ale czasem zamykam sie w lazience i wyje..No i lacina czasem porzucam do lusterka..ech co mi pozostalo..

Wilwia gratuluje corci! Ale sie cieszysz co? U mnie to bylo fajnie.Jedna byla 100 % za kazdym razem co 2 tyg a druga niewiadoma do porodu.Ale bylam podekscytowana na stole operacyjnym, pamietam do dzis.Wspaniale uczucie!!!Uslyszalam jest dziewczynka! A za chwile: witaj malenka,poznaj swoja siostre!Wspaniale!! Ale mnie wzielo na wspomiki..ech..

Ostatnia edycja:
AgaNatalia i Gastone,jestescie wielkie....podziwiam was!!!zacun kochane,ja bym chyba wymiekla!!!!!
Wilwia ja juz teraz gratuluje corrki:)mam nadzieje ze tak juz zostanie:)

witam się!

...może później kliknę;-)

tymczasem:
wonderful_mothers_day-12877.gif

reklama
Do góry