reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Kurka- Aniu-wracaj do zdrowia!! A ktory to tydzien byl ciazy?

Witam sie z reszta:) Pogoda cud miod i orzeszki...well....mam na sobie 2 swetry i trzesie mnie jak musze obnazac cyca dla malego ;)
Starsze szczesliwe bo dostalo ksiazeczke z Mickey Mouse Clubhouse....dostal mani na temat tej bajki...budzi sie o 5.40 i wola MIGI MIGI!!!! Boszzzzz......szukalam mu gdzies T-shirta z Mickey ale nie moge znalezc...widzialyscie gdzies? Maly dostal body z myszka i Alex mu zazdrosci bo to przeciez JEGO bajka!
A ja happy bo do wagi sprzed ciazy brakuje mi juz tylko 4 kg :) O jedrnosci sie rzecz jasna nie wypowiadam...:D

reklama
Dzieki Dziewczyny! Szkoda,ze H&M nie ma w Galway...:( A do pennego musze zajrzec.. wszystko co z MIGI to teraz raduje moje dziecko...nawet jak mu narysuje glowe Miki to on sie cieszy jak szalony:)

Miska ha ha Myszka Miki to dopiero paczatek fascynacji,zobaczysz co bedzie poxniej:-D
co chwila cos innego. My przechodzilysmy przez Kubusia Puchatka, Myszke Miki(Oliva zadowolila sie domkiem o takim podobnym do tego
Mickey Mouse Clubhouse World Playset – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
rowniez
Hello Kitty a teraz sa juz Ksiezniczki. I teraz szukam inspiracji w necie na zrobienie zamku i ksiezniczek na sciane bo mi wierci dziure w brzuchu ze ona juz Kubusia nie chce tylko ksiezniczki:szok:
Zresztá co tylko widzi jakoms reklame to krzyczy ze ona to chce:szok::nerd::baffled:

Witam
Asieńka sużo zdrówka i obyś jak najszybciej tuliła maleństwo.
Ja już po pracy, chwila odpoczynku a wieczorem idę do fizjoteraputy bo mnie plecy bolą://

Bry
Ja wpada tylko przekazać,że rozmawiałam z J,mężem Anii i powiedział,że Lenka w inkubatorze,był to ponad 37 tc.ale córa urodziłą się z 3610g. więc waga super:-)Aniaa osłabiona,nie mogła rozmawiać:sorry2:
Ja będąc w szpitalu,w niedzielę pisałam z Anią i wiedziałam,że dostała w nocy 40st gorączki i drgawek,do szpitala trafiła i tam stwierdzono infekcję nerek i przygotowywano ją do cesarki ale wyniki się robiły coraz lepsze więc zawiesili decyzję:sorry2:Potem ja się wzięłam za rodzenie i nie miałam jak się z nią skontaktować:sorry2:Jej J mówił,że jednak cesarkę zrobili bo płyn się w płucach zbierał...Tak czy inaczej pogratulowałam im sporej córci i zyczyłam szykiego powrotu do formy i do domu obu z dziewczynek...
Dziękuję wszystkim Wam za gratulacje i komplementy pod adresem syneczka mojego:tak:Lecę...

reklama
Do góry