reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hey dziewczyny! mam pytanie. medical karte mam wazna do lipca a moja dzidzia ma przyjsc na swiat ponoc jutro. Jezeli strace karte to takze maluszek nie bedzie mial opieki? Bede musiala placic za wsyztsko?pROSZE O odpowiedz:(
szkoda ze tak zadko sie odzywasz....tez jestem z Carlow ;-):-)

Ania83 zdrowka Ci duuuuzo zycze i dla corci rowniez....caluski dla Was sle...GRATULUJE tak w ogole:)

Ojej Aniuu wracaj szybko do zdrowia!
Gastone wiesz pogoda dobijajaca tylko dzieci i dom to i mozna handre złapać ale juz niedługo bedziesz miec autko i humorek lepszy zobaczysz
Dobranoc mamuski
A ty Wilwia pamietaj prosto ze szpitala do mnie bedziemy opijac Twoja córeczkę oczywiscie Kawka ;-)

Witam
Aaniu-przede wszystkim wracaj szybciutko do zdrowia...no i GRATULACJE!!!
Gastone-straszne-mam nadzieję,że bratanek(siostrzeniec?niepamiętam)szybciutko dojdzie do formy
Miłego dnia Wam

Bry
Aniu zdróweczka i dużo siły...., ale i gratulacje

Gastone przykro mi z powodu bratanka, zdróweczka

My od 6.30 na nogach, bo Ania usnęła wczoraj o 17.30, więc nic dziwnego, że już się wyspała. Tym sposobem pranie zrobione i powieszone, posprzątane, zupa się gotuje.:-p

Witam.
Paulletta współczuje Wam bardzo.
Tichonku synuś śliczny,dużo zdróweczka dla Was.
Ja już zjadłam śniadanko,zaraz troszke ogarne dom.Za niedługo Ani83 mąż przywiezi mi córeczke ich,bo opiekuje sie Natalia w dzień.
Miłego Dzionka.

Witam

Ta intensywna terapia i Ania nie brzmią zbyt dobrze,Aniu zdróweczka życzę najmocniej jak się da! gratuluję córci :tak:
Gilwa jak tylko będziesz wiedziała coś więcej to koniecznie pisz :tak:

reklama
Dien doberek.
Ania zdrowka dla ciebie i bardo duzo sily!Gratulacje ogromne!!!

Gliwa Anineczka ma racje ta intensywn terapia nie brzmi dobrze.Co sie stalo?
Pisz jak cos wiecej wiesz.

Do góry