reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Eh co sie dzieje otatnio,ciagle jakies wypadki.Dwonilam do domu i rodzice zmartwieni bardzo,moj 7 letni bratanek wczoraj wieczoriem jezdzil na rolkach i upadl i zlamal reke przy dloni,wyszly mu 4 kosci (chyba strzalkowe) w dodatku wbily sie w piach..Strasznie cierpi moj bidulek,operacja trwala 3,5 godziny az.Lezy teraz w szpitalu,tak go strasznie boli,jest na morfinie..Boze,az mie mrozi jak o tym mysle,serce mi peka.ech..

Tichonku sliczniusi twoj paczus do ciebie podobny :-)
Zycze aby sie przestawil i obys nocki miała spokojne

Gastone biedny chłopczyk takich wypadków nie da sie przewidzieć ale do wesela sie zagoi
Ostatnio w tv mówili ze chłopiec wpadł ppd kosiarke i mu stopę ucielo ale przyszyli ja i powinno być ok
Gastone a bratanek miał ochraniacze? Zreszta nie wiem czy na nadgarstki sie zakłada...?
Pauletta brak słów kondolencje dla P
Anineczko mi sie ten link nie otwiera tylko strona główna

Tichonku-ach! jaki slodziak..i rzeczywiscie...taki okraglutki!! Ksiezyc w pelni :) Jeszcze raz gratuluje :)

Moj bobas troche teraz dawal czadu...ciagle by chcial 'dydac' ale wkonca jakos przysnal:) I dobrze bo brakuje mi czasu spedzanego z mezusiem...tak dawno sie nie przytulalismy :( Ciagle przy dzieciach...

Hejoo....ja kompletnie nie w nastroju do niczego :no: wczoraj z P pojechaliśmy do szpitala do tego kolegi, który miał wypadek...to co tam ujrzałam mnie zdewastowało:-( P zrobił się biały jak ściana i o mało nie zemdlał to był jego przyjaciel :-:)-:)-( piszę był...pół godz temu zadzwonił do mnie P, że przegrał walkę o życie:sad::sad::sad::sad: jutro o 18 w polskim kościele w Galway odbędzie się msza :-( dzisiaj nawet ukazała się notka na stronie Polak w krytycznym stanie ale wtedy jeszcze żył:-(
pokoj jego duszy
[*].....brak slow po prostu...

Tichonku synus cudo./....jakiego ma pyszczka okraglutkiego:)

lece mlodego kapac...troche dzis pozniej,ale jadl z tata pop-pop-pop-pop........popcorn:-D:-D:-D

reklama
Do góry