reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z wieczora:-)
Tichonku Mateuszek sama slodycz,buzka taka do calowania:-)
Pauletta straszne to co piszesz.Wyrazy wspolczucia...
Gastone biedny dzieciak,oby szybko wrocil do zdrowka.
Ja jutro mam wizyte w szpitalu.Ciesze sie jedynie na usg,ale jestem przerazona ile czasu tam moge spedzic,mam nadzieje,ze nie bedzie tak zle.No ale zobacze dzidzie:tak::-)A teraz chyba ide spac,wczoraj moje dziecie poszlo spac o 22(nigdy tak sie jeszcze nie zdarzylo)a wstal juz o 6.Tak wiec trzeba zregenerowac sily przed jutrzejsza wizyta.

reklama
hey dziewczyny! mam pytanie. medical karte mam wazna do lipca a moja dzidzia ma przyjsc na swiat ponoc jutro. Jezeli strace karte to takze maluszek nie bedzie mial opieki? Bede musiala placic za wsyztsko?pROSZE O odpowiedz:(

wpadlam tylko na chwile,lece prasowac i pakowac sie na wyjazd
Tichonek- sliczny Mateuszek, taki paczus:-)
lubiczanka- juz lepiej, teraz Tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
Pauletta- wspolczuje ogromnie, przyjmijcie kondolencje:-(
Gastone- zdrowka zycze dla malucha, biedne dziecko

siemanko
hey dziewczyny! mam pytanie. medical karte mam wazna do lipca a moja dzidzia ma przyjsc na swiat ponoc jutro. Jezeli strace karte to takze maluszek nie bedzie mial opieki? Bede musiala placic za wsyztsko?pROSZE O odpowiedz:(
Twoja karta medicla nie ma nic wpolnego z dzieckiem..maluszek przez pierwsze chyba 2 albo i 1 wizyte ma za free bo jest jeszcze w programie maternity..ale jak juz sie urodzi odrazu skladajcie papiery na medicala dla malenstwa :)

Tichonku..Mati ..slodziak i podobny do Ciebie ..:)

Ankadaria dziecko po urodzeniu ma bezpłatną opiekę przez 6 tygodni, później - jeśli macie kartę musisz je dopisać, -jeśli nie będziecie mieć MC to w razie co musicie płacić. Szczepienia są bezpłatne.

Ostatnia edycja:
Tichonku sliczności:)
Pauletta bardzo to przykre:/
A my dziś miło spędzilismy popołudnie pojechalismy na karuzele w mieście i Oli sie wychasał:)
Teraz chwila relaksu i spanko bo jutro praca:/
Miłego wieczorku

Moniadannie wiem czy mial ochraniacze,nie zapytalam.
Kurcze mnie dzis caly dzien jakas handra trzyma..W sumie ostatnio czesto mnie dopada.

reklama
Hej dziewczyny.Tak Aniaa83 jest w szpitalu od niedzieli.Dziś jej zrobili cesarke i malutka juz jest na świecie,ale Anie zabrali na intensywna terapie.Miejmy głęboką nadzieje i wiare że szybko wyzdrowieje.A jej córeczka szybko bedzie przy niej.

Do góry