reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo....ja kompletnie nie w nastroju do niczego :no: wczoraj z P pojechaliśmy do szpitala do tego kolegi, który miał wypadek...to co tam ujrzałam mnie zdewastowało:-( P zrobił się biały jak ściana i o mało nie zemdlał to był jego przyjaciel :-:)-:)-( piszę był...pół godz temu zadzwonił do mnie P, że przegrał walkę o życie:sad::sad::sad::sad: jutro o 18 w polskim kościele w Galway odbędzie się msza :-( dzisiaj nawet ukazała się notka na stronie Polak w krytycznym stanie ale wtedy jeszcze żył:-(

reklama
asienko-u nas jest pięknie..14stopni,słońce świeci,lekki wiaterek..:cool2:Co z tego jak wyjść nie możemy..:baffled:Niech jej się te oczka najpierw do końca zagoją,bo nie wiem od czego to zapalenie..:dry:

Wiki śpi już ponad 3h.Chyba nadrabia zaległości;-)

Od rana nam drogę i podwórko równają i utwardzają :happy2: Głośno jak licho, dom się trzęsie w posadach normalnie..a Wikta śpi...:blink:

Pauletta współczuję...

U nas też słonecznie,ale wietrznie trochę.
Ale chłopaki poszaleli na placu zabaw,ja schowałam się w miejsce gdzie nie wieje,bo coś czuję,że mnie choróbsko rozbiera.I to tak na poważnie :dry:
Nic to,idę wsunąć drugą porcję gołąbków :blink:

helloł

Ja tam nie wiem- oprócz wiarzyska strasznego nawet ladnie jest :-D

asieńko_r no wiesz...wiesci z Rotundy to mogłam przekazywać,ale teraz juz nie chciałabym wchodzić w parade głównej bohaterce ;-):-D
niemniej jednak..
Tichonek nasz od wczoraj w domku z Matikiem. Ale.. trza sie ogarnąc i dziś połozna miala być i w ogóle lekki chaos - normalka taka raczej po powrocie do domu prawda?
No- ale wsio ok. Matik tylko ma tryb nocny właczony i do 5 rano wlaczy z mamą:sorry2: ale Tichonek mówi, ze go sprowadzi do pionu :-D

Pauletta słów brak- zresztą czym one są w takiej chwili
[*]

madbebe fajnie,ze Wikusi sie polepsza po tych kropelkach. I tez sie zastanawiałam nad tym ile ich wlatuje do oczka - kiedy zakrapiałam Niki- walczyłyśmy ze sobą normlanie:baffled: ale jednak pomogło- soł- cos tam musi wpadać:tak:

no to lete

Madbebe-to dobrze,że śpi-moja mama zawsze powtarza,że chorobę najlepiej przespać,bo się organizm regeneruje:)
Anineczko-smacznego:)nie choruj!!!
Margaritta-:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
:-):-):-)
Dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje:-):-)...Łatwo nie było,ale już nic nie pamiętam;-)Jestem mega szczęśliwa:-)Mateuszek dostał 9 pkt.,z łożyskiem żadnego problemu nie było,waga słuszna jak już słyszałyścia i chyba będzie teraz "moje dziecko" bo wzrost po mamusi niewielki 50 cm:-D
Przepraszam,że nie odnoszę się do postów,przeczytałam,ale mam urwanie karabina i teściowie więc nie wypada zbytnio na kompie siedzieć:sorry2:
Przedstawiam osobiście moje trzecie (po jego tacie i braciszku) wielkie szczęście:-)

Załączniki

• SDC14226_800x600.jpg
    SDC14226_800x600.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 69
  • SDC14208_800x600.jpg
    SDC14208_800x600.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 67
  • Zdjęcie019_450x600.jpg
    Zdjęcie019_450x600.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 67
Do góry