reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczynki... Mateuszek wazy 4270 :szok: szok:-D Nakarmiony cycusiem , teraz u tatusia na rączkach spi:-) zmierzą małego dopiero przy wypisie- a 3 lata taemu mierzyli po porodzie.

No dobra. To tyle wiesci z Rotundy poki co ;-):-D
to tyle żaży co Viki... no ona ważyła 4260:-Dale to prawie to samo :-p

Tichonku gratulacje dla was :-)

tichonku gratulejszyn!!!!! Ciesze sie waszym szczesciem!!!!!
a mAly faktycznie chlopisko! No nie spodziewalam sie, ze pobijesz mnie o 110g (julek wazyl 4160):-d:-d:-d
a teraz odpoczywaj kobieto, bo masz na to ostatnia szanse:-)
buziole dla was

Tichonku przeogromne gratulacje zdrówka i szybkiego powrotu do domku!!!!!!!!
O mamo ale synek to faktycznie chlop jak dáb:szok: noooo ale Tichonkowa ladnie go dokarmiala gálábeczki krokieciki to tez taki duzy.:-D
A mnie dzis z nudów naszlo na sprzatanko, rano kurze poscieralam i poodkurzalam( ha ha to co ze niedziela i powinnam sie byczyc bede to robic w tygodniu) a pozniej wene na gotowanie znalazlam i dzis na obiadek mamy pizze(pierwszy raz mi wyszla ideales tzn ciasto) i jeszcze gar kapusniaku upichcilam wiec w poniedzilek i we wtorek mam wolne od stania przy garach.:tak::-D

reklama
Gastone Twoje dziewczyny to i tak spore były jak na bliźniaki.
A jakie charaterki mają dziewczynki? Bo moja Zosia to typowa charakterna Zocha, taka śmieszna łobuziara.
Nadusia to spokojna, ale rozgadana przytulanka.

Do góry