reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
No w koncu!
Tichonku ogromniaste GRATULACJE!!!
Margaritta dobra z Ciebie kobietka to co tu sie dziwic,ze zostalas poinformowana jako pierwsza:tak:
Madbebe widze,ze Wikusia cierpi-zdroweczka dla niej.MA podobne objawy do Tobiego.Tylko Tobis nie placze jak kaszle.Ma brzydki mokry kaszel(choc juz mniej go meczy),leci mu z noska i od wczoraj wlasnie zaczelo mu lzawic i delikatnie ropiec jedno oczko.No i pojawily sie czestsze i bardziej "pachnace"kupki.Wiec bardziej zwalam to na zeby-trojki.Tylko skad to lzawiace oczko?Pisalas,ze juz srodki przeciwbolowe nie bardzo dzialaja.Ja podaje Tobiemu teedex i naprawde mu pomaga w bolu.Ja stosuje go tylko na noc i wtedy Tobiego nie meczy kaszelek i ladnie spi.

reklama
wilwia heh- miłe to co piszesz jednak chyba mija się z prawda ;-):-D Tichonkowa miała zapowiedziane, ze jak mi nie zadzwoni P albo ona zaraz po pokazaniu się główki to udusze :-D

Kawka wypita(znaczy G wypił) reszta torcika zjedzona. Mozna odpoczać:-)

ttaadammm

10:52 jest Mateuszek !!!!!!!!!!!

Tichonku kochany nareszcie!!!!!!! gratulacje dla Ciebie i dla P :tak:

se rycze teraz ehh............

jestem pierwsza do której P zadzwonił- nawet do swoich rodziców jeszcze nie dzwonił i nawet nie wiem ile mlody waży, bo ledwo co wyszedł i lezy u mamy na piersi <łzy szczęscia> :-D:-D czują się dobrze i wszytsko jest dobrze!!

wow TIchoneczku gratulacje:))))))))))

Łaaaaaaaaa Tichonku ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Dobra,atmosfera sie rozluznila,moge w spokoju dokonczyc gotowanie obiadu:-D:-D:-D:-D:-D
napiecie jak cholera:-p

dziewczynki... Mateuszek wazy 4270 :szok: szok:-D Nakarmiony cycusiem , teraz u tatusia na rączkach spi:-) zmierzą małego dopiero przy wypisie- a 3 lata taemu mierzyli po porodzie.

No dobra. To tyle wiesci z Rotundy poki co ;-):-D

Nareszcie!Tichonku-ogromniaste gratulacje! Alez synka wyhodowałaś :szok::-DWracajcie szybko do domu!
Widzisz jak Ci się ładnie przylot teściów złożył :happy:A tak się martwiłaś..;-)
Margaritko-dziękujemy za wieści z 1szej reki!:tak:;-):-)
Nawet 2lata temu mierzyli po porodzie:tak:
madbebe Emci trojki tez dokuczaly ale absolutnie nie tak, ona nawet bez syropow sie obyla,biedna Wiki, a wykluczyliscie inne pzyczyny placzu?

Na nic innego to nie wskazuje.Myślę ze gdyby to było choróbsko,miałaby gorączkę,czy się mylę?Poza tym wyraźnie pokazywała gdzie ja boli.
Posmarować nie dam rady-nie da się tam dotknąć:no:

asienka_r
- dzięki wielkie za pomoc!Nooo,dziś już je mniej,ale nadal zadowalająco..;-)Ogólnie widzę ze mniej jej dokucza,bo tak nie płacze,tylko te oczy:baffled:

pauletta82
-przykra sprawa z tym kumplem P.Oby było dobrze!
To mnie trochę pocieszyłaś..;-)
Zdrówka Zuzance!

wilwia-u nas póki co nie ropieją (odpukać),ale łzawią i są czerwone-skora wokół.Moim zdaniem kanaliki się zatkały i łzy nie spływają - raz od kataru,dwa przez te wychodzące 3ki
:baffled:
Przeciwbólowe działają tylko dość krotko.Właściwie dzisiaj dostała 3cia dawkę odkąd się to zaczęło.Ale jak można co 4h,to może jakoś damy rade.Musze kupić ten teedex.Dzieki!

reklama
dziewczynki... Mateuszek wazy 4270 :szok: szok:-D Nakarmiony cycusiem , teraz u tatusia na rączkach spi:-) zmierzą małego dopiero przy wypisie- a 3 lata taemu mierzyli po porodzie.

No dobra. To tyle wiesci z Rotundy poki co ;-):-D
:szok::szok::szok: duze chlopisko..
Szymka nie mierzyli zaraz po porodzie tylko we wtorek jak pediatra byl i go badal-rodzilam tez w niedziele....

No i u nas leje:baffled::angry::angry:

Do góry