reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko

widze ze Tichonek nameczy sie...cos czuje po kosciach ze jesli nie urodzi albo juz rodzi to moze zakonczyc sie cc..ale najwazniejsze zeby wszystko bylo dobrze :) i Mateuszek juz wyszedl..

reklama
hejka
oj biedna Tichonkowa ale z tego Mateuszka uparciuch.Dobrze ze epidural dostala:tak:, no nic czekamy czekamy na wiesci:tak:
ehhh u nas tez masakra z ta pogodá, wczoraj wyszlam z mloda na rowerek(bo kilka dni temu nauczyla sie w koncu pedalowac bo wczesniej tylko do tylu krecila) i nasz spacerr trwal zaledwie 15 minut bo tak wialo i co 15 minut padalo.:crazy: Rano jak slysze wiatr to az mi sie wstawac nie chce bo co tu robic:crazy:

Witam!!!!

Ja jak wszystkie zajrzałam w wiadomym celu. Jaka szkoda, że jeszcze nic. Jak czytam o Mateuszku zaraz przypomina mi się jak ja rodziłam Mateusza, a urodziłam Natalię:-D

U nas też wieje strasznie. Mam dość tej pogody, bo jak ciepło to cały dzień na dworze spędzaliśmy, to i w domu czyściej. A teraz zabawki po całym dole się walają. Co ułożę, to za 2 min. powtórka z rozrywki.

ttaadammm

10:52 jest Mateuszek !!!!!!!!!!!

Tichonku kochany nareszcie!!!!!!! gratulacje dla Ciebie i dla P :tak:

se rycze teraz ehh............

jestem pierwsza do której P zadzwonił- nawet do swoich rodziców jeszcze nie dzwonił i nawet nie wiem ile mlody waży, bo ledwo co wyszedł i lezy u mamy na piersi <łzy szczęscia> :-D:-D czują się dobrze i wszytsko jest dobrze!!

weszlam po dlugiej przerwie i takie wiesci
TICHONEK OGROMNE GRATULACJE ZDROWKA I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMU

dziewczyny czy ktoras z was albo maluchow tych starszych przechodzila swinke? Ja wczoraj caly dzien mialam drgawki i goraczke po 39. Dzis rano obudzilam sie i nie moge przelknac praktycznie sliny, mam opuchnieta szyje z boku a najbardziej mnie boli pod zuchwa. Siora mnie nastraszyla ze to swinka
shocked.gif

ttaadammm

10:52 jest Mateuszek !!!!!!!!!!!

Tichonku kochany nareszcie!!!!!!! gratulacje dla Ciebie i dla P :tak:

se rycze teraz ehh............

jestem pierwsza do której P zadzwonił- nawet do swoich rodziców jeszcze nie dzwonił i nawet nie wiem ile mlody waży, bo ledwo co wyszedł i lezy u mamy na piersi <łzy szczęscia> :-D:-D czują się dobrze i wszytsko jest dobrze!!

39113its_a_boy_8.gif

Gratuluje Tichonku ..dobra robota.hihi..teraz odpoczywajcie sobie

ehh..ja tez sobie rycze.

No w końcu!!!!!!!!
Tichonku gratulacje dla Ciebie i Twojej rodzinki!!!
A dla Mateuszka dużo zdrówka!!!!
Teraz zbierajcie siły i do domu!!!!

Wiesienka ja nie miałam doświadczenia ze świnką, miałam jak byłam małym dzieckiem, nie pomogę. Zdrówka życzę!!!!!

reklama
Witam
Tichonek-ogromniaste gratulacje, czekamy na fotki!!!!
Wiesienka-zdroweczka zycze!

U nas strasznie wieje,bryyyyy...

Milej niedzielki!:-)

Do góry