reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hello:-)
Wlasnie z miasta wrocilam i odrazu zagladam co tam u Tichonka i prosze:-)
Tichonku ogromne gratulacje, zycze Wam duzo zdrowka:tak:a z Mateuszka kawal chlopa :-D

chorowitkom zdrowka zycze:tak:
Larcia-jezdzilas wczoraj po okolicy i do mnie nie zajechalas??? normalnie strzelam focha:laugh2::laugh2::laugh2:
wiesienko-przejdz sie do lekarza bo to faktycznie moze byc swinka,z tego co pamietam jak mialam swinke to praktycznie nic jesc nie moglam bo cala napuchnieta bylam:baffled: zdrowka dla Ciebie
lece pic kawke bo jakas taka zmeczona zawsze wracam po zakupach:nerd:

reklama
Tichonek przeogromne gratulacje, kolejne dzieciatko sie pojawilo wsrod Nas

marcysia Myslalam i o Tobie, ale juz bylam padnieta! Nastepnym razem(czyt jak bede miala auto),to jestes pierwsza na liscie :-D

U mnie kolejny busy dzien, i zakupy i kino i znow zakupy i miasto i obiad i tuam tez zaliczylam i ...teraz ide sie kapac :-) Meza wywialo do kina, a ja musze troche sajgon w domu doprowadzic do ladu. Bylismy dzis w super knajpce galway plate na tuam rd POLECAM!Pyszne, swieze jedzenie, maja nawet menu for kids, Amanda zjadla pyszna mieciutka rolade z indyka z szynka, do tego przepyszne warzywka miala i soczek. M steka, a ja fladre mmmmmm ruszac sie nie moge, taka nazarta jestem. Zycze wszystkim mamusiom milego wieczorku

na szczescie to nie swinka mam angine ropna ale z takimi czopami:szok: ze lekarz az sie za glowe zlapal i powiedzial ze ladne sobie wychodowalam:zawstydzona/y:,mam antybiotyk i zakaz ruszania sie z domu,musze sie kurowac bo na wakacje w czwartek:-)

Aganatalia u mnie identycznie:-D Zoska to lobuz i do tego krzykacz i nerwus jakich malo a Hania przytulanka i grzeczna dziewczynka.:-))
U mnie niedziela nudna i przespana..

reklama
witam się!

MartaF-zdrówka dziadkowi!
wiesienko-Tobie również!A gdzie lecicie na wakacje?:sorry2:;-)
Tichonek-pewnie Cie dziś wypuszcz
ą..;-)Jak samopoczucie?

Ja się jednak wybieram do GP dzisiaj.Wole dmuchać na zimne.Niby nie jest najgorzej, nocka przespana,gorączki brak..ale te oczka nie dają mi spokoju.Moze to być w sumie tez zapalenie spojówek,grom wie,także jadę..

Ładn
ą mamy jesień tej wiosny:baffled:Szkoda gadać:wściekła/y:
Słyszałyście ze znowu jakiś wulkan wybuchł i chmura ma dotrzeć do nas?:dry:

Milego dnia!

Do góry