reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam.
Pogoda do d..Max nie idzie do przedszkola bo skarzy sie od rana na bol brzuszka,dziewczynki dzis tez w nie najlepszym humorze a o 14 mamy bilans.

Hejoo:blink: dżizasss jakie odgłosy mi się z kominka wydobywają :szok::szok::szok: a drzewka za oknem to w pół się zginają :no::dry: a miałam nadzieję na spacer :dry::baffled: Wiktor coś kicha i prycha od rana:dry: chociaż Zuzka wstała z dobrym humorem ;-)
Tichonku ja dopiero dziś :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: moje najszczersze gratulacje :-):-):-):-)
Zdrówka chorowitkom :tak:

hejka,
masakra jest dzis, mam wrazenie ze drzewa razem z korzeniami zaraz beda lataly:szok::szok:
Nastepny dzionek spedzimy w domu, tak wlasnie zerkam na pogode i jutro niby wiatr o polowe mniejszy niz dzis i slonecznie-ciekawe czy sie sprawdzi:confused::dry:

witam mamusie:-)
Alez dzis wieje,masakra.Kiedy do nas przyjdzie prawdziwe ciepelko?Od tego siedzenia w domu mozna do glowy dostac.Widze Madbebe,ze wybierasz sie do gp,ja tez sie zdecydowala.Lepiej niech oslucha Tobiego i posprawdza czy nie przypaletalo sie jakies ciezsze chorobsko.a w srode wizyta w szpitalu,juz nie moge sie doczekac jak zwykle usg:-):tak:

reklama
Hey mamuski!
Pogody nawet nie komentuje
Mieliśmy ciężka noc bo Emcia strasznie kaszlala
Dzis odpoczywamy
Ciekawe jak tam Tichonek i pierwsza noc z Matim
Wybaczcie ze nie komentuje ale jestem z doskoku na tel

Do góry