reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hey
to teraz juz Tichonkowej pojdzie szybko i bezbolesnie
margaritta czekamy na wiesci :-)

madbebe Emci trojki tez dokuczaly ale absolutnie nie tak, ona nawet bez syropow sie obyla,biedna Wiki, a wykluczyliscie inne pzyczyny placzu?
moze sproboj jej czyms posmarowac

ja sie troche wkurzylam bo wczoraj jak wychodzilam wieczorem to poprosilam M zeby sprzatnal zabawki bylo tego niewiele bo dzieci glownie na zjezdzalni sie bawia i zeby odkurzyl nasz dywanik mert na poltora i co jak zawsze nie zrobil tego :-(

Biedny TichOnek juz zaraz bedzie po..
Moniaco ty tak oststnio sie wsciekasz na tego swojego chlopa?:-D
A i mialam zapytac jaka masz zjezdzalnie?Bo tez musze w koncu kupic i nie wiem jaka.

Ostatnia edycja:
Bry
Ja tak jak wszystkie wpadam zobaczyć, co u Tichonka :-). Może już jest po, jak miała 9

Madbebe u nas tez lekko nie było. Przez trzy tygodnie Ania płakała każdej nocy, mało spałyśmy obie, miała katar, bardzo bolały ją dziąsła, nie dała się dotknąć, a leki przeciwbólowe pomagały na krótko. Dopiero jak jeden się przebił to się uspokoiło. Teraz czekamy na ostatnią. Bardzo Ci współczuję, że teraz Wy musicie przez to przechodzić. Biedna Wikusia. Ja się tak strasznie martwiłam o Anię wtedy. Możesz na zmianę, co 4 godziny podawać paracetamol z nurofenem, smarować dziąsła. Pewnie z jedzeniem też będzie problem. U nas był

Hejoo laski:blink: ja jakaś obolała szyja mnie boli i ramiona chyba źle spałam:baffled::sorry2: może już pora aby się młodego z łóżka pozbyć, ale jak sobie pomyśle o tych walkach w nocy to się odechciewa :nerd::sorry2: pożyjemy pomyślimy ;-) Wczoraj w ogóle P dostał telefon, że jego kumpel został w pracy przygnieciony ciężarówką:-( ledwo się udało przywrócić akcję serca teraz czekamy na wieści dzisiaj będzie więcej wiadomo jakie ma szanse :-:)-:)-(
Aga Irlandia i ja dziękuję za odwiedzinki i za mile spędzony dzień jak również i Lady Zgadze i Larci :tak: tak to ja mogę soboty spędzać :-) nie ma to jak grill w deszczowy dzień ale dla mojego P nie ma rzeczy niemożliwych :-D:-D:-D
Madbebe Zuza właśnie teraz ma tak jak Twoja Wiktoria :-( i te łzawiące oczka i ten płacz jak zakaszlnie i te ciężkie nocki z budzeniem się z wielkim płaczem :no: tylko jej dwójki dolne idą chyba:sorry2: też mi się serce kraje i nie wiem jak pomóc na szczęście syropki choć trochę ulgi jej dają a jak jest bardzo źle to jeszcze Viburcol daje :-( a u mnie jeszcze lipa z jedzeniem najchętniej to z butli je :-(
Margaritta sprawozdawco nasz kochany i jak ??i jak?? Mati jest już na świecie??? Tichonek tuli już swojego synka??????????

Łooooo Matko....biedna ta nasza Tichonek:-:)-(
ja myslalam ze ona juz urodzila!!!!!
Dobrze ze ja w nocy nie siedzialam i nie czekalam...przynajmniej sie wyspalam:-D:-D:-D

MArgaritta wiadomo cos???
chyba nigdy tak czesto na BB nie bylas jak teraz;-)

mAdbebe ooo wspolczuje wam...najbardziej szkoda Wiki...
U nas tez bylo zle,ale nie az tak...
zanim u nas na dobre zaczela sie akcja trojki to mlody tydzien przed nia mial 3dni temperature:sorry2:w sumie mial ja pierwszy raz w zyciu.
Tez ciagle jeczal,budzil sie w nocy,nie jadl,rzucal czym popadnie...byl strasznie rozdrzazniony
Brakuje mu 2 trojek i widze ze chyba beda wychodzic,ale jest ok.

JA nic nie pisze o pogodzie-mam dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
I ja mowie dzien dobry czekajacym na wiesci.

widze ze nie tylko u mnie pogoda piekna:wściekła/y: ciekawe czy jeszcze nas czekaja cieple,bezwietrzne dni:baffled:

Do góry