asia nicola
Zaciekawiona BB
marta bardzo mi przykro.pozdrawiam!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to bylam ja.Martuska bardzo mi przykro ale nie mart sie przyjdzie czas na wymarzonego dzidziusia. Czy Ty przypadkiem dzisiaj nie podbiegalas do autobusu na Merlin? ;-).
Hej ja tez mieszkam na merlin park,a dokładnie na lios an uisce zapraszam dziemczyny na kawke:-) jak jestem od srody do piatku w domu .zapraszamsalome80 to super a ty mieszkasz gdzies na merlin?? ja mieszkam na merlin park ja jak rano nic nie zalatwiam to juz od rana jestem wolna moje maluchy ide spac o 12.00 raczej tak po spaniu najbardziej by mi pasowalo potem nic nie robie tylko maluchy mamusia na pelny etat:-)pozdrawiam