reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Martuska bardzo mi przykro ale nie mart sie przyjdzie czas na wymarzonego dzidziusia. Czy Ty przypadkiem dzisiaj nie podbiegalas do autobusu na Merlin? ;-)

Asia Nicola ja mam starszego troszke synka ale chetnie sie spotkam.

salome80 to super a ty mieszkasz gdzies na merlin?? ja mieszkam na merlin park ja jak rano nic nie zalatwiam to juz od rana jestem wolna moje maluchy ide spac o 12.00 raczej tak po spaniu najbardziej by mi pasowalo potem nic nie robie tylko maluchy mamusia na pelny etat:-)pozdrawiam​

salome80 to super a ty mieszkasz gdzies na merlin?? ja mieszkam na merlin park ja jak rano nic nie zalatwiam to juz od rana jestem wolna moje maluchy ide spac o 12.00 raczej tak po spaniu najbardziej by mi pasowalo potem nic nie robie tylko maluchy mamusia na pelny etat:-)pozdrawiam​
Hej ja tez mieszkam na merlin park,a dokładnie na lios an uisce zapraszam dziemczyny na kawke:tak::-) jak jestem od srody do piatku w domu .zapraszam

marta bardzo mi przykro..takie rozczarowanie!!!Ciezko uwierzyc jak lekarz mogl sie tak pomylic!!Niewiarygodne!Ale teraz pewnie juz tak sie nastawilas na drugiego dzidziusia, ze pewnie niebawem naprawde bedziesz w ciazy :-D Nosek do gory!

A my juz powoli szykujemy sie do Swiat, lista zakupow zrobiona.
Jutro znowu jedziemy do busy bee.

Asia nicola ja mieszkam troszke powyzej bo na Roscam. Marte widzialam z okna autobusu :-)Mi najbardziej pasuja wszystkie poniedzialki wtorki i srody. Wiec mozemy sie spotkac w ktorys z tych dni. Gdzie Ty chcialabys sie spotkac? Ja zapraszam do mnie, moge tez przyjchac do Ciebie, mozemy gdzies na miescie a moze razem odwiedzimy Marte?

Marta ja nie mieszkam na Merlin ale widzialam Cie z okna autobusu. Dziekujemy za zaproszenie, Moze cos wykombinujemy ;-)Teraz nie powinnas sie smutac.

Larcia widze ze Ci spodobalo w Busy Bees :-) My tez juz przygotowujemy sie do swiat. Jakie potrawy serwujesz? :-)

reklama
Larcia widze, że Busy Bee przypadło wam do gustu :-)

Witam z Polski!!!

Jesteśmy w domku, podróz spokojna, bez problemów, luz w samolocie

Rodzice przywitali nas pysznym obiadkiem :-)
Niestety mój M sie rozchorował i prosto z lotniska pojechaliśmy do lekarza, bierze antybiotyk, biedaczek i śpi cały czas, a ja z tego jego ciągłego kichania, to tez mam już katar

Dom zaniedbany i zakurzony, musiałam pół godziny szorować łazienke, żeby w ogole móc z niej skorzystać, ale nie ma sie co dziwić ostatnio bylismy tu 4 m-ce temu

Do góry