reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja chyba oszaleje.....5 dzien w domu....zaczelam gadac do siebie, a takze z moimi dwoma kotami mam calkiem niezle konwersacje..

Chorobsko mnie nie chce poscic...a jak tak siedze w domu to tylko mysle co by tu zjesc!! Teraz mam ochote na placki z jablkami, tylko smazyc mi sie nie chce.

Ps. w zyciu nie sledzilam tak namietnie wszystkich programow w TV...o zgrozo!!

reklama
Asia nicola ja mieszkam troszke powyzej bo na Roscam. Marte widzialam z okna autobusu :-)Mi najbardziej pasuja wszystkie poniedzialki wtorki i srody. Wiec mozemy sie spotkac w ktorys z tych dni. Gdzie Ty chcialabys sie spotkac? Ja zapraszam do mnie, moge tez przyjchac do Ciebie, mozemy gdzies na miescie a moze razem odwiedzimy Marte?

:-)
O i to jest dobry pomysł zapraszm do siebie :-):tak:!!!

martuska23 no ja nie wieze bo ja tez na lios an uisce mieszkam no to moze w piatek sie spotkamy???salome80 a ty pisalas ze tobie pasuje najbardzoej w poniedzielki wtorki i srody wiec nie bedziesz mogla przyjsc w piatek do martuski23???no to moze ty wpadniesz do mnie w poniedzielek???bylo by nam bardzo milo

martuska23 no ja nie wieze bo ja tez na lios an uisce mieszkam no to moze w piatek sie spotkamy???salome80 a ty pisalas ze tobie pasuje najbardzoej w poniedzielki wtorki i srody wiec nie bedziesz mogla przyjsc w piatek do martuski23???no to moze ty wpadniesz do mnie w poniedzielek???bylo by nam bardzo milo
Ale super to o ktorej mozesz?Moj numer mieszkania 73zapraszm ja jestem w domu caly dzien.:-)Salome80,a w pon mozemy zrobic powtórke:tak::-)

martuska23 moje dzieciaczki ida spac o 12.00 mysle ze tak po spaniu czasem spia godzine a dzis to dwie spaly w szoku bylam ale mysle ze tak miedzy 14.00 a 15.00 pasuje ci??a salomone80 co powiesz na poniedzielek??

witajcie
no prosze nie ma mnie tylko caly dzien a tu jakies umawianko sie hehe...a ja tylko niemoglam dostac sie na forum bo jakies zmiany wprowadzali i moja przegladarka niestety nie dala rady,...a pozniej musialam na nowo wgrywac system bo tatko powymienial bebechy w kompie na nowe i musialam porobic wsszystko a tu tak ciekawa rozmowa

nno i ja mieszkam na Lios an Uisce..hehe nr 71 tylko obecnie do wtorku jestem w Pl..i do tego przeziembiona i mlody rowniez..ale juz niemozemy sie doczekac powrotu..:-D

reklama
Do góry