reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

czytalyscie o tym : Onet.pl Wiadomości

co o tym myslicie??
Bo ja kurna mam 7 kg miesa kupilam na swieta :crazy:

niezle...ja ostatnio znaczy w pazdzierniku kupilam wielka paczke piersi z kurczaka a w niej chyba z 30 szt....hehe..wiec wieprzowinki dlugo nie jadlam..a tak to wlasnie kurczak i ryby...
no ale niezle jaja i jak zwykle informuja o tym duuuuzo po czasie

reklama
Wczoraj bylam na zakupach i nie moglam znalezc zadnego miesa ani w aldi ani w tesco(oprocz niektorych szynek,wolowiny i kurczakow).To, co zostalo, to mozna kupic i jesc. Ale ponoc skazone mieso jest od wrzesnia, a my caly czas jedlismy szynki,parowki, schabowe itp. Nie martwie sie tym, bo sklepy juz wycofaly skazone produkty. Tak pozno poinformowali!Przeciez caly Juszczenko zostal zatruty malutka iloscia dioksyny i jak teraz wyglada...

Co do herbatki z malin...jak ja bylam w ciazy, to pilam caly czas herbatke malinowa, bo pije tylko taka, innej nie rusze. Zaczelam rodzic w terminie.

Ostatnia edycja:
A a 2 tyg. temu kupilam w hurtowni mieska karkówke i schab, tak tez jadlam tylko piersi z kurczaka , moze raz gularz...

M zamowila piersji 10kg i nozki z kurczaka 10kg a co z tym miesem zrobic :angry: normalnie :angry::angry: nic juz nie powiem ...

Czesc kobietki.Spokojnie... pewnie to co mialo być usuniete juz usunęli...a to co jadłysmy wczesniej nie bylo skazone:tak: przeciez nie ma innej opcji;-) Ja nie piłam herbatki z malin:confused:
Anineczka zes sie zapadła pod ziemie normalnie:-D
Wszystkiego dobrego dla Was kobietki- szcególnie dla tych zafasolkowanych-uwazajcie na siebie;-)

posluchalam irlandzkih wiadomosci i sie uspokoilam. Mieso skazone czyli kielbaski,bekon,szynka,salami i ogolnie cala wieprzowina, ktora zostala wyprodukowana od wrzesnia jest skazona. Ale...nie sa to takie ilosci,ktore moga zagrazac naszemu zdrowiu. Dopiero po paru latach jedzenia takiego skazonego miesa, moglibysmy miec jakies problemy. To nie taka ilosc ani nie takie wysokie dzialanie,zeby spowodowalo to jakas chorobe typu rak. Czynniki za male i za krotki czas, zeby cos sie stalo. Poza tym wszystko skazone juz jest wycofane. Chodzi o mieso wyprodukowane w irlandii od wrzesnia tego roku. Nie ma co sie martwic

... a ja kupiłam ostatnio 6 kg karkówki i 5 kg schabu :baffled::baffled::baffled:... w zamrażalniku sobie leży:baffled:...
ale i tak to zjemy, w końcu od wrzenia jedliśmy i żyjemy i nawet nie świecimy w nocy :-)...

W ogóle wczoraj dowiedziałam się o tej całej sprawie z miesem podczas obiadu, zajadając pyszniusią pieczeń z karkówki :-D:-D:-D

reklama
czy jest tu ktos z galway??mam synka w wieku 18 miesiecy i coreczke 5 miesiecy chetnie sie spotkam z mamami z maluszkami w podobnym wieku na wspolne zabawy z dzieciaczkami.pozdrawiam wszystkie mamusie.

Do góry