reklama
Hej
Dziewczyny, podobno jak macie paragony to mozna mięso oddac do sklepu i zwrócą pieniądze
Ja ostatnio nie mam ochoty na mięso, bardziej do słodkiego mnie ciagnie (czego normalnie nie jem ) ale w zeszłym tygodniu zrobiłam dla rodzinki schabowe i zjadłam przy okazji
ale tak jak pisze Larcia, skażenie jest bardzo małe, też słyszelismy w wiadomościach, taki poziom skazenia był w Belgii w latach 90tych i później prowadzono badania na populacji ludzi, nie wykryto żadnych chorób...
co nie znaczy żeby zjadac popsute mięso, lepiej dmuchac na zimne
Misia byłam ostanio w Smythie i jakaś Polka mnie obsługiwała, ale nie czułam czosnku
a jak wygladasz, jak cie rozpoznam następnym razem to zagadam :-)
U mnie jest siostra z rodzinka, synek przeszczęsliwy bo bawi sie z kuzynkami, a jutro ostatni dzien w Irlandii o 3 nad ranem lecimy do Polski na całe 3 tygodnie
Dziewczyny, podobno jak macie paragony to mozna mięso oddac do sklepu i zwrócą pieniądze
Ja ostatnio nie mam ochoty na mięso, bardziej do słodkiego mnie ciagnie (czego normalnie nie jem ) ale w zeszłym tygodniu zrobiłam dla rodzinki schabowe i zjadłam przy okazji
ale tak jak pisze Larcia, skażenie jest bardzo małe, też słyszelismy w wiadomościach, taki poziom skazenia był w Belgii w latach 90tych i później prowadzono badania na populacji ludzi, nie wykryto żadnych chorób...
co nie znaczy żeby zjadac popsute mięso, lepiej dmuchac na zimne
Misia byłam ostanio w Smythie i jakaś Polka mnie obsługiwała, ale nie czułam czosnku
a jak wygladasz, jak cie rozpoznam następnym razem to zagadam :-)
U mnie jest siostra z rodzinka, synek przeszczęsliwy bo bawi sie z kuzynkami, a jutro ostatni dzien w Irlandii o 3 nad ranem lecimy do Polski na całe 3 tygodnie
anineczka
królowa mrówek :P
Hej dziewczynki.
Do Polski też dotarło to mięsko.650 ton,zresztą do 12 krajów UE dotarło ;-)
Laptop mi padł i jest w servisie,korzystam gościnnie z kompa
Margaritta nooo wielka tajemnica nie jest to moje coś,bo to tylko kurs na prawo jazdy,ale jakoś nie chwale się tym bo jak nie zdam to się lekko załamię
W styczniu mam egzamin i jak tylko zdam to pakuję się do męża
Musze jeszcze pogonic M do ambasady po zgode na wyrobienie młodszemu paszport bo wygasł 4 grudnia.Mam nadzieje,że trafie na jakąś normalną urzędniczke i pogoni mi wyrób paszportu w 8 dni jak to miało miejsce poprzednio dla mojego starszaka
A tak to się obijamy.Młodszemu idą kolejne zęby i jest straszną marudą...zresztą on marudzi wiecznie,taki mamisynek
Na święta przyleci mój brat z żonką i 2 dzieci i to już wogóle będzie meksyk
Ale chociaż będzie wesoło.Tylko szkoda,że mój M nie może :-dry:
Choc są promocje z ryanair od 15-28 grudnia już za 20 zł mozna poleciec do Irlandii ale niewiem czy mi się chce samej leciec z dwójką powsinóg,które na tylku ani minuty nie usiedzą
Pozdrawiam Was wszystkie
Do Polski też dotarło to mięsko.650 ton,zresztą do 12 krajów UE dotarło ;-)
Laptop mi padł i jest w servisie,korzystam gościnnie z kompa
Margaritta nooo wielka tajemnica nie jest to moje coś,bo to tylko kurs na prawo jazdy,ale jakoś nie chwale się tym bo jak nie zdam to się lekko załamię
W styczniu mam egzamin i jak tylko zdam to pakuję się do męża
Musze jeszcze pogonic M do ambasady po zgode na wyrobienie młodszemu paszport bo wygasł 4 grudnia.Mam nadzieje,że trafie na jakąś normalną urzędniczke i pogoni mi wyrób paszportu w 8 dni jak to miało miejsce poprzednio dla mojego starszaka
A tak to się obijamy.Młodszemu idą kolejne zęby i jest straszną marudą...zresztą on marudzi wiecznie,taki mamisynek
Na święta przyleci mój brat z żonką i 2 dzieci i to już wogóle będzie meksyk
Ale chociaż będzie wesoło.Tylko szkoda,że mój M nie może :-dry:
Choc są promocje z ryanair od 15-28 grudnia już za 20 zł mozna poleciec do Irlandii ale niewiem czy mi się chce samej leciec z dwójką powsinóg,które na tylku ani minuty nie usiedzą
Pozdrawiam Was wszystkie
asia nicola
Zaciekawiona BB
jak tyle mam z galway to moze ktos bedzie mial ochote spotkac sie na wspolne zabawy z dzieciaczkami??a moze organizujecie jakis spotkania ja nie wiem bo jestem tu nowa
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Hello
W Smythcie pracuja 3 Polki)) Ja nosze okulary i obecnie pracuje na kasach A teraz siedze na tygodniowym zwolnieniu i gapie sie w TV.....na mnie 5 warstw swetrow, szalik i kaptur. Oblozona poduszkami i kocami...na okolo walaja sie chusteczki....generalnie obrazek zalosny)) Trzymajcie sie zdrowo Mamuski
W Smythcie pracuja 3 Polki)) Ja nosze okulary i obecnie pracuje na kasach A teraz siedze na tygodniowym zwolnieniu i gapie sie w TV.....na mnie 5 warstw swetrow, szalik i kaptur. Oblozona poduszkami i kocami...na okolo walaja sie chusteczki....generalnie obrazek zalosny)) Trzymajcie sie zdrowo Mamuski
martuśka23
Mama Julci i Kacperka
W niedziele moje marzenie o dziecku sie skończyły,o godz 21szej pojechałam z M do szpitala bo( zaczelam plamic)bynajmniej tak myślałam w szpitalu zrobili mi badania i powiedzieli ,ze w ciaży nie jestem wiec pokazałam zaświadczenie od gin z polski i ponowili badania wyszły niegatywnie,a ja jakoś niemoglam w to uwierzyć wiec w pon rano pojechałam do PolMedu do doktor Anety która zrobiła mi usg,które potwierdziło ze ciąży niebylo rozplakałam sie :-(no i tak skończyło sie moje szczeście:-( Jest mi bardzo zle i smutro narazie mam @,a po niej mam zaczość brac tabletki przepisane przez p.Anete.Niemoge zrozumiec czemu lekarka z polski tak sie pomylila skoro jest taki dobry lekarzemI to tyle :---(hej dziewczynki ja jeszcze w polsce w poniedziałek wracam do Irlandi .chciałam sie z wami podzielić wiadomością o tusz wczoraj byłam u gin i powiedział mi,ze bede mieć dzidzie jestem w 10tyg ciazy:-)!pozdrawiam
Ostatnia edycja:
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Marta...
To takie smutne...bardzo Ci wspolczuje takiego rozczarowania.
Z drugiej strony to normalnie nieprawdopodobne i oburzajace jak lekarz mogl sie tak pomylic??? To on nie widzial na USG czy jest dzidzia, czy nie?? szok....
Trzymaj sie Marta
To takie smutne...bardzo Ci wspolczuje takiego rozczarowania.
Z drugiej strony to normalnie nieprawdopodobne i oburzajace jak lekarz mogl sie tak pomylic??? To on nie widzial na USG czy jest dzidzia, czy nie?? szok....
Trzymaj sie Marta
reklama
biola
szczęsliwa mama
mrta wspolczuje ci kurcze no wlasnie to co ona widziala hmmmmm