reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej
Dziewczyny, podobno jak macie paragony to mozna mięso oddac do sklepu i zwrócą pieniądze

Ja ostatnio nie mam ochoty na mięso, bardziej do słodkiego mnie ciagnie (czego normalnie nie jem :-D) ale w zeszłym tygodniu zrobiłam dla rodzinki schabowe i zjadłam przy okazji

ale tak jak pisze Larcia, skażenie jest bardzo małe, też słyszelismy w wiadomościach, taki poziom skazenia był w Belgii w latach 90tych i później prowadzono badania na populacji ludzi, nie wykryto żadnych chorób...
co nie znaczy żeby zjadac popsute mięso, lepiej dmuchac na zimne

Misia byłam ostanio w Smythie i jakaś Polka mnie obsługiwała, ale nie czułam czosnku :-D
a jak wygladasz, jak cie rozpoznam następnym razem to zagadam :-)

U mnie jest siostra z rodzinka, synek przeszczęsliwy bo bawi sie z kuzynkami, a jutro ostatni dzien w Irlandii o 3 nad ranem lecimy do Polski na całe 3 tygodnie :tak:

Hej dziewczynki.
Do Polski też dotarło to mięsko.650 ton,zresztą do 12 krajów UE dotarło ;-)
Laptop mi padł i jest w servisie,korzystam gościnnie z kompa :dry:
Margaritta nooo wielka tajemnica nie jest to moje coś,bo to tylko kurs na prawo jazdy,ale jakoś nie chwale się tym bo jak nie zdam to się lekko załamię :baffled:
W styczniu mam egzamin i jak tylko zdam to pakuję się do męża :tak:
Musze jeszcze pogonic M do ambasady po zgode na wyrobienie młodszemu paszport bo wygasł 4 grudnia.Mam nadzieje,że trafie na jakąś normalną urzędniczke i pogoni mi wyrób paszportu w 8 dni jak to miało miejsce poprzednio dla mojego starszaka :blink:
A tak to się obijamy.Młodszemu idą kolejne zęby i jest straszną marudą...zresztą on marudzi wiecznie,taki mamisynek :baffled::-D
Na święta przyleci mój brat z żonką i 2 dzieci i to już wogóle będzie meksyk :-D:-D
Ale chociaż będzie wesoło.Tylko szkoda,że mój M nie może :-:)dry:
Choc są promocje z ryanair od 15-28 grudnia już za 20 zł mozna poleciec do Irlandii ale niewiem czy mi się chce samej leciec z dwójką powsinóg,które na tylku ani minuty nie usiedzą :happy:

Pozdrawiam Was wszystkie :tak:

Hello:)

W Smythcie pracuja 3 Polki:))) Ja nosze okulary i obecnie pracuje na kasach:) A teraz siedze na tygodniowym zwolnieniu i gapie sie w TV.....na mnie 5 warstw swetrow, szalik i kaptur. Oblozona poduszkami i kocami...na okolo walaja sie chusteczki....generalnie obrazek zalosny:))) Trzymajcie sie zdrowo Mamuski:)

a Ja tylko szybciutko chcę życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ (trochę szybko ale dziś lecimy do Pl, a tam za bardzo nie będę miała neta)

hej dziewczynki ja jeszcze w polsce w poniedziałek wracam do Irlandi .chciałam sie z wami podzielić wiadomością o tusz wczoraj byłam u gin i powiedział mi,ze bede mieć dzidzie jestem w 10tyg ciazy:-)!pozdrawiam
W niedziele moje marzenie o dziecku sie skończyły,o godz 21szej pojechałam z M do szpitala bo( zaczelam plamic)bynajmniej tak myślałam w szpitalu zrobili mi badania i powiedzieli ,ze w ciaży nie jestem wiec pokazałam zaświadczenie od gin z polski i ponowili badania wyszły niegatywnie,a ja jakoś niemoglam w to uwierzyć wiec w pon rano pojechałam do PolMedu do doktor Anety która zrobiła mi usg,które potwierdziło ze ciąży niebylo rozplakałam sie :-(no i tak skończyło sie moje szczeście:-( Jest mi bardzo zle i smutro narazie mam @,a po niej mam zaczość brac tabletki przepisane przez p.Anete.Niemoge zrozumiec czemu lekarka z polski tak sie pomylila skoro jest taki dobry lekarzem:wściekła/y:I to tyle :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Marta...

To takie smutne...bardzo Ci wspolczuje takiego rozczarowania.

Z drugiej strony to normalnie nieprawdopodobne i oburzajace jak lekarz mogl sie tak pomylic??? To on nie widzial na USG czy jest dzidzia, czy nie?? szok....

Trzymaj sie Marta:)

reklama
Do góry