reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

tak, przypadlo nam do gustu, a raczej mojej corci. Fajnie, bo moze sie wyszalec, wybiegac, a ma mnooooooostwo energii w sobie.

salome w tym roku bedziemy sami w 3, wiec duzo nie bede gotowac. Napewno bedzie smazony karp, kapusta z grzybami, pierogi,krokiety,barszcz z uszkami, z 2 salatki, sledzie w czyms i jakies ciacho. A na drugi dzien upieczemy szynke.

reklama
Hej dziewczyna mam na imie Kasia mieszkam z rodzina od 3lat w irlandi.Zycze wam wesołych świąt i szalonego sylwestra.Ja jestem bardzo szczęsliwa bo własnie w sobote ruszamy do Polski na 3tyg autem troche sie boje bo jestem w ciąży ale damy rade rok nie byłam w polsce tensknie już bardzo.Pozdrawiam :-)

Witaj Emili i napisz po powrocie jak było, bo ja sie samochodem wybieram w lecie z dwoma moimi maluchami:)))

Larcia - u Was w Wigilię je się ciasto i sałatki?

ja tez mieszkam koło merlin park:)
i z checia sie przyłaczymy do was:)tylko piszcie gdzie i o której:)
od nas babcia juz wyjechala ale za tydzien bedzie druga na swieta strasznie sie cieesze bo ostatnie dwa lata spedzilismy bez rodziny tylko znajomi ale w tym roku mam nadzieje ze bedzie super:)
Życzymy wam wszystkim spokojnych i zdrowych swiat:)
pozdro

Marta jesli to aktualne to chetnie skorzystamy z zaproszenia w poniedzialek o 14. ok?

Asia nicola bedziesz tez w poniedzialek/

kamcia super masz ze masz w tym roku tak rodzinnie :-)

Didi wracaj szybciutko

Moniadan weslych swiat i duzo zdrowka dla Sz

Larcia my tez tylko w trojke bedziemy na swieta i robie bardzo podobne menu :-) tez zajadamy ciasta i salatki ;-)

reklama
Do góry