reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Tichonek-dzieki ci dobra kobieto za uporzadkowanie przepisow...moje modly zostaly wysluchane!!

A ja sie witam:) Dzien jak codzien ostatnio...czyli 95 proc spedzone na kanapie,oblozona poduchami z ssakiem przy cycu:) Ale musze powiedziec,ze sie zmienia bobas...wyjasnial tak jakos i mu sie buzka zaokraglila:) Coz....10 dni to powazny wiek:) Czekam na chlopakow az wroca ze sklepu i czynie obiados ze szparagami w roli glownej...moja nurse by mnie powiesila....w koncu szparagi sa ZIELONE!!!

reklama
ja juz po pracy,ledwo doszłam:/:/buuu człowiek szybko do dobrego sie przyzwyczaja://
ale mam dobrą wiadomość,dostane auto zastępcze:-)mają zabrać moje tylko z dziadkiem muszą sie skontaktowac,bo dzwoniłam do jego ubezpieczalni,juz ktoś przede mną dzwonił a jak im powiedziałam ze będą jeszcze 3 takie tel. to babka sie załamała:/:/

zaraz kabla poszukam to wam wrzuce

tichonek wypychaj juz Mateuszka,czas najwyższy:-)

coś mi Szymka znowu wirus łapie,pewnie Oliwka go zaraziła:/

Wiecie co mam taka strasznie leniwa sasiadke ze nie moge wyjsc z podziwu.
Co trzy dni podjedza do niej Tesco i zakupki przywozi.Ja rozumiem jak sie np dzieciatko urodzilo czy jest sie chorym.Ale ta krowa nie pracujema jedno dziecko w wieku 4 lat i tylko na ploty jezdzi albo do niej przyjedzaja kolezaneczki.Boze moj maz by mnie chyba z domu wyrzucil.Ten jej maz taki fajny facet,przystojny,sympatyczny.A ona niedosyc ze jakas taka pokraka,stuknieta troche to leniwa.Ale sobie znalazl zonke,(nie irlandke ona jest z Kuby).Kurcze to ja mam 3 dzieci w tym dwoje niemowlat i tylko raz zamowilam tesco jak bylismy wszyscy chorzy.Normalnie takie babska jak ta moja sasiadka przyprawiaja mnie o dreszcze,a jeszcze potrafi powiedziec ze taka busy jest..

Gastone haha a ty nudzisz sie u przez okno filijesz :-D
Moze nie lubi robic zakupów ;-)
Tichonek No to faktycznie teraz nie daj sie i nie pozwól przenosić
Zrobiłam pomidorowke lazanki i gofry
DIecko wlasnie zadalo mi pytanie jak powstają grzmoty podczas burzy!?!
Ide sie doksztalcic :-)

Tichonku a tY jeszcze tu~!!!!??
marsz na porodowke!

Gastone super masz sasiadke:-D:-D:szok::szok:

Moniadan juz wiesz jak powstaja te grzomty??:-D

Pauletta brawa dla Wiktorka!!!dzielny z niego chlopiec:)

Marta czekamy na foty!!!

a ja trzasnelam na obiad pyszne klopsiki w sosie koperkowo-paprykowym:-p

A ktora kobieta nie lubi? ;-)Ona leniwa i tyle.A przez okno filowac nie musze bo siedzac na kanapie widze poprostu wielki samochod z tesco ktorego przeoczyc nie mozna ;-)
Wogole ja chyba jakos uprzedzona do tej kobiety jestem.Mialam przyjemnosc z nia obcowac i naprawde troszke babka ma nierowno pod sufitem.Skumplowala sie jeszcze z nasza byla sasiadka - amerykanka, ktora wie o wszystkich wszystko.Siedza i plotkuja tylko.Amerykanka tez nie pracuje i od 8 rano juz u niej siedzi.Biedne te chlopy sa..

A ja znow dzis siedze na kanapie,bo wstac nie moge bo ryk jest.Ale przed chwila moje krokodyle nakarmilamm,ogladaja bajki i mam nadzieje ze zasna bo musze obiad skonczyc.
Jedyny plus to ze sobie frencha walnelam i przynajmniej dlonie mam ladne bo o lbie tego powiedziec nie moge...Kurcze mysle o zmianie koloru,ale sama nie wiem..
:-D:-D:-D noo tak a ja gadam jak ta moja sasiadka,pazurki zrobilam,fryz bym se zrobila,obiadu nie mam:-D:-D zakupow tez jeszcze nie zrobilam bo auta jeszcze nie mam.Hmm moze tesco zamowie ??:-D

Wlasnie dzwonil moj J widzial krolowa Eluznie:-D:-D

Ostatnia edycja:
18052011054.jpg18052011059.jpg18052011057.jpg18052011056.jpg18052011055.jpg

Marta kurcze strasznie mi przykro :sorry:
A tego dziadka nawet na zdjęciu masz widzę :shocked2:
Mam nadzieję,że wyjdziecie na prostą z tym autem,ale kiedyś czytałam,że chcesz zmienic na passata?

Tichonku olejek rycynowy wiem,że jest stosowany by nie miec lewatywy w szpitalu,tak więc radzę Ci nie próbuj :-D:-D
No Mati,czas najwyższy uparciuchu ;-)

Kasiuleczka25 juz ok z forum? Czy dalej problem?

Margaritta Twoja córeczka już wróciła z wycieczki? Zadowolona?

Ja to o moich sąsiadach jak widzę nie wiem nic :szok::-D chyba za mało się interesuję nimi.

dobra,na dziś chyba koniec mojej aktywności,zaraz obieram kierunek kanapa,tylko makaron dogotuję dla męża.

anineczka jest dziadek jest,specjalnie fotke mu zrobiłam,właśnie dostałam informacje ze przyjadą po samochód,przyprowadzą mi drugi a jak naprawa będzie droższa to dadzą kase za auto bo podobno układ kierowniczy poszedł,koło jest wciśnięte i felga pogięta:/:/:/a jednak po tym wypadku stwierdziłam ze tutaj nowego auta nie kupie,nie opłaca sie bo nawet jak ja nie rozwale to ktoś inny:-(

reklama
Do góry