mnie w aucie nie było,zostawiłam pod super value i dziadek tak parkował ze 5 samochodów skasował:/:/wracam z zakupów a auto zgniecione przez 2 inne,tym sposobem 2 boki i przód skasowany i ciężko sie kieruje,coś poprzestawiane:-(
reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Taddaammmmmmmm :-):-):-):-) dziś mój synek przechodził cały dzień w jednych spodniach, zero wpadek szkoda, że nie ma tańczącej emotikonki
Marta to dziadek, że tak powiem wymiatał oby się sprawa szybko rozwiązała ;-)
brawo dla Wiktorkaa dziadek wymiatał,lubiczanka widziała jego dziełomam fotki na tel.ale kabel musze znaleźć,facet zrobił sobie miejsce parkingoweporozsuwał samochody na boki i stanął w poprzekTaddaammmmmmmm :-):-):-):-) dziś mój synek przechodził cały dzień w jednych spodniach, zero wpadek szkoda, że nie ma tańczącej emotikonki
ciekawe ile sie czeka na wypłate kasybędziemy musieli go sprzedać jeśli sie okaże ze wał jest przesunięty
didi
Fanka BB :)
siemanko
milego dnia zycze
u mnie po staremu..dzisiaj znowu mam domowe przedszkole...a do tego mam pierwsza @ po wyjeciu implanta..i jajniki bola mnie jak jasna cholera... wiec i nastruj cudowny ..wrrr
milego dnia zycze
u mnie po staremu..dzisiaj znowu mam domowe przedszkole...a do tego mam pierwsza @ po wyjeciu implanta..i jajniki bola mnie jak jasna cholera... wiec i nastruj cudowny ..wrrr
heej!
Marta-ja bym chyba zjadła tam tego dziadka,gdyby mi tak auto uszkodził.No aż się trzęsę jak sobie wyobrażę.Oby jednak walu nie przesunął,bo chyba musiałby porządnie przypie....yc,żeby się tak stało.Mam nadzieje ze to nic poważnego..
didi-ulgi w cierpieniu życzę!Ja tez zawsze zdycham:-(
Tichonek-a jak Ty tam, w dniu terminu?
U nas ponoć roboty podwórkowe się zaczną..Maja nam drogę wyrównać bo masakra lekka..i drzewa przyciąć bo dom przysłaniają z jednej strony i landlordowi to nie pasi
Oby za bardzo tego nie wygolił bo jeszcze krowy z pola mi się na podwórku zagnieżdżą.. ach te wiejskie klimaty...;-)
Milego dnia,tradycyjnie!U mnie słonko za oknem..
Marta-ja bym chyba zjadła tam tego dziadka,gdyby mi tak auto uszkodził.No aż się trzęsę jak sobie wyobrażę.Oby jednak walu nie przesunął,bo chyba musiałby porządnie przypie....yc,żeby się tak stało.Mam nadzieje ze to nic poważnego..
didi-ulgi w cierpieniu życzę!Ja tez zawsze zdycham:-(
Tichonek-a jak Ty tam, w dniu terminu?
U nas ponoć roboty podwórkowe się zaczną..Maja nam drogę wyrównać bo masakra lekka..i drzewa przyciąć bo dom przysłaniają z jednej strony i landlordowi to nie pasi
Oby za bardzo tego nie wygolił bo jeszcze krowy z pola mi się na podwórku zagnieżdżą.. ach te wiejskie klimaty...;-)
Milego dnia,tradycyjnie!U mnie słonko za oknem..
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Bry:-)
Oficjalnie dobiłam do terminu więc suwaczki wariują
MartaF OMG!Może dziadek okularów nie założyłCo on?!Ja pierdzielęJak będziesz miała kabel to dawaj zaraz te foty
Pauletta brawka dla Wici.A co, bałaś się zapeszyć i dltego na blogu nie wspomniałaś o tym?:-)
Didi a czemu i Ty implanta wyjęłaś?
Mnie dziś czeka zaś dłuuugi dzień w poczekalni szpitalnej i normalnie tryskam radością na samą myśl o tym fakcie
Oficjalnie dobiłam do terminu więc suwaczki wariują
MartaF OMG!Może dziadek okularów nie założyłCo on?!Ja pierdzielęJak będziesz miała kabel to dawaj zaraz te foty
Pauletta brawka dla Wici.A co, bałaś się zapeszyć i dltego na blogu nie wspomniałaś o tym?:-)
Didi a czemu i Ty implanta wyjęłaś?
Mnie dziś czeka zaś dłuuugi dzień w poczekalni szpitalnej i normalnie tryskam radością na samą myśl o tym fakcie
Hej mamcie.
Tichonek ty jeszcze tu? Biedaczko..
Marta dziadek ma krzepe,tyle aut rozwalic.Wspolczuje bo bez auta jak bez reki..
zwlaszcza jak sie dzieci ma...
A ja sama bo J pojechal znow do Dublina z Maxem moje autko odebrac :-) Dziewczynki mi dzis troszke szaleja,wiec w chalupce za wiele nie zrobie;-( Milego dnia.
Tichonek ty jeszcze tu? Biedaczko..
Marta dziadek ma krzepe,tyle aut rozwalic.Wspolczuje bo bez auta jak bez reki..
zwlaszcza jak sie dzieci ma...
A ja sama bo J pojechal znow do Dublina z Maxem moje autko odebrac :-) Dziewczynki mi dzis troszke szaleja,wiec w chalupce za wiele nie zrobie;-( Milego dnia.
Aniaa83
Fanka BB :)
Witam mega wku......na
Tichonek pewnie powtorka z rozyrywki bedzie jak z Radkiem
Tichonek pewnie powtorka z rozyrywki bedzie jak z Radkiem
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Aniaa co tam?
A ja sobie nie dam przenosić tym razem 11 dniDziś P ze mną jedzie i niech coś zadziała bo już takiej rozrywki,że dziecko z 1 punktem się rodzi nie chcę
A ja sobie nie dam przenosić tym razem 11 dniDziś P ze mną jedzie i niech coś zadziała bo już takiej rozrywki,że dziecko z 1 punktem się rodzi nie chcę
reklama