reklama
Aniaa83
Fanka BB :)
My wlasnie wrocilismy od znajomych telefonu nie wzielam a tu wiadomosc od Tichonka ale widze ze juz wszystko wiecie
Net mamy nowy wiec mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze dzialal
Tichonek szczesliwego rozwiazania zycze.
Gastone przykro mi bardzo ze tak z autem wyszlo
Net mamy nowy wiec mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze dzialal
Tichonek szczesliwego rozwiazania zycze.
Gastone przykro mi bardzo ze tak z autem wyszlo
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Kurka wodna-Tichonek-trzymaj sie tam. Pewnie beda wywolywac, z wysokim cisnieniem nie ma zartow.
Gastonku- a to pech!! Oby chlopaki szybko dotarli. Max mial przygode
Marta- wspolczuje przezyc z autkiem...co za dziadyga!
U nas spokojny wieczor. Duzy chlopak usypia sredniego, a maly spi na kanapie-wykapany,wymasowany i nacycowany Tylko ja odnioslam obrazenia w formie osikania mnie ze 3 razy podczas zabiegow pielegnacyjnych Ci faceci....machaja tymi fujarkami na prawo i lewo!!
Gastonku- a to pech!! Oby chlopaki szybko dotarli. Max mial przygode
Marta- wspolczuje przezyc z autkiem...co za dziadyga!
U nas spokojny wieczor. Duzy chlopak usypia sredniego, a maly spi na kanapie-wykapany,wymasowany i nacycowany Tylko ja odnioslam obrazenia w formie osikania mnie ze 3 razy podczas zabiegow pielegnacyjnych Ci faceci....machaja tymi fujarkami na prawo i lewo!!
pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo jak dobrze, że ten dzien już dobiega ku końcowi P musiał zostać dzisiaj w domu, bo ja rano na kurs szłam a Zuzka wieczorem gorączki dostała i mało spała w nocy więc nie chciałam jej po ludziach szlajać i P wziął wolne...masakra chyba jej zęby idą ale bidulka nie do życia dziś nadwrażliwa na ból ...lekkie puknięcia w cokolwiek a ta się zanosiła od płaczu:-( teraz śpi ale co jakiś czas się budzi ze strasznym płaczem...kurcze noooo, że te zębiska muszą tak boleć :---( za to choć jeden powód do radości Wiktorek kolejny dzień bez wpadek :-) nooo nie taki diabeł straszny ;-) a jeszcze dwa tygodnie temu nauczycielka z klasy, którą byłam oglądać w nowej szkole mówiła, żebym się nie przejmowała, że on w pieluszce bo dzieci z ASD bardzo często ok 6-7 roku się z nimi żegnają a tu całkiem nam sprawnie poszło tfu tfu tfu oby nie zapeszyć ;-);-);-)
Gastone a to ci pech my też całkiem niedawno kupiliśmy samochód a już wspomaganie musieliśmy wymienić a teraz sprzęgło się szykuję na wymianę
Zmykam do wyrka zregenerować siły na jutro bo coś czuję, że będzie powtórka z rozrywki z Zuzą na szczęście W jutro i w szkole i w przedszkolu więc będę mogła jej poświęcić cały mój czas
Tichonku powodzenia oby wszystko gładko poszło p.s. tak , nie pisałam na blogu aby nie zapeszyć :-)
Gastone a to ci pech my też całkiem niedawno kupiliśmy samochód a już wspomaganie musieliśmy wymienić a teraz sprzęgło się szykuję na wymianę
Zmykam do wyrka zregenerować siły na jutro bo coś czuję, że będzie powtórka z rozrywki z Zuzą na szczęście W jutro i w szkole i w przedszkolu więc będę mogła jej poświęcić cały mój czas
Tichonku powodzenia oby wszystko gładko poszło p.s. tak , nie pisałam na blogu aby nie zapeszyć :-)
Tichonku-szczęśliwego rozwiązania!
gastone-kupowaliście od prywatnej osoby czy od dealera?
Od dealera.Auto na gwarancji jest wiec wszelkie koszty ponosi dealer.O tyle dobrze ze o to sie martwic nie musze,bo koles dzwonil kilka razy i sie interesowal sytuacja w porzadku jest:-) Miejmy nadzieje tylko ze autko jutro do odebrania bedzie ze faktycznie trzeba zresetowac kOmputer.
Ja juz wam nie przynudzam.Dobrej nocki.
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Tichonkowa ciśnienie ma idealne Miała wysokie na początku wizyty,ale to u niej normalka- a pozniej się normowalo. Spac nie może bo co chwila KTG i inne takie tam. Ale póki co nic się nie dzieje.
Dobranoc
aaa pauletta gratki dla Witkora zuch chłopak
Dobranoc
aaa pauletta gratki dla Witkora zuch chłopak
didi
Fanka BB :)
siemanko
Tichonek..oby juz Cie zostawili i wywolali.szybkiego rozwiazania ..no i dorze ze cisnienie wporzadku
no a u nas leje jak smok..ale mimo to milego dnia zycze
Tichonek..oby juz Cie zostawili i wywolali.szybkiego rozwiazania ..no i dorze ze cisnienie wporzadku
no a u nas leje jak smok..ale mimo to milego dnia zycze
Hey mamusie
Rzadko sie odzywam, wiem, ale w sumie nic ciekawego sie nie dzieje. Daje tylko znac, ze czasem podczytuje Was i uciekam robic sniadanko.
Tichonek dlugo juz nie bedziesz musiala czekac, to juz tuz tuz...pewnie Cie zostawia, wiec trzymam kciuki za szybki i szczesliwy porod!
Marta wspolczuje z sytuacja z autem, masakra....coz...dziadek slepy i nie widzi
gastone Tobie rowniez wspolczuje z autem, wazne ze na gwarancji, wiec staraj sie nie przejmowac. Szkoda tylko, ze synek sie wczoraj wymeczyl.
Rzadko sie odzywam, wiem, ale w sumie nic ciekawego sie nie dzieje. Daje tylko znac, ze czasem podczytuje Was i uciekam robic sniadanko.
Tichonek dlugo juz nie bedziesz musiala czekac, to juz tuz tuz...pewnie Cie zostawia, wiec trzymam kciuki za szybki i szczesliwy porod!
Marta wspolczuje z sytuacja z autem, masakra....coz...dziadek slepy i nie widzi
gastone Tobie rowniez wspolczuje z autem, wazne ze na gwarancji, wiec staraj sie nie przejmowac. Szkoda tylko, ze synek sie wczoraj wymeczyl.
witam!
A u nas się przejaśnia..;-)Pewnie znów chwilowo jak znam życie.
Wikta już 3ci dzień pokasłuje i nie wiem o co kamanbo żadnych innych objawów..
Tichonek-powodzenia raz jeszcze.Myślę ze wrócisz do domku już z Mateuszkiem w objęciach
Sie zdenerwowała to i ciśnienie skoczyło.Dobrze ze się Nia zajęli jak trzeba
gastone-aha...W tej sytuacji nawet jeśli sprzedawca byłaby osoba prywatna i tak musiałaby naprawić auto na własny koszt..Mam nadzieje ze to komputer...
misia-ciągle zapominam zapytać...Jak się sprawują pieluszki wielorazowe?Nie żałujesz decyzji?-pytam bom ciekawa..
Do później!
A u nas się przejaśnia..;-)Pewnie znów chwilowo jak znam życie.
Wikta już 3ci dzień pokasłuje i nie wiem o co kamanbo żadnych innych objawów..
Tichonek-powodzenia raz jeszcze.Myślę ze wrócisz do domku już z Mateuszkiem w objęciach
Sie zdenerwowała to i ciśnienie skoczyło.Dobrze ze się Nia zajęli jak trzeba
gastone-aha...W tej sytuacji nawet jeśli sprzedawca byłaby osoba prywatna i tak musiałaby naprawić auto na własny koszt..Mam nadzieje ze to komputer...
misia-ciągle zapominam zapytać...Jak się sprawują pieluszki wielorazowe?Nie żałujesz decyzji?-pytam bom ciekawa..
Do później!
reklama
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
witam sie i zmykam:-)
Tichonku-trzymamy kciuki,oby wszystko sprawnie poszlo,jeszcze troszke i bedziesz miec Mateuszka przy sobie :-)
A mnie wciaz kark napierdziela,najgorzej jest ranem bo wszystkie miesnie zastane i juz 3cia noc nie przespana, kiedy to minie
spadam pic kawusie, milego dzionka
Tichonku-trzymamy kciuki,oby wszystko sprawnie poszlo,jeszcze troszke i bedziesz miec Mateuszka przy sobie :-)
A mnie wciaz kark napierdziela,najgorzej jest ranem bo wszystkie miesnie zastane i juz 3cia noc nie przespana, kiedy to minie
spadam pic kawusie, milego dzionka