reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jedziemy do Swords po nowy net bo ten cos szwankuje

Moniadan pisalam na watku ciazowy,zle wyniki mi wyszly i 3 tyg przed porodem kaza mi brac leki straszac anemia

Tichonku mi chodzilo tylko ze przenosisz w zadnym wypadku nie zycze Ci aby dziecko mialo jednen punkt

Ide sie szykowac ,takze milego dnia zycze

reklama
Dzień Dobry:-)dziewczyny.
Moniadan to super ze do Polski jedziecie,my to dopiero w grudniu lecimy do Polski.
Tichonku Ty jeszcze w domku-masakra.
Aniaa83 lepszego humorku życze.
Ja siedze i oglądam Na Wspólnej powtorke z wczoraj.
Pogoda sie zapowiada ładnie widze,słoneczko świeci.:-)
Miłego czwartku.

Aniaa ja wiem;-):tak:A mnie o to,że przenosić to ja rozumiem ale nie tyle czasu co Radka:no:
Moniadan lepiej zapytaj czego nie próbowałam:-D
Wczoraj czytałam,że dużo dziewczyn olej rycynowy pije na wywołanie:eek:Ale tego nie będę próbować:no:

Gliwa, dopiero za 1.5 m-ca jedziemy, ale na całe wakacje :-)
Tichonek, moze dzis na wizycie coś poradzą
A to Radek przez przenoszenie dostał tylko 1 pkt?
Aniaa nie matrw sie, jesli przepisali leki to weź je, przeciez to dla waszego zdrowia, głowa do góry ;-)
ok ide sprzątac i tworzyc jakiś obiad

Moniadan tak,bo przez te 11 dni łożysko się przestarzało do tego wrosło się w macicę (ale tego kiedy się wrosło to nie wiem:sorry:) i nie dotleniało dziecka jak trzeba:-(Nawet GP tu mi mówiła to samo,że to jest pewnie przyczyna i żebym sobie nie dała przenosić tyle czasu tym razem:sorry:

Albo może bardziej jak słonica:-D:-D
W sumie to mogliby mi tam cos pogmerać dziś ale nie liczę na to:sorry2:Przygotowana do zajęć jestem,właśnie z łazienki się wyłoniłam:-DŁysa
embarrassed.gif
laugh.gif

Taddaammmmmmmm :-):-):-):-) dziś mój synek przechodził cały dzień w jednych spodniach, zero wpadek :tak::tak::tak: szkoda, że nie ma tańczącej emotikonki :-D:-D:-D:-D
Marta to dziadek, że tak powiem wymiatał:baffled::sorry2::sorry2::sorry2: oby się sprawa szybko rozwiązała ;-)

Pauletta gratulacje dla Wiktorka

Tichonku może jeszcze coś się ruszy dzisiaj

Witam
Ania wstala tyłkiem do góry i lewą nogą, tak broi i ryczy, krzyczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Didi a czemu i Ty implanta wyjęłaś?:cool2::rolleyes2:
Mnie dziś czeka zaś dłuuugi dzień w poczekalni szpitalnej i normalnie tryskam radością na samą myśl o tym fakcie:dry:
pozbyłam się implanta właśnie ze względu na @ bo z nim miałam takie jakby wcale albo ponad 2 tygodnie albo 2 razy w mies... wróciłam na Yasminelle... i jestem zadowolona...i nie nie nie nie planuje 3 bobaska

reklama
hej kobitki
kurcze cos mi sie przestwilo na forum, czesc mam po angielsku a w postach zamiast polskich liter mam jakies dziwne hieroglify(ze nie moge sie doczytac) wiecie moze jak mam to przestawic?????????????????????????????????? bo ja pojecia nie mam.

Do góry