Witam sie:-) Spiaca jeszcze ja mops..Wogole ostatnio od kilku tygodni ciagle jestem spiaca.Cukier badalam,wszystkie badania robilam wiec zdrowa jestemNie wiem o co chodzi..W ciagu kilku minut potrafie odleciec..Gdyby nie dzieci spalabym calymi dniami.
reklama
witam się!
Spadam zaraz na zakupy bo potrzebuje kilku rzeczy. Widze ze się przejaśnia za oknem...czyżby się rozpogodziło wreszcie?
marcysia-ha ha..miałam te sama akcje dzisiaj.Po powrocie z łazienki zastałam mala na ławie (nauczyła się wchodzić) z paluchami w kubku.Moje dziecko jest amatorem pianki z kolei;-)
miłego dnia!
Spadam zaraz na zakupy bo potrzebuje kilku rzeczy. Widze ze się przejaśnia za oknem...czyżby się rozpogodziło wreszcie?
marcysia-ha ha..miałam te sama akcje dzisiaj.Po powrocie z łazienki zastałam mala na ławie (nauczyła się wchodzić) z paluchami w kubku.Moje dziecko jest amatorem pianki z kolei;-)
miłego dnia!
AsienkaM1986
mama Zuzi
marcysia pilnuj kawki bo na drzemke zamiast synia pojdzie mama.
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Bry:-) (albo)
Tak,Marcysia jestem jeszcze z WamiI się nigdzie nie wybieram na tę chwilę
Dziś leżę i odpoczywam,nic nie gotuję,nic nie sprzątam bo mi nogi eksplodują
Jutro wizyta w szpitalu i już się cieszęTyle godzin bez miejsca siedzącegoP jedzie ze mną,może coś wskóra bo jak pomyślę o 2 tygodniach po terminie i wywoływaniu dopiero wtedy to już mi się odechciewa wszystkiego
Margaritta jest piąteczka?Czy tylko z minusem?Bo,że zdałaś to nawet nie podlega wątpliwości:-)
Tak,Marcysia jestem jeszcze z WamiI się nigdzie nie wybieram na tę chwilę
Dziś leżę i odpoczywam,nic nie gotuję,nic nie sprzątam bo mi nogi eksplodują
Jutro wizyta w szpitalu i już się cieszęTyle godzin bez miejsca siedzącegoP jedzie ze mną,może coś wskóra bo jak pomyślę o 2 tygodniach po terminie i wywoływaniu dopiero wtedy to już mi się odechciewa wszystkiego
Margaritta jest piąteczka?Czy tylko z minusem?Bo,że zdałaś to nawet nie podlega wątpliwości:-)
Aniaa83
Fanka BB :)
Witam
AsienkaM ogolnie dobrze procz tego ze nogi puchna
Gastone a badania na tarczyce robilas?Wystarczy zrobic wyniki TSH, fT3 i fT4 i
Tichonek moze P wez w obroty wieczorkiem
Ja niedawno wstalam,sniadanko zjadlam i teraz sobie siedzimy moj ma dzis wolne planujemy co by tu robic
AsienkaM ogolnie dobrze procz tego ze nogi puchna
Gastone a badania na tarczyce robilas?Wystarczy zrobic wyniki TSH, fT3 i fT4 i
Tichonek moze P wez w obroty wieczorkiem
Ja niedawno wstalam,sniadanko zjadlam i teraz sobie siedzimy moj ma dzis wolne planujemy co by tu robic
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
helloł
ehh- z mamcią na skype pogadałam i mi się chyba oko spociło
Tichonku, ewelcia - na 30 punktów mozliwych do zdobycia dostałam... 26 soł- myśle,ze będzie dobrze- wyniki na poczatku czerwca. dzięki dziewczynki za doping;-)
Tichonku to Radzio "zawiedziony" bedzie jak Mati wytrzyma do przyjazdu tesciów nie no dzołk- i tak bedzie rozrdowany bo dziadkowie będą:-)
madbebe u nas się tam nic nie rozjasnia szaro i spiąco strasznie
marcysia a moze Cię "zawiało"- jak to zwykła mawiac moja mamcia. Boli wiem, ale kiedys minie ;-) No i wlasnie maścią sie tego ponoć nie traktuje. Oby szybko sobie poszło.
anineczko zasnęłaś znow gdzies na siedząco?? i ja tak miałam z dziewczynkami- choc z Martysią częsciej- normlanie niezaleznie od pory dnia i miejsca- siup i juz mnie nie było
moniadan pozwolę sobie odpowiedziec za lubiczanke- dziś chyba nie ona zjawi się w Dublinie, ale moze i plany sie zmieniły od 2 dni. Jak sie miewa mój kolega Eryk? czekam na opowiesci o tapirach
Tak mnie pochłonęło przygotowywanie tego dnia otwartego w naszej polskiej szkole,ze kompletnie zapomniałam o tym,ze moze jakies pranie by trza czy coś
ale pogoda zadna więc sobie tak to tez tłumaczę.
Spokojnego dnia kobietki
aaa Gastone fajna furka
ehh- z mamcią na skype pogadałam i mi się chyba oko spociło
Tichonku, ewelcia - na 30 punktów mozliwych do zdobycia dostałam... 26 soł- myśle,ze będzie dobrze- wyniki na poczatku czerwca. dzięki dziewczynki za doping;-)
Tichonku to Radzio "zawiedziony" bedzie jak Mati wytrzyma do przyjazdu tesciów nie no dzołk- i tak bedzie rozrdowany bo dziadkowie będą:-)
madbebe u nas się tam nic nie rozjasnia szaro i spiąco strasznie
marcysia a moze Cię "zawiało"- jak to zwykła mawiac moja mamcia. Boli wiem, ale kiedys minie ;-) No i wlasnie maścią sie tego ponoć nie traktuje. Oby szybko sobie poszło.
anineczko zasnęłaś znow gdzies na siedząco?? i ja tak miałam z dziewczynkami- choc z Martysią częsciej- normlanie niezaleznie od pory dnia i miejsca- siup i juz mnie nie było
moniadan pozwolę sobie odpowiedziec za lubiczanke- dziś chyba nie ona zjawi się w Dublinie, ale moze i plany sie zmieniły od 2 dni. Jak sie miewa mój kolega Eryk? czekam na opowiesci o tapirach
Tak mnie pochłonęło przygotowywanie tego dnia otwartego w naszej polskiej szkole,ze kompletnie zapomniałam o tym,ze moze jakies pranie by trza czy coś
ale pogoda zadna więc sobie tak to tez tłumaczę.
Spokojnego dnia kobietki
aaa Gastone fajna furka
Aniaa83
na 30 punktów mozliwych do zdobycia dostałam... 26 soł- myśle,ze będzie dobrze- wyniki na poczatku czerwca. dzięki dziewczynki za doping;-)
Gratulacje
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Bry
Margaritta gratulacje
Gastone fajne autko
AsienkoM moje zdrówko już lepiej, może bez rewelacji jeszcze, ale lepiej. Ależ macie zdolną tę córcię:-)
Margaritta gratulacje
Gastone fajne autko
AsienkoM moje zdrówko już lepiej, może bez rewelacji jeszcze, ale lepiej. Ależ macie zdolną tę córcię:-)
GLIWA
Witam.
Gastone fajne autko:-).
Tichonku to Cie trzyma Mateuszek.
A ja siedze i kończe sniadanko,pogoda taka sobie oby tylko nie padało.
I oczywiście ogladam swój serial Nie Igraj z aniołem:-).
Miłego Dzionka.
Gastone fajne autko:-).
Tichonku to Cie trzyma Mateuszek.
A ja siedze i kończe sniadanko,pogoda taka sobie oby tylko nie padało.
I oczywiście ogladam swój serial Nie Igraj z aniołem:-).
Miłego Dzionka.
reklama
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Asieńko, Aniu - dziękuję :-)
A ja się poczepiam trochę a co a propos tego wątku z przepisami. Tichonkowa zdolna bestia jest to powinna ogarnąc Mianowicie sobie tak myślałam, ze... może dałoby rade.. np.. posegregować te przepisy "tematycznie' tzn. zapiekanki do zapiekanek, ciasta do ciast, surówki do surówek wiem roboty a roboty,ale.. może warto
Pokrzywke zaprzyłam i pranie wstawiłam. Olllleee
A mialam pisać, od poniedziałku moja Nikola przeszła na salę do dzieci starszych - po godzinie po dwie,ale widze, ze nie zrobiło jej to róznicy. Jaka była uchachana tak zostało ;-)
A ja się poczepiam trochę a co a propos tego wątku z przepisami. Tichonkowa zdolna bestia jest to powinna ogarnąc Mianowicie sobie tak myślałam, ze... może dałoby rade.. np.. posegregować te przepisy "tematycznie' tzn. zapiekanki do zapiekanek, ciasta do ciast, surówki do surówek wiem roboty a roboty,ale.. może warto
Pokrzywke zaprzyłam i pranie wstawiłam. Olllleee
A mialam pisać, od poniedziałku moja Nikola przeszła na salę do dzieci starszych - po godzinie po dwie,ale widze, ze nie zrobiło jej to róznicy. Jaka była uchachana tak zostało ;-)