reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie:-) Spiaca jeszcze ja mops..Wogole ostatnio od kilku tygodni ciagle jestem spiaca.Cukier badalam,wszystkie badania robilam wiec zdrowa jestemNie wiem o co chodzi..W ciagu kilku minut potrafie odleciec..Gdyby nie dzieci spalabym calymi dniami.

reklama
witam się!

Spadam zaraz na zakupy bo potrzebuje kilku rzeczy. Widze ze się przejaśnia za oknem...czyżby się rozpogodziło wreszcie?:blink:
marcysia
-ha ha..miałam te sama akcje dzisiaj.Po powrocie z łazienki zastałam mala na
ławie (nauczyła się wchodzić) z paluchami w kubku.Moje dziecko jest amatorem pianki z kolei;-)

miłego dnia!

Bry:-) (albo:confused2:)
Tak,Marcysia jestem jeszcze z Wami:sorry2:I się nigdzie nie wybieram na tę chwilę:sorry2:
Dziś leżę i odpoczywam,nic nie gotuję,nic nie sprzątam bo mi nogi eksplodują:sorry2:
Jutro wizyta w szpitalu i już się cieszę:crazy:Tyle godzin bez miejsca siedzącego:wściekła/y:P jedzie ze mną,może coś wskóra bo jak pomyślę o 2 tygodniach po terminie i wywoływaniu dopiero wtedy to już mi się odechciewa wszystkiego:no:
Margaritta jest piąteczka?Czy tylko z minusem?:-DBo,że zdałaś to nawet nie podlega wątpliwości:-)

Witam

AsienkaM ogolnie dobrze procz tego ze nogi puchna

Gastone a badania na tarczyce robilas?Wystarczy zrobic wyniki TSH, fT3 i fT4 i

Tichonek moze P wez w obroty wieczorkiem :-D

Ja niedawno wstalam,sniadanko zjadlam i teraz sobie siedzimy moj ma dzis wolne :tak:planujemy co by tu robic

helloł

ehh- z mamcią na skype pogadałam i mi się chyba oko spociło :sorry2:

Tichonku, ewelcia - na 30 punktów mozliwych do zdobycia dostałam... 26:cool2: soł- myśle,ze będzie dobrze- wyniki na poczatku czerwca. dzięki dziewczynki za doping;-)

Tichonku to Radzio "zawiedziony" bedzie jak Mati wytrzyma do przyjazdu tesciów:-D nie no dzołk- i tak bedzie rozrdowany bo dziadkowie będą:-)

madbebe u nas się tam nic nie rozjasnia :confused2: szaro i spiąco strasznie

marcysia a moze Cię "zawiało"- jak to zwykła mawiac moja mamcia. Boli wiem, ale kiedys minie ;-) No i wlasnie maścią sie tego ponoć nie traktuje. Oby szybko sobie poszło.

anineczko zasnęłaś znow gdzies na siedząco?? :sorry2: i ja tak miałam z dziewczynkami- choc z Martysią częsciej- normlanie niezaleznie od pory dnia i miejsca- siup i juz mnie nie było :sorry2::-D

moniadan
pozwolę sobie odpowiedziec za lubiczanke- dziś chyba nie ona zjawi się w Dublinie, ale moze i plany sie zmieniły od 2 dni. Jak sie miewa mój kolega Eryk? czekam na opowiesci o tapirach :-p:-D

Tak mnie pochłonęło przygotowywanie tego dnia otwartego w naszej polskiej szkole,ze kompletnie zapomniałam o tym,ze moze jakies pranie by trza czy coś:confused2:
ale pogoda zadna więc sobie tak to tez tłumaczę.:-D

Spokojnego dnia kobietki

aaa Gastone fajna furka:cool2:

Witam.
Gastone fajne autko:-).
Tichonku to Cie trzyma Mateuszek.
A ja siedze i kończe sniadanko,pogoda taka sobie oby tylko nie padało.
I oczywiście ogladam swój serial Nie Igraj z aniołem:-).
Miłego Dzionka.

reklama
Asieńko, Aniu - dziękuję :-)

A ja się poczepiam trochę a co :happy: a propos tego wątku z przepisami. Tichonkowa zdolna bestia jest to powinna ogarnąc :baffled::-D Mianowicie sobie tak myślałam, ze... może dałoby rade.. np.. posegregować te przepisy "tematycznie' :baffled: tzn. zapiekanki do zapiekanek, ciasta do ciast, surówki do surówek:baffled: wiem roboty a roboty,ale.. może warto :sorry2:

Pokrzywke zaprzyłam i pranie wstawiłam. Olllleee:cool2:

A mialam pisać, od poniedziałku moja Nikola przeszła na salę do dzieci starszych - po godzinie po dwie,ale widze, ze nie zrobiło jej to róznicy. Jaka była uchachana tak zostało ;-)

Do góry