reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

już docztałąm o co chodzi z tyim przepisałm... :-p

i tak już przy okazji pomyslałam ze moze te tematy z wyborem moda można już usunąć:tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
anineczko tichonku

ja mam propozycję :-p
niech tichonek napisze 2 czy nawet 3 posty w i napisze po 3 kropki w każdym ...(bo pustych nie można post ów dawać)
Ty później połącz je ze swoimi a przy łaczeniu bedziesz miała możliwość wyboru czyj ma zostać post czy anineczki czy tichonka i ustaw na tichonka i bedzie mogła je edytować:tak::-)

misia
to niezłą miałaś babeczkę..
moja nic mi o jedzeniu nie mówiła ani teraz ani przy 1 porodzie..
tylko pytała czy wszystko ok jakie kupki robi dziecko czy śpi i czy płacze dużo :-)
a tk to nic mi nie prawiłą ani o jedzeniu ani o wychowaniu ... także nie przejmuj się .. masz już 1 dziecko sama lepiej wiesz co możesz a co nie :tak:

Ostatnia edycja:
Temat widze SKARPETKI:-):-),prawie każda rodziła w skarpetkach z Was.No zobaczymy jak to bedzie zemna :-).
A ja niedawno wrociłam z mężem ze sklepiku.Na dworzu nawet ciepło.
Siedzimy i ogladamy telewizje,M pije piwko,a ja cherbatke z cytrynka.
Milego wieczorku.

Aaniu-a bo ja taka zalatana jestem-wpadam i wypadam
za co przepraszam:(((Udanego wieczorku i miłej nocki:*
Margaritta-jak tam?Trzymałam kciuki z całych sił:)

ViKamciu good idea,zobaczymy co Tichonek na to ;-)

będe taka i ładnie poprosiłam męża o zrobienie gołąbków :laugh2: tak mi Tichonek smaka narobiła :-D

Lubiczanko to ty będziesz Królową Elżunie witac w drzwiach :szok::szok::-D:-D

ello
My dzis kulki zaliczylysmy:-), a przez to dzionek nam szybciej minal nio i nie siedzialysmy caly dzien w domku:tak:(normalnie depresji mozna sie nabawic)
Ja tez z tych rodzacych w skarpetkach:-D a odnosnie tej smierci lozeczkowej to mialam "schize" ,w szpitalu i w domku gdy Oliva za dlugo spala sprawdzalam czy oddycha.:sorry:Nawet w nocy wstawalam i podchodzilam do lozeczka zerknac czy wszystko oki.
Margaritta sto latek dla córci i powodzenia na egzaminie
Madbebe jeszcze troszke i córcia z tych drzemek w poludnie wyrosnie, albo sama bedziesz musiala ja odzwyczaic:tak:( ja musialam bo Olivy drzemki przesunely sie na 16 a to juz bylo zdecydowanie za poxno)

Tichonku ha ha jak masz takiego peda do gotowania moze i mnie uzupelnisz zamrazalké:laugh2: swojá drogá to moze dzis pojedziesz chlopaki majá co jesc:laugh2:
ja ur 11 dni przed terminem gotowalam fasolke po bretonsku i nie zdazylam pozamrazac a wieczorem juz mi po nogach polecialo:rofl2: i M przez 3 dni wpierdzielal fasolke :happy:do tej pory na nia patrzec nie moze:laugh2:

Mi tez chodzą golabki po głowie ale ja chyba bez zawijania zrobie bo szybciej
Madbebe no Wiki po tatusiu odziedziczyła zdolności do "majsterkowania" przy sprzetach :-)
Mi sie udało uruchomic ale musiałam na nowo anteny ustawiać i pobierać listę programów
Aniaa Dzieki za przepis
Emma ostatnio strasznie wybredna nie wiem co jej gotować
Kurcze okazało sie ze moj tata ma zacme
Miała któraś z was z tym doczynienia?
Lubiczanko czy ty jutro bedziesz w Dublinie?

reklama
A ja egoistka poczytam was w lozku.Narazie sie pochwale ze kupilam autko!Tadam.
Ale sie ciesze.Pochwale sie siebo sie ciesze,bo sprawnie to poszlo.Nie zdazylam wystawic lagunki a juz ja sprzedalam i dzis juz mam nowe ;-)To moje cacko,tylko moje!
media[4].jpg1.jpg

Do góry