reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ania 83 te badania tez robilam.Caly komplex zafundowalam w Pl sobie ;-)

Apropo zmeczenia,wiecie co sie dzieje jak pije redbulla?Normalnie zasypiam:-D

Margaritta wiedziałam:-)Gratulacje:tak:
Co do spisu treści...Też o tym myślałam,ale to trochę trudne z przyczyn technicznych:sorry2:Bo jak widziałaś,nie da się wszystkich przepisów w jednym poście zmieścić.I teraz na przykład,ciast będzie dużo i będę musiała je dzielić na więcej niż jeden post:sorry2:Dopiero będzie popieprzone:baffled:Jak na razie wszystkie przepisy już skatalogowałam:tak:Zrobię je alfabetycznie jak mi się uda bo to też wyższa sztuka jazdy:baffled:Czy tak Ci wystarczy?:sorry2:
Niom,a Radek mówi,że już jutro dzidziuś będzie się rodził:baffled:A tu cisza i weź dziecku wytłumacz czemu nie ma brata skoro miał być :-D
Anineczko,mnie się Aidan nie podobi:no:

Tichonek-się uwinęłaś z tymi przepisami:szok:gratulejszyn i dzięki..:tak:;-) Jakby nie było,czy alfabetycznie,czy tematycznie,czy jeszcze inaczej-ważne ze jest,bo to duuuzo ułatwia.Mi tam rybka;-)
I nie czekaj na ten poród-będzie kiedy ma być;-)Wieeeem ze ciężko,ale...Ty tez wiedziałaś ze tak będzie ;-):-)
anineczko-i mnie się imię nie widzi:no::sorry2:A polskich rozsądnych nie ma?:-p;-):sorry2::-)
Margaritta-no tu rewelacji pogodowych tez nie ma,ale nie pada póki co-to już plus.I pranie schnie,jak najbardziej,wiec wymówka Twa kiepska,coby go nie robić:sorry2:;-):-p:-D
Gratuluje bystrzacho!Znalazłabyś i mi jakiś kurs,darmowy oczywiście ;-):tak::happy:

Powróciłam z zakupów jakiś czas temu,mala zasypia..Chyba czas na śniadanie i za obiad trza się brać...:blink:

Po pierwsze dzien dobry.
po drugie Margaritta gratulejszyn:-):tak:
po trzecie Anineczko imie mi sie nie podoba,ale decyzja i tak nalezy do Was:)

pogoda w kratke...jak zaswieci slonko to w miare cieplo,ale jak zajdzie i wiatr sie zerwie to glowe moze urwac...no i zaczyna padac i z achwiel przestaje ....juz kilka razy tak bylo

taaaak się zastanawiałam nad tym imieniem,sama nie wiem co sądzic o nim,jeszcze się zastanowię.

madbebe a dlaczego miałabym dawac polskie rozsądne imię? Bo nie kumam ;-)
Dwoje nie ma polskich rozsądnych imion i jakoś żyją ;-):laugh2::laugh2:

wcinam gołąbeczki i chyba walnę się na kanapie....mam wrażenie,że o niczym innym ostatnio nie piszę :baffled:

anineczko hmm powiem Ci , ze zaden kujon ze mnie- gdybym sie uczyła własnie to full mark byłby mój :cool2: a tak zdana na własne IQ wyszlo jak wyszło :-D bigosu nie zjaraj:happy: Chociaz podobno jak się przypali to jest jeszcze lepszy :-)

Tichonku moj- no własnie mi nie wystarczy tak :nerd::-D ale co zrobić- i tak jest o niebo lepiej . Dobra robota w sumie;-)

madbebe ha poprawkę nanosze- słonce wyszlo+wiatr i juz mi pranko schnie na dworze:-p serio swieci nawet do tej pory ;-)Sniadanie chyba to drugie miałaś na myśli :nerd:
A a propos kursow- wydaje mnie się ,ze znalazłabys coś u siebie. A jak nie- zapraszam do nas- co dzień nawet możesz się kursować:tak: za free

Niki spi zaraz Miśka wróci -G tez - obiad- jakie to wszystko przewidywalne :confused2:

Witam przelotem
Anineczko-no prawie na progu ją witać będę;))))a imię-do imienia nic nie mam,ale Dawid ma Aidana kolegę-bachor:/
Margaritta-no brawo!!!Jestem z Ciebie dumna:)
Monidan-już mnie wczoraj nie było:(A no Dublin na mnie czeka-ale niestety w nocy,więc i tak nic ze spotkania by nie wyszło:(((
Madbebe-moje dziecię zamiast w kawce czy też piance gustuje w herbatce-a właściwie w ciachach w niej maczanych:/
No i to na tyle-Dadzia chora...obiad trzeba zmontować,bo Rodzice stwierdzą,że głodni u mnie chodzili;)Szkoda,że pogoda taka a nie inna:(
Jestem z Wami myslami:*

reklama
Do góry