reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko-ale dwa pozostałe doskonale brzmią po polsku,tzn. maja odpowiednik a te tamto nie. No może przesadziłam z tym rozsądkiem..:rolleyes:;-)
Naprawdę Ci się podoba?:blink:
Margaritta-no może i bym znalazła...;-)
A widzisz,mówiłam ze dobra pogoda na pranie:-p
lubiczanko-nieeee no moja tez słodyczami nie pogardzi.Wprost przeciwnie:-D Nie byłoby to moje dziecię ;-) Ale staram się jej dawać coś domowego..Zapewne Daniel tez mamine ciacha tak wsuwa. Mieć taka kucharkę za mamę i nie korzystać,phi;-):-D Grzeszyłby..:blink:
Ostatnio Wika dostała pakę lizaków od wujka.Jako ze jadła lizaka 2gi raz w życiu,nie wiedziała jak się za niego zabrać ;-):-D Dzis sobie o nich przypomniała i mówi żeby jej dać patyczek..:-D

reklama
Tichonku moj- no własnie mi nie wystarczy tak :nerd::-D ale co zrobić- i tak jest o niebo lepiej . Dobra robota w sumie;-)
Eeech,Ty blondynko Ty!:-DPrzecież skoro jest spis alfabetycznie zrobiony to jak lecą ciasta to lecą,jak lecą zapiekanki to też koło siebie,nie?!:-DAle bidulko,jak coś nie będziesz mogła znaleźć to się do mnie zwróć,ja to odnajdę:-D
Właśnie skończyłam,tzn.dopięłam spis na ostatni guzik,wsio leci alfabetycznie:tak:
Fajnie się pobawiłam,a czas do porodu i tak nie zleciał:sorry2::-D
Lubiczanko zdrówka dla Dadzi:tak:

Tichonku blondi sobie wypraszam. Alfabetycznie nie bylo jak zaglądalam tam. Jednak jak sobie nie poradze to wiem ze Ty i owszem:-) i wcale placek do góry nogami nie jest koło babki:baffled::-D

Ostatnia edycja:
Ja wlasnie sobie zdjecia zgrywam bo chce isc wywolac i tak mnie na wspominki wzielo...Nacia taka malutka byla,zlecialo prawie trzy latka nawet nie wiadomo kiedy:tak:

Gliwa dawaj na kawke do nas :-):tak: jak Ci sie nudzi:tak:

Anineczko imie Wy wybieracie,jesli Ci sie podoba to czemu nie...ja tam szczerze to mam gdzies czy komus sie podoba imie jakie damy dla corci

Cora tak sie rozpycha w brzuchu az mnie boli :/
drugi net musimy wziasc bo ten mnie do szalu doprowadza :angry:

madbebe widocznie tak dobre są ,że zasłuzyły na powtórkę :-p:-D
no na pewno,tylko skąd Tichonkowa o tym wie?:confused::-D
Aniu-i ja zdjęcia wybieram.Chcesz linka do strony,coby je wywołać online?Możesz odbitki odebrać w zakładzie lub otrzymać je poczta;-):happy2:
edit:do tego,po rejestracji, otrzymasz 20darmowych wydruków 5x7
http://www.fujipix.ie/

Ostatnia edycja:
reklama
no na pewno,tylko skąd Tichonkowa o tym wie?:confused::-D
Aniu-i ja zdjęcia wybieram.Chcesz linka do strony,coby je wywołać online?Możesz odbitki odebrać w zakładzie lub otrzymać je poczta;-):happy2:
edit:do tego,po rejestracji, otrzymasz 20darmowych wydruków 5x7 jako nowy użytkownik

A poprosze o linka :tak: teraz mamy promocje u nas w tesco wiec ide zobaczyc co i jak :tak:

Do góry